Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko, o matko! i córko też! co ja tu za wspaniałości czytam :loveu:
właśnie wlazłam i też odliczam i czekam z niecierpliwoscią na fotorelację! :multi:

Posted

[quote name='Selenga']Ola z moją lokatorką pojechały po Sabcię - zaraz powinny być w domu :)[/QUOTE]

Selegna, a Ty nie powinnaś stać z transparentem przez blokiem??? ;p

Posted

[quote name='Paula95']Selegna, a Ty nie powinnaś stać z transparentem przez blokiem??? ;p
Jak nie ma windy to ja mogę tylko transparent na balkonie trzymać, ale po ciemku nie będzie go widać.

A oto historyczna chwila:

Posted

Co za wspaniały widok, dający wiele ogromnej radości . Wzruszyłam się i łzy popłynęły ale to łzy radości :-) :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

I jeszcze jedno, też na klatce schodowej jeszcze

To bardzo mądra dziewczynka jest - najpierw nawarczała na Guzika (czyli chłopak od razu ustawiony do pionu), a potem od razu wiedziała gdzie trzeba iść żeby trafić do SWOJEGO mieszkania :)

Posted

Bo Sabcia jest bardzo mądra.:) Do samochodu też jej pakować nie trzeba było, malizna nawet na przednim siedzeniu chciała siedzieć i trzeba było ją przesadzać.

Posted

Witam, otóz mam pare wniosków co do Sabci naszej;):
1) Hugh Grant to zdecydowanie ulubiony aktor Sabci, stanęła na tylnych łapkach żeby go podziwiać w tv, ale oczywiscie miejsce na zdjecia mi sie skończyło i nie mogłam tego uwiecznić w aparacie:(.
2) Lutro fajna rzecz- Sabcia tez na tylnych lapkach i sie podziwia, troche nie rozumie czemu ja jestem i tu i tu;)
3) Sabcia ma full wypas posłanko (tez nie widze zdjecia Paula!), a wybrala kawalek podkladu w przedpokoju na ewentualny sik i tam sie polozyla, glowy nie kladzie tylko jej sie tak kiwa fajnie;).
4) Obejrzala cale mieszkanko po parenascie razy, troche za mna chodzi, wskoczyla mi lapkami na kolana i sie przytulala, wykapalam ja - nie chciala, wyczesac sie juz dala.
5) Zaraz sie klade zeby ona sie porzadnie wyspala bo widac ze zestresowana:(.

Dziekujemy za Wasze kciuki!!! Sabcia malenka.
Dziekuje bardzo pani Natalii i jej rodzince za podwiezienie Sabci!

Posted

Sabcia przez całą drogę była bardzo grzeczna, ładnie leżała albo pakowała się na kolanka mojej Oli (Ola nr 3 w życiu Sabci :D) Dziewczynka jest bardzo mądra, robiliśmy przystanki na siusiu i picie i dobrze to zrozumiała. To kochana, zasugująca na wspaniałe życie psinka. Jestem przekonana, że ma wspaniały dom! Olena84 PYSZNE CIASTECZKA, NA PW POPROSZE PRZEPIS! ;)

Posted

Dlaczego na pw? My tez chcemy podziwiać talenty kulinarne Oli. bo rozumiem, ze Pani Sabciowa przywitała Was nie tylko chlebem i solą.
:loveu:Olu, słodkich snów ze Sabcią w objęciach.:loveu: