Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra, to na razie jest Malutka, bo ja nie umiem wymyślać pierwszych imion - tylko te alternatywne;)
Malutka dziś przeszła w wielkich bólach odległość połowy naszego domu na smyczy. Chodzenie na smyczy ćwiczy Bartek.
Ja się dziś odważyłam i puściłam Malutką z kojca. wcale wyjść nie chciała, karmiłam z ręki i się odsuwałam coraz dalej. jak już wyszla, ale była radośc, podskakiwała, biegała, niuchała. podbiegała do mnie na głaskanie (wołana i niewołana). bez problemu też wróciła za mną do kojca. niestety nie załatwiła się poza kojcem. ale myslę, że będzie dobrze. jutro ostatni dzień odrobaczania, więc za 2 dni Malutka będzie miała psa terapeutę w postaci Wiśni:)

Posted

ronja napisał(a):
dobra, to na razie jest Malutka, bo ja nie umiem wymyślać pierwszych imion - tylko te alternatywne;)
Malutka dziś przeszła w wielkich bólach odległość połowy naszego domu na smyczy. Chodzenie na smyczy ćwiczy Bartek.
Ja się dziś odważyłam i puściłam Malutką z kojca. wcale wyjść nie chciała, karmiłam z ręki i się odsuwałam coraz dalej. jak już wyszla, ale była radośc, podskakiwała, biegała, niuchała. podbiegała do mnie na głaskanie (wołana i niewołana). bez problemu też wróciła za mną do kojca. niestety nie załatwiła się poza kojcem. ale myslę, że będzie dobrze. jutro ostatni dzień odrobaczania, więc za 2 dni Malutka będzie miała psa terapeutę w postaci Wiśni:)

Ale fantastyczne wieści, czytałam i aż czekałam na jakąś wpadkę a tu same plusy:loveu:
Podziękuj Bartkowi, jesteście fantastyczni.:loveu::multi:
Całą robotę za Gusię odwalicie :eviltong::evil_lol:
A jak Wisnia dołączy to sukces terapeutyczny gwarantowany:loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Może zamiast Azja to Asta? można zdrabniać

Raczej wątpię :evil_lol:, Gusia wszystkie psy nazywa lub zmienia im imiona, wymyśli coś oryginalnego jak sądzę;) Jak zobaczy i tak pewnie zmieni, taki typ;)

Posted

natalie1988 napisał(a):
Cudownie, że psinka się tak szybko otwiera, mam nadzieję, że niedługo znajdzie dom.

Podobna do Blanki, prawda?

mysza 1 napisał(a):
Raczej wątpię :evil_lol:, Gusia wszystkie psy nazywa lub zmienia im imiona, wymyśli coś oryginalnego jak sądzę;) Jak zobaczy i tak pewnie zmieni, taki typ;)

...tylko zasugerowałam;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Podobna do Blanki, prawda?

Wygląda jak siostra mojej Bianki :iloveyou: Na filmikach widać, że nawet sposoby na zyskiwanie miłości i zwracanie na siebie uwagi mają podobne (notoryczne dawanie łapy itd:multi:). Uwielbiam takie białe psiny.

Posted

natalie1988 napisał(a):
Wygląda jak siostra mojej Bianki :iloveyou: Na filmikach widać, że nawet sposoby na zyskiwanie miłości i zwracanie na siebie uwagi mają podobne (notoryczne dawanie łapy itd:multi:). Uwielbiam takie białe psiny.

może krewniaczki?, żeby i ta miała tyle szczęścia:loveu:

Posted

ronja napisał(a):
Malutka była dziś na spacerze z Bartkiem po łące:)
nie załatwiła się jeszcze, ale jest coraz lepiej:)

To jest niesamowita wiadomość, bardzo się cieszę :multi::loveu:

Posted

oka..zapisuje się...na youtube już ją mam i na FB!!!

nie ma jak lobbing...

jak bedzie potrzeba allegro to pisać...machniom...
jak narazie to tylko cegiełkowe..ale do tego potrzeba konto oficiale

KAWAŁ dobrej roboty z tą łapką!!!GRATULE

Posted

anita_happy napisał(a):
oka..zapisuje się...na youtube już ją mam i na FB!!!

nie ma jak lobbing...

jak bedzie potrzeba allegro to pisać...machniom...
jak narazie to tylko cegiełkowe..ale do tego potrzeba konto oficiale

KAWAŁ dobrej roboty z tą łapką!!!GRATULE

A my robimy cegiełki na prywatne, jakoś nikt się nie czepiał ;)