Paula95 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Syla']Ile ma Secia?Bo u mnie jest 175 zł.To i na ogłoszenia mogłoby być, na MikroBank i jeszcze może na jakąś, starą maliznę, w potrzebie.Tylko szukajcie solidnych osób, takich jak plina, bo na ogłoszeniowym bazarku, to ja się ostatnio "przejechałam"[/QUOTE] Już sprawdzam. Syla masz 175 zł. Secia ma 35zł dla Sabci+35 zł dla Rico, czyli razem(Sabcia+Rico) mamy 245zł. Myślę, że można podzielić i na mikro i na jakiegoś staruszka. Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 zapraszam do MikroBanku ~MIKRO - BANK~ Szukamy dobrych serc chcących wspomóc grosikiem MIKRUSKI :-) Quote
Paula95 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Tylko teraz myślę, jak to podzielimy? Np. 100 dla mikro banku, 100 dla starszej biduli, a 45 na ogłoszenia? Mogłoby tak być, czy macie inne propozycje? Oczywiście, jak już ustalimy, to powysyłam PW, do osób, dzięki którym mamy te pieniądze, czy wyrażają zgodę. Quote
Syla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nie chcesz na ogłoszenia więcej?To zawsze duża szansa, że pieski domki znajdą.Pakiet kosztuje zazwyczaj 10 zł.Stówkę, to wydałabym na ogłoszenia, ale Ty tu rządzisz ;):evil_lol: Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Syla']Nie chcesz na ogłoszenia więcej?To zawsze duża szansa, że pieski domki znajdą.Pakiet kosztuje zazwyczaj 10 zł.Stówkę, to wydałabym na ogłoszenia, ale Ty tu rządzisz ;):evil_lol:[/QUOTE] Chciałabym, ale to nie moje pieniądze. :) Quote
Syla Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Paula95']Chciałabym, ale to nie moje pieniądze. :)[/QUOTE] Przecież Sabcia jest z Waszego schroniska i skoro znalazła taki cudowny dom i pieniędzy nie potrzebuje, to daj taką samą szansę kilku innym pieskom.Rozumiem, że u Was pieski mają się dobrze, ale to zawsze tylko schronisko.Tylko, może przeczekaj wakacje, bo teraz adopcje leżą.Paula, byłaś jej opiekunką, założyłaś wątek i dzięki Tobie Sabcia ma dom.Proponuję tak: 100 zł na ogłoszenia, 70 na MikroBank i 75 na starego pieska w potrzebie, którego wybierzesz.Zrobisz jak zechcesz, ale myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciw.Dobra, mnie tylko potem napisz PW, ile, komu i numer konta :lol:Razem z moją czelodką pozdrawiamy Sabcię. Quote
Paula95 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Syla']Przecież Sabcia jest z Waszego schroniska i skoro znalazła taki cudowny dom i pieniędzy nie potrzebuje, to daj taką samą szansę kilku innym pieskom.Rozumiem, że u Was pieski mają się dobrze, ale to zawsze tylko schronisko.Tylko, może przeczekaj wakacje, bo teraz adopcje leżą.Paula, byłaś jej opiekunką, założyłaś wątek i dzięki Tobie Sabcia ma dom.Proponuję tak: 100 zł na ogłoszenia, 70 na MikroBank i 75 na starego pieska w potrzebie, którego wybierzesz.Zrobisz jak zechcesz, ale myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciw.Dobra, mnie tylko potem napisz PW, ile, komu i numer konta :lol:Razem z moją czelodką pozdrawiamy Sabcię.[/QUOTE] No dobrze. :) Ja bardzo chcę, żeby nasze psiaki miały ogłoszenia, bo pomimo tego, że tutaj mają codziennie spacer i zajmujemy się nimi, to i tak smutek w oczach jest... Też myślę, że lepiej przeczekamy wakacje i potem wykupimy ogłoszenia. Ja teraz kilku pieskom powoli będę robić sama, bo może akurat ktoś będzie szukał pieska. Jak dla mnie wakacje, to byłby świetny czas, żeby zaadoptować psa, bo miałoby się czas, żeby lepiej go poznać, oswoić go z nową sytuacją, ale niestety ludzie wolą wypoczywać... :( Olena, bo głównie do Ciebie, chcę się zwrócić, bo w końcu pieniądze były zbierane na Sabcię, a to teraz Twoja sunia, czy na pewno na nic nie potrzeba? Jakieś badania, coś? Ciocie, czy Wy zgadzacie się na taki podział?:) Quote
inga.mm Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja uważam, ze uwagi Syli sa rozsądne. Podział też. Jednak, poniewaz nie uczestniczyłam w tym temacie od poczatku, nie wymądrzam sie. Quote
Olena84 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Hej Ciocie, pozdrawiamy Was z Sonią, ktora lezy obok mnie na krzesle;), jesli o mnie chodzi na nic nie potrzebujemy, jesli nie macie co zrobic z kaska (;o) to moze oddacie koosiek, ona ma pelno psow na utrzymaniu i na Hugo i Bosa brakuje 340zl deklaracji:( http://www.dogomania.pl/threads/198051-Kundelek-Hugo-i-boksiowaty-Boss-brakuje-340-z%C5%82-deklaracji! Quote
Paula95 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 W takim razie mamy kilka propozycji : bazarek, skarbonka mikropsiaków, starszy psiaczek i koosiek Musimy wybrać. Pomóżcie. :) Quote
