mysza 1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Szkoda, że masz szkołę :( Chyba my z Gosią przyjedziemy w sobotę. Ale to jeszcze zależy... Quote
Ewa Marta Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 O masz, a ja wybieram się w niedzielę i nie zobaczę już suni... będę musiała zapolować na nich na spacerze tu na miejscu:-) Quote
ronja Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 mysza 1 napisał(a):Szkoda, że masz szkołę :( Chyba my z Gosią przyjedziemy w sobotę. Ale to jeszcze zależy... to może ja ucieknę z godzinę, by się z Wami zobaczyć Quote
ronja Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tak się zastanawiamy z Bartkiem, czy z pęcherzem Malutkiej wszystko ok. Początkowo, jak do nas przyjechała, sikała tylko raz dziennie - była spięta, wystraszona. Teraz sika więcej - od rana jest 5 małych kałużek w kojcu, mimo tego iż Malutka rano 20 minut biegała i nawet bawiła się zabawkami. Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ewa Marta']O masz, a ja wybieram się w niedzielę i nie zobaczę już suni... będę musiała zapolować na nich na spacerze tu na miejscu:-) Zobaczysz ;) [quote name='ronja']Tak się zastanawiamy z Bartkiem, czy z pęcherzem Malutkiej wszystko ok. Początkowo, jak do nas przyjechała, sikała tylko raz dziennie - była spięta, wystraszona. Teraz sika więcej - od rana jest 5 małych kałużek w kojcu, mimo tego iż Malutka rano 20 minut biegała i nawet bawiła się zabawkami. I ten problem nam się wyjaśnił. Byłyśmy dzisiaj po Azję, kiedy już szła do samochodu Bartek zauważył, że sunia ma cieczkę. Zajrzałyśmy i rzeczywiście. Gusia ma wystawowego ogara ;) z klejnotami więc Azja została. Metamorfoza suni jest ogromna, jest wesoła, przychodzi, merda ogonkiem, szalała z Misiem ale nie zrobiłam zdjęc, miałam zamiar zrobić u Gusi. Na smyczy też chodzi, jeszcze miewa chwile nerwowe kiedy chowa się do budy ale to już inny pies. Poza tym nas nie znała więc nic dziwnego ;) Bardzo Wam dziękuję za pracę z Azją:loveu: Foteczka:loveu: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Więcej zdjęc nie mam, bo po akcji wychodzenia na smyczy, oglądania itd. Azja była poddenerwowana, schowała się do budy i nie chciałam jej stresować. Quote
gusia0106 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A takie mogłyby być piękne szczeniaczki :evil_lol: Quote
Mantis Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='gusia0106']A takie mogłyby być piękne szczeniaczki :evil_lol:[/QUOTE] Gusia... :mad: Nawet tak nie żartuj :eviltong: Metamorfoza Azji zjawiskowa :loveu: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='gusia0106']A takie mogłyby być piękne szczeniaczki :evil_lol:[/QUOTE] Też miałam taką myśl:evil_lol: a nam tak ładnie szczeniaczki schodzą:eviltong: Quote
idusiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='gusia0106']A takie mogłyby być piękne szczeniaczki :evil_lol:[/QUOTE] dazwaj gusia dawaj, macie talent do rozdawnia maluchów ;) Quote
Tora&Faro Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Azja to świetna dziewczynka:loveu: a jak jeszcze przestanie się bać....domki będą się ustawiać w kolejce:) Quote
ludwa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 W sumie wiecie, jakby pakiety porobić...dorosły plus szczeniak, to jakoś by poszło:) Quote
Isiak Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ronja, kolejna piękna księżniczka u Ciebie :loveu: Normalnie się zakochałam w sunieczce, chyba Simonka nie będzie zazdrosna? ;) Quote
figa33 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 samowolnie i bez pytania podesłałam zdjęcia Azji pani , która zgłosiła się do mnie z zapytaniem o Lenkę ( kopia Azji tylko młodziutka , prawie szczeniak ) a Lenka dziś pojechała do domu:multi: są prawie identyczne... jakiej wielkości jest Azja? Quote
ronja Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Była u nas Ewa Marta - zakochała się w Malutkiej:) Quote
ronja Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 i nasz popołudniowy sukces:) SIKU na trawie:multi::multi::multi: Quote
ronja Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ronja']i nasz popołudniowy sukces:) SIKU na trawie:multi::multi::multi: [/QUOTE] ale kupa właśnie w kojcu:( Quote
mysza 1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ronja']ale kupa właśnie w kojcu:([/QUOTE] Małymi kroczkami ;) Sunia jest kochana, urocza:loveu: Quote
Ellig Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ronja'].................. cudowne :) Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sunieczka jest powalająco łagodna! Powiedziałam Marcie, że gdyby absolutny sprzeciw w domu odnośnie trzeciego psa, to dzisiaj mogłabym zaprosić do naszej rodziny Malutką i Skrzacika:-) Malutka jest cudowna w tej swojej łagodności i pozwalaniu na dotyk, głaskanie, na bycie koło niej. Tak sie boi, ucieka do budy, ale zaraz wychodzi i za wszelką cenę chce zaufać. Jest absolutnie doskonała!!!!! Poszłam do niej po spacerze do kojca, usiadłam spokojnie i czekałam, aż wyjdzie do mnie. Po namyśłe wyszła i dawala się przytulać, dotykać, masować. Sprawialo to jej przyjemność. Kiedy uklękłam i przytuliłam ją delikatnie, nie odsunęła się. Pozwolila całować swój prześliczny pyszczek, była przy tym taka spokojna i w końcu nieśmiało raz mnie polizała:-) Tak bnardzo chciałabym, żeby znalazła dom, który doceni jej łagodność.... A jej oczy? Mnie kupiła natychmiast!!! Quote
Isiak Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ona jest cudowna, i zasługuje na cudowny domek, gdzie znajdzie spokój i miłość. Quote
idusiek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 I ZNOWU CAŁE DOGO SZALEJE, BO KTOS SIĘ ZSIKAŁ ;) HEHE;) bRAWO DLA Azji ! Quote
Recommended Posts