Ewa Marta Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale mi się twarz śmieje:-) Cudowna Malutka!!!! Nie moge się doczekać, kiedy ją zobaczę:-) Quote
Fela Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Kolejna domowa psina. Tak strasznie była przerażona w schronisku - już wiadomo dlaczego. Marta, dzięki. Quote
Ewanka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wspaniały widok .......................... :buzi: Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 W domu otworzy się pewnie do końca. Narazie jest w kojcu, ale to i tak o niebo lepsze miejsce niż schronisko:-) Quote
natalie1988 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cudownie, że psinka się tak szybko otwiera, mam nadzieję, że niedługo znajdzie dom. Quote
gusia0106 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ronja napisał(a):ps. Gusia, jak ją będziesz nazywać? bo ja na razie mówię do niej Malutka Jeszcze nie mam pojęcia ;) Mi najlepiej idzie z imionami na psie dotkniętym ;) Quote
ronja Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dobra, to na razie jest Malutka, bo ja nie umiem wymyślać pierwszych imion - tylko te alternatywne;) Malutka dziś przeszła w wielkich bólach odległość połowy naszego domu na smyczy. Chodzenie na smyczy ćwiczy Bartek. Ja się dziś odważyłam i puściłam Malutką z kojca. wcale wyjść nie chciała, karmiłam z ręki i się odsuwałam coraz dalej. jak już wyszla, ale była radośc, podskakiwała, biegała, niuchała. podbiegała do mnie na głaskanie (wołana i niewołana). bez problemu też wróciła za mną do kojca. niestety nie załatwiła się poza kojcem. ale myslę, że będzie dobrze. jutro ostatni dzień odrobaczania, więc za 2 dni Malutka będzie miała psa terapeutę w postaci Wiśni:) Quote
Tora&Faro Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Czyli każdy dzień przynosi coś pozytywnego...będzie dobrze:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ronja napisał(a):dobra, to na razie jest Malutka, bo ja nie umiem wymyślać pierwszych imion - tylko te alternatywne;) Malutka dziś przeszła w wielkich bólach odległość połowy naszego domu na smyczy. Chodzenie na smyczy ćwiczy Bartek. Ja się dziś odważyłam i puściłam Malutką z kojca. wcale wyjść nie chciała, karmiłam z ręki i się odsuwałam coraz dalej. jak już wyszla, ale była radośc, podskakiwała, biegała, niuchała. podbiegała do mnie na głaskanie (wołana i niewołana). bez problemu też wróciła za mną do kojca. niestety nie załatwiła się poza kojcem. ale myslę, że będzie dobrze. jutro ostatni dzień odrobaczania, więc za 2 dni Malutka będzie miała psa terapeutę w postaci Wiśni:) Ale fantastyczne wieści, czytałam i aż czekałam na jakąś wpadkę a tu same plusy:loveu: Podziękuj Bartkowi, jesteście fantastyczni.:loveu::multi: Całą robotę za Gusię odwalicie :eviltong::evil_lol: A jak Wisnia dołączy to sukces terapeutyczny gwarantowany:loveu: Quote
andegawenka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Może zamiast Azja to Asta? można zdrabniać Quote
mysza 1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 andegawenka napisał(a):Może zamiast Azja to Asta? można zdrabniać Raczej wątpię :evil_lol:, Gusia wszystkie psy nazywa lub zmienia im imiona, wymyśli coś oryginalnego jak sądzę;) Jak zobaczy i tak pewnie zmieni, taki typ;) Quote
andegawenka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 natalie1988 napisał(a):Cudownie, że psinka się tak szybko otwiera, mam nadzieję, że niedługo znajdzie dom. Podobna do Blanki, prawda? mysza 1 napisał(a):Raczej wątpię :evil_lol:, Gusia wszystkie psy nazywa lub zmienia im imiona, wymyśli coś oryginalnego jak sądzę;) Jak zobaczy i tak pewnie zmieni, taki typ;) ...tylko zasugerowałam;) Quote
mysza 1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak ją zobaczyłam to mi się Bianka narzuciła, bo biała ;) Ale też wątpię ;) Quote
Tora&Faro Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ciekawe jak tam sunieczka dzisiaj.... Quote
natalie1988 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 andegawenka napisał(a):Podobna do Blanki, prawda? Wygląda jak siostra mojej Bianki :iloveyou: Na filmikach widać, że nawet sposoby na zyskiwanie miłości i zwracanie na siebie uwagi mają podobne (notoryczne dawanie łapy itd:multi:). Uwielbiam takie białe psiny. Quote
andegawenka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 natalie1988 napisał(a):Wygląda jak siostra mojej Bianki :iloveyou: Na filmikach widać, że nawet sposoby na zyskiwanie miłości i zwracanie na siebie uwagi mają podobne (notoryczne dawanie łapy itd:multi:). Uwielbiam takie białe psiny. może krewniaczki?, żeby i ta miała tyle szczęścia:loveu: Quote
ronja Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malutka była dziś na spacerze z Bartkiem po łące:) nie załatwiła się jeszcze, ale jest coraz lepiej:) Quote
mysza 1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ronja napisał(a):Malutka była dziś na spacerze z Bartkiem po łące:) nie załatwiła się jeszcze, ale jest coraz lepiej:) To jest niesamowita wiadomość, bardzo się cieszę :multi::loveu: Quote
anita_happy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 oka..zapisuje się...na youtube już ją mam i na FB!!! nie ma jak lobbing... jak bedzie potrzeba allegro to pisać...machniom... jak narazie to tylko cegiełkowe..ale do tego potrzeba konto oficiale KAWAŁ dobrej roboty z tą łapką!!!GRATULE Quote
mysza 1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 anita_happy napisał(a):oka..zapisuje się...na youtube już ją mam i na FB!!! nie ma jak lobbing... jak bedzie potrzeba allegro to pisać...machniom... jak narazie to tylko cegiełkowe..ale do tego potrzeba konto oficiale KAWAŁ dobrej roboty z tą łapką!!!GRATULE A my robimy cegiełki na prywatne, jakoś nikt się nie czepiał ;) Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wspaniała sunia!!!!!! Do tego będzie niebawem moją tymczasową sąsiadką:-) A ja zmieniając temat chciałabym zaprosić serdecznie na bazarek dla Kajusia i kociaków z Helu? http://www.dogomania.pl/threads/193681-Kurtki-i-płaszcze-damskie-suplementy-diety-kosmetyki!-Do-10.10.2010-do-22-00?p=15461053#post15461053 Quote
gusia0106 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tylko zostawcie mi coś do roboty ;) Quote
Recommended Posts