Syla Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To ja się znowu wpindolę i tyle: bazarek ogłoszeniowy - 100 zł skarbonka mikropsiaków - 50 zł starszy psiaczek - 45 zł i koosiek - 50 zł albo zamiast szukać psiaczka dać 95 zł koosiek.Tylko już nie kombinuj Paula, zadecyduj i tak zrobimy:lol: W końcu pieniądze przepiję i nie będzie co dzielić :evil_lol: Quote
Paula95 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Syla']To ja się znowu wpindolę i tyle: bazarek ogłoszeniowy - 100 zł skarbonka mikropsiaków - 50 zł starszy psiaczek - 45 zł i koosiek - 50 zł albo zamiast szukać psiaczka dać 95 zł koosiek.Tylko już nie kombinuj Paula, zadecyduj i tak zrobimy:lol: W końcu pieniądze przepiję i nie będzie co dzielić :evil_lol:[/QUOTE] To możemy dać Koosiek 95. :) Czyli: Ogłoszenia- 100 Skarbonka-50 i Koosiek- 95. :) Zaraz będę szukać numerów konta i podeślę Tobie i Seci na PW. :) PS. Ale o przechowanie 100zł musiałabym Cię jeszcze poprosić przez wakacje. :) Może być?:) EDIT. To może zrobimy tak: Wyślesz Syla 75zł do Koosiek, a Secia wyśle 50 zł na skarbonkę i 20 do Koosiek. Quote
Syla Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Paula95']To możemy dać Koosiek 95. :) Czyli: Ogłoszenia- 100 Skarbonka-50 i Koosiek- 95. :) Zaraz będę szukać numerów konta i podeślę Tobie i Seci na PW. :) PS. Ale o przechowanie 100zł musiałabym Cię jeszcze poprosić przez wakacje. :) Może być?:) EDIT. To może zrobimy tak: Wyślesz Syla 75zł do Koosiek, a Secia wyśle 50 zł na skarbonkę i 20 do Koosiek.[/QUOTE] Dla mnie ok.Przy okazji opierniczę koosiek za opóźnienia na bazarku ogłoszeniowym :evil_lol: Mam gdzieś konto Bożeny, ale dla pewności mi podeślij.Z przechowaniem 100 zł nie ma problemu, tak tylko żartowałam, że mi się śpieszy, ale jeszcze nie umieram ;):lol: Quote
inga.mm Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pozwalam sobie zaprosić na bazarek który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, kwiaty, kosmetyki Codziennie dokładam nowe oferty Wspomogłam wiele zwierząt, proszę teraz o pomoc dla innych. Może coś kupicie, może poreklamujecie, może podniesiecie? Quote
Paula95 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Jak to oczywiście ja-wieczna skleroza, a w końcu nie boli... Zapomniałam, że Secia przelała niedawno 35 zł na kastację Rico... Czyli gdzieś musimy odjąć 35zł. Przepraszam za pomyłkę... :( Quote
Olena84 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sonia ciotki pozdrawia, nakrecilam filmik jak idziemy na spacer, ale dzis go powtorzymy, bo nie odzwierciedla tej radosci;), a w srode minelo 2 miesiace jak jestesmy razem. Quote
Paula95 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Olena84 napisał(a):Sonia ciotki pozdrawia, nakrecilam filmik jak idziemy na spacer, ale dzis go powtorzymy, bo nie odzwierciedla tej radosci;), a w srode minelo 2 miesiace jak jestesmy razem. Ale ten czas leci... Już dwa miesiące nasze maleństwo jest szczęśliwe!:) Będziemy czekać na filmik. :) Quote
Paula95 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Ok, to odnośnie pieniędzy zrobimy tak, Secia prześle 35zł na konto Koosiek. :) A Ciebie Syla proszę o podesłanie 50zł na skarbonkę i 60zł dla Koosiek. Resztę proszę, abyś zostawiła na ogłoszenia. :) Zaraz poproszę Koosiek o konto na PW i poszukam konta mikropsiaków i wysyłam na PW. :) Quote
inga.mm Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? może dacie zaprosić się na bazarek możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, rośliny Quote
Syla Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Paula95 napisał(a):Ok, to odnośnie pieniędzy zrobimy tak, Secia prześle 35zł na konto Koosiek. :) A Ciebie Syla proszę o podesłanie 50zł na skarbonkę i 60zł dla Koosiek. Resztę proszę, abyś zostawiła na ogłoszenia. :) Zaraz poproszę Koosiek o konto na PW i poszukam konta mikropsiaków i wysyłam na PW. :) Dla mnie ok.Przyjęłam do wiadomości.Jutro zrobię przelew Agusze, bo ciągle mi net przerywa.Cholera mnie już bierze. Quote
Selenga Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ogonek2 napisał(a):strasznie czekamy;) Ola z Sonią są na daczy, więc trzeba poczekać do końca weekendu :) Konto koosiek mogę wam podesłać Quote
Paula95 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Selenga napisał(a):Ola z Sonią są na daczy, więc trzeba poczekać do końca weekendu :) Konto koosiek mogę wam podesłać O super. :) To poproszę na PW. Quote
Olena84 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Nakrecilam jeszcze jeden filmik, tylko moj glos tam to tragedia, nie zdawalam sobie sprawy ze w tak glupi sposob mowie do psow :sypko", "smycka" itp - co ta Sonia sobie o mnei mysli... Quote
Recommended Posts