Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Odi']W pierwszej kolejności trzeba ją odrobaczyć i jej dziecko również.
Jeśli następnego dnia po podaniu Drontal PLus (jedna tabletka na 10 kg wagi) w kupce będą robaki należy odrobaczenie natychmiast powtórzyć, a następnie po 10 dniach powtórzyć kolejny raz.[/QUOTE]

Drontal w przypadku tak wycieńczonego organizmu nie jest raczej bezpieczny...

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypadkiem jestem i ja. Nie wyobrażam sobie aby "ktoś" kto do tego dopuścił mógł spać spokojnie nie ponosząc żadnej odpowiedzialności.
Bezkarność zwyrodnialców musi w tym zasranym kraju być w końcu ukrócona !

Posted

[quote name='milka74']Przypadkiem jestem i ja. Nie wyobrażam sobie aby "ktoś" kto do tego dopuścił mógł spać spokojnie nie ponosząc żadnej odpowiedzialności.
Bezkarność zwyrodnialców musi w tym zasranym kraju być w końcu ukrócona ![/QUOTE]
Będzie doniesienie na prokuraturę, na razie chcemy zabrać stamtąd psy.

Posted

[quote name='ocelot']Będzie doniesienie na prokuraturę, na razie chcemy zabrać stamtąd psy.[/QUOTE]
I skończy się jak zawsze, "niska szkodliwość społeczna czynu"...

Posted

[quote name='koosiek']A czy po doniesieniu do prokuratury psiaki będą "zamrożone" w adopcji, jak Jasper?[/QUOTE]
chyba tak.
a widzisz ciągle zapominam, bo inne psiaki. Jasper moze iść do adopcji, zaraz tam napiszę. wycofano skargę.

Psiaki zabieramy wszystkie dzisiaj. Piesek zostaje na tymczasie, sunia z malcem jutro do kliniki.

Posted

Cioteczki było tu kilka propozycji DT (więcej niż psiaczków), czy ktoś mi moze powiedzieć która z tych propozycji jest wolna.? bo się pogubiłam.
bardzo proszę napiszcie mi , o tą biedę chodzi
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193269-Grubiutka-nie%C5%9Bmia%C5%82a-Sunia-prosi-o-pomoc-jej-opiekun-wyje%C5%BCd%C5%BCa-zostanie-na-wsi-sama[/url]!

Posted

[quote name='agata51']Czy psiaki mają imiona? Wiem, że w tej sytuacji to drobiazg, ale dla mnie ważny.[/QUOTE]
Nie. Nie mają.
Okazało się, że wszystkie trzy to diewczynki. Dla kudłatki imię wybierze Dt, dwie są wolne, wybierzcie.

maluch ma straszną krzywicę. Biała sunia na żywo wygląda gorzej niż na zdjęciach. Agata widziałaś skrytka na żywo, ponoć przy niej był gruby.
chcemy, że by wet jeszcze je obejrzał.

Posted

jestem na zaproszenie moniki083...
przeczytałam pobieznie wątek...wystarcza same zdjecia..w tej chwili nie jestem w stanie pomóc finansowo. Ale jak tylko wypłace sie z koniecznych rachunków podeslę grosiki wysupłane.
Będę odwiedzać suczki.

Posted

[quote name='Mysza2']Cioteczki jeszcze raz nieśmiało zapytam, który z tych DT które byłu na tym wątku proponowane został "niewykorzystany"
Nie mogę się doczytać. plizzzzz[/QUOTE]
Nie, była jedna propozycja DT dla białej suni. Drugi dla szczeniaka. jeszcze propozycja hotelu mogę Ci numer przesłać.

Alma piękne imię Agato:)
Emilia dziękujemy.

Posted

Maluszek w tym wieku ma szansę wyjść z krzywicy bez śladu! Trzeba go tylko porządnie odrobaczyć i wartościowo karmić (nie przekarmiać), być może wet zaleci także zastrzyki z wit. D3.
No i swobodny nieskrępowany ruch konieczny. Będzie dobrze!

Oby tylko starsze sunie nie miały uszkodzonych narządów wewn. na skutek samotrawienia się organizmu... :(

Posted

wiadomość z FB

Witam,
Pani Ewa M. chce adoptowac psiaka. Czy Pani zajmuje sie nim? Prosze skontaktowac sie z p. Ewa. Warunkiem jest zawiezienie suni w lubuskie.
Pozdrawiam

[B]Nazwisko mam na PW [/B]

Posted

[quote name='Basia1968']Chodzi tutaj o Panią Ewe Minge - projektantke mody. Oto jej profil na FB

[URL]http://www.facebook.com/profile.php?id=1560182810&ref=ts[/URL]

kontaktujcie się dziewczyny plisss[/QUOTE]
Basiu ja szukam kogoś od nas kto mógłby szaleć na FB

Posted

[quote name='ocelot']chyba tak.[/QUOTE]

Trochę szkoda, szczególnie dla szczeniaka, bo będzie rósł na tymczasie i tracił na "adopcyjności", zamiast iść do domu :(

[quote]a widzisz ciągle zapominam, bo inne psiaki. Jasper moze iść do adopcji, zaraz tam napiszę. wycofano skargę.[/quote]
Eh, z jednej strony fajnie, że wreszcie można mu szukać domu, ale z drugiej... :roll: