Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za podróż szczęśliwą :-) i za spotkanie :-)
Fotki będą myślę ? co ??
To najszcześliwszy dzień Sabusi i myślę Olena że Twój też ;-)

Posted

Sabcia w drodze!!! :) Jest bardzo grzeczna, ona uwielbia jazdę samochodem. Jak tylko otwarliśmy drzwi, to sama wskoczyła na przednie siedzenie. :) Wygląda przez okno i ogląda otaczający ją świat. :) Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula95']Sabcia w drodze!!! :) Jest bardzo grzeczna, ona uwielbia jazdę samochodem. Jak tylko otwarliśmy drzwi, to sama wskoczyła na przednie siedzenie. :) Wygląda przez okno i ogląda otaczający ją świat. :) Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol:
Przed monitorami też zebrał się komitet powitalny.:multi::multi:

Posted

[quote name='aniao']Jezu ja tu pazury obgryzam, to co dopiero przeżywa Olena :D[/QUOTE]

Co do pazurków, to jeszcze przed wyjazdem pani weterynarz obcinała naszej Sabci, bo miała za długie.

Posted

[quote name='Paula95']Sabcia w drodze!!! :)... Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol:[/QUOTE]
Póki co to windy w bloku szlag trafił, więc Olena będzie Sabcię targać po schodach piechotą...
A poza tym aparaty fotograficzne naszykowane, przysmaczki też :)

Posted

[quote name='Selenga']Póki co to windy w bloku szlag trafił, więc Olena będzie Sabcię targać po schodach piechotą...
A poza tym aparaty fotograficzne naszykowane, przysmaczki też :)[/QUOTE]

Sabcia ok.5-6kg waży, więc ok. :)

Za około godzinę Sabcia będzie już u siebie!:)

Posted

[quote name='Becia66']taka malutka, a myślałam że większa jest...[/QUOTE]

Nie, Sabcia wygląda na większą na zdjęciach, ale w rzeczywistości nie jest duża.

Posted

[quote name='dara9']2 minuty ;)
Zawału dostanę.....
Już przygotowałam wszystko na przywitanie Sabci . Niech psina ma gotowe, jak wejdzie w progi Oli.

:multi::multi: WITAJ PIESKU W SWOIM DOMU !!!:multi::multi:

Posted

To ja wam jeszcze powiem, że Ola kupiła dzisiaj śliczne posłanko dla Sabuni i kolorowe szeleczki (obróżkę chyba też)

2 minuty

Spokojnie - jak Sabcia jedzie samochodem, to tak dokładnie na godzinę nie przyjedzie raczej :)