Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Szkoda, że masz szkołę :( Chyba my z Gosią przyjedziemy w sobotę. Ale to jeszcze zależy...

to może ja ucieknę z godzinę, by się z Wami zobaczyć

Posted

Tak się zastanawiamy z Bartkiem, czy z pęcherzem Malutkiej wszystko ok. Początkowo, jak do nas przyjechała, sikała tylko raz dziennie - była spięta, wystraszona. Teraz sika więcej - od rana jest 5 małych kałużek w kojcu, mimo tego iż Malutka rano 20 minut biegała i nawet bawiła się zabawkami.

Posted

[quote name='Ewa Marta']O masz, a ja wybieram się w niedzielę i nie zobaczę już suni... będę musiała zapolować na nich na spacerze tu na miejscu:-)
Zobaczysz ;)
[quote name='ronja']Tak się zastanawiamy z Bartkiem, czy z pęcherzem Malutkiej wszystko ok. Początkowo, jak do nas przyjechała, sikała tylko raz dziennie - była spięta, wystraszona. Teraz sika więcej - od rana jest 5 małych kałużek w kojcu, mimo tego iż Malutka rano 20 minut biegała i nawet bawiła się zabawkami.
I ten problem nam się wyjaśnił.
Byłyśmy dzisiaj po Azję, kiedy już szła do samochodu Bartek zauważył, że sunia ma cieczkę. Zajrzałyśmy i rzeczywiście.
Gusia ma wystawowego ogara ;) z klejnotami więc Azja została.

Metamorfoza suni jest ogromna, jest wesoła, przychodzi, merda ogonkiem, szalała z Misiem ale nie zrobiłam zdjęc, miałam zamiar zrobić u Gusi.
Na smyczy też chodzi, jeszcze miewa chwile nerwowe kiedy chowa się do budy ale to już inny pies. Poza tym nas nie znała więc nic dziwnego ;)

Bardzo Wam dziękuję za pracę z Azją:loveu:
Foteczka:loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']A takie mogłyby być piękne szczeniaczki :evil_lol:[/QUOTE]
Gusia... :mad: Nawet tak nie żartuj :eviltong:

Metamorfoza Azji zjawiskowa :loveu:

Posted

samowolnie i bez pytania podesłałam zdjęcia Azji pani , która zgłosiła się do mnie z zapytaniem o Lenkę ( kopia Azji tylko młodziutka , prawie szczeniak )
a Lenka dziś pojechała do domu:multi:
są prawie identyczne...
jakiej wielkości jest Azja?

Posted

Sunieczka jest powalająco łagodna! Powiedziałam Marcie, że gdyby absolutny sprzeciw w domu odnośnie trzeciego psa, to dzisiaj mogłabym zaprosić do naszej rodziny Malutką i Skrzacika:-) Malutka jest cudowna w tej swojej łagodności i pozwalaniu na dotyk, głaskanie, na bycie koło niej. Tak sie boi, ucieka do budy, ale zaraz wychodzi i za wszelką cenę chce zaufać. Jest absolutnie doskonała!!!!!

Poszłam do niej po spacerze do kojca, usiadłam spokojnie i czekałam, aż wyjdzie do mnie. Po namyśłe wyszła i dawala się przytulać, dotykać, masować. Sprawialo to jej przyjemność. Kiedy uklękłam i przytuliłam ją delikatnie, nie odsunęła się. Pozwolila całować swój prześliczny pyszczek, była przy tym taka spokojna i w końcu nieśmiało raz mnie polizała:-) Tak bnardzo chciałabym, żeby znalazła dom, który doceni jej łagodność.... A jej oczy? Mnie kupiła natychmiast!!!