Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='rita60']Kibicowałam małej......trzymam kciuki.[/QUOTE] Koniecznie! Z całych sił.:) Quote
Syla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Podobne emocje czekają na mnie jutro.Powodzenia Sabciu kochana.Wszystkiego najlepszego w drodze po cudowne życie. Quote
Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Trzymam kciuki za podróż szczęśliwą :-) i za spotkanie :-) Fotki będą myślę ? co ?? To najszcześliwszy dzień Sabusi i myślę Olena że Twój też ;-) Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wszystko już Sabcia ma przygotowane??? Wizyta poadopcyjna przydałaby się...Olę trzeba sprawdzić.. Ach, zdjęć oczekujemy. Odliczamy nadal. Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Sabcia w drodze!!! :) Jest bardzo grzeczna, ona uwielbia jazdę samochodem. Jak tylko otwarliśmy drzwi, to sama wskoczyła na przednie siedzenie. :) Wygląda przez okno i ogląda otaczający ją świat. :) Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol: Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='danka4u1']Olę trzeba sprawdzić..[/QUOTE] Tak, Ola to bardzo podejrzana osoba. haha;> Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Paula95']Sabcia w drodze!!! :) Jest bardzo grzeczna, ona uwielbia jazdę samochodem. Jak tylko otwarliśmy drzwi, to sama wskoczyła na przednie siedzenie. :) Wygląda przez okno i ogląda otaczający ją świat. :) Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol: Przed monitorami też zebrał się komitet powitalny.:multi::multi: Quote
annavera Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 też czekam na pierwsze wrażenia Sabci z nowego domku :) SUPER !!! Quote
aniao Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jezu ja tu pazury obgryzam, to co dopiero przeżywa Olena :D Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='aniao']Jezu ja tu pazury obgryzam, to co dopiero przeżywa Olena :D[/QUOTE] Co do pazurków, to jeszcze przed wyjazdem pani weterynarz obcinała naszej Sabci, bo miała za długie. Quote
Selenga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Paula95']Sabcia w drodze!!! :)... Będzie około 21. Mam nadzieję, że komitet powitalny na osiedlu jest? :cool3::evil_lol:[/QUOTE] Póki co to windy w bloku szlag trafił, więc Olena będzie Sabcię targać po schodach piechotą... A poza tym aparaty fotograficzne naszykowane, przysmaczki też :) Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Selenga']Póki co to windy w bloku szlag trafił, więc Olena będzie Sabcię targać po schodach piechotą... A poza tym aparaty fotograficzne naszykowane, przysmaczki też :)[/QUOTE] Sabcia ok.5-6kg waży, więc ok. :) Za około godzinę Sabcia będzie już u siebie!:) Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Widzę, ze wszyscy odliczają. Klawiatury są rozgrzane, a monitory zioną ogniem...odliczamy. Ola, żyjesz?/?? Quote
Becia66 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Paula95']Sabcia ok.5-6kg waży, więc ok. :):)[/QUOTE] taka malutka, a myślałam że większa jest... Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Becia66']taka malutka, a myślałam że większa jest...[/QUOTE] Nie, Sabcia wygląda na większą na zdjęciach, ale w rzeczywistości nie jest duża. Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='dara9']2 minuty ;) Zawału dostanę..... Już przygotowałam wszystko na przywitanie Sabci . Niech psina ma gotowe, jak wejdzie w progi Oli. :multi::multi: WITAJ PIESKU W SWOIM DOMU !!!:multi::multi: Quote
Selenga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To ja wam jeszcze powiem, że Ola kupiła dzisiaj śliczne posłanko dla Sabuni i kolorowe szeleczki (obróżkę chyba też) 2 minuty Spokojnie - jak Sabcia jedzie samochodem, to tak dokładnie na godzinę nie przyjedzie raczej :) Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Zobaczcie, jakie piękne posłanko czeka na Sabcię! Quote
danka4u1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Malizna, bedzie miała swój dom. Olu, dziękujemy za serce. Masz to serce wielkie. Quote
Paula95 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='aniao']Paula nie widać zdjęcia :([/QUOTE] Przed chwilą jeszcze było...;( Quote
Recommended Posts