ronja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Malutka chodzi na smyczy już jako tako, tzn zapiera się, ale idzie. Trzeba z nią delikatnie, ale zdecydowanie. Nadal nie zalatwia się na zewnątrz. Nadal ma chwile wycofania i strachu. Dziś ladnie wyszła sama z kojca i poszła za mną kawałek, ale Morek obszczekał ją przez okno. Bardzo się wystraszyła. Uciekła do kojca i było cięzko. Mam zdjęcia, ale będą wieczorem, bo śpieszę się do pracy Quote
Ellig Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jak dobrze czytac takie wspaniale wiesci, sunia jest cudna i taka madra.Jak dobrze ,ze do Was trafila:) Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ronja napisał(a):Malutka chodzi na smyczy już jako tako, tzn zapiera się, ale idzie. Trzeba z nią delikatnie, ale zdecydowanie. Nadal nie zalatwia się na zewnątrz. Nadal ma chwile wycofania i strachu. Dziś ladnie wyszła sama z kojca i poszła za mną kawałek, ale Morek obszczekał ją przez okno. Bardzo się wystraszyła. Uciekła do kojca i było cięzko. Mam zdjęcia, ale będą wieczorem, bo śpieszę się do pracy Jak na kilka dni to i tak jest świetnie. Quote
ronja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 na smyczy kącik oka ma taki dziwny - nie wiem czy to narośl. oko nie łzawi ani nie ropieje Quote
ronja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 z Wiśnią przez chwilę odpięcie smyczy nie powoduje ucieczki. Malutka biega, skacze, daje się głaskać, po chwili jakby coś ją wystraszyło i ucieka do kojca. da się wywołać ponownie. boi się aparatu, ucieczką do budy reaguje też na mojego męża. Quote
Ewa Marta Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jest śliczna! Taka łagodna, spokojniutka.... Ja jestem zakochana po uszy!!! Cudowna po prostu! Quote
ronja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 rozszczekała się dziewczyna:) wkurzyły ją dziki za płotem Quote
idusiek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jaka śliczna niunia:) z tym okiem to moze zadrapane pazurem, co? Quote
mysza 1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ronja napisał(a):rozszczekała się dziewczyna:) wkurzyły ją dziki za płotem Pies obronny się robi ;) Ma te plamki na przednich łapach, wetka sugerowała, że mogła wylizywać i wygryzać ze stresu. Kochana jest bardzo:loveu: szybko robi postępy. Pewnie na początku u Gusi znowu się wystraszy ale i tak musi byc dobrze :) Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To taka sunia, którą chciałoby się od razu zabrać do domu i kochać:-) jak Misio:-) Quote
Andzike Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ewa Marta napisał(a):To taka sunia, którą chciałoby się od razu zabrać do domu i kochać:-) jak Misio:-) Dokładnie!!! Boska suczyna ;) Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ewa Marta napisał(a):To taka sunia, którą chciałoby się od razu zabrać do domu i kochać:-) jak Misio:-) To komu Azję a komu Misia? ;) Quote
ludwa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Piękna jest:) Powinna szybko znaleźć ludzia:) Quote
koosiek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dopiero doczytałam, że Azja już w DT :) Fajnie, że robi takie postępy. Śliczna jest :loveu: A te jej piegi nad noskiem.... :loveu: Quote
ronja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Malutka dziś pierwszy raz się uśmiechała (a mi jak na zlość wyładował się aparat - nie boi się malego aparatu, lustrzanka ją blokuje). Ładnie przychodzi na zawołanie i załapuje "siad". I zainteresowala się rzuconą zabawką - będzie z niej fajna psina jak do końca pokona swoje lęki. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mówiłam, że to schron ją przeraża ;) Ogromnie się cieszę :loveu: Quote
ronja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 długo się wgrywało, ale jest:) to byl początek, najfajniejsze się nie nagrało [video=youtube;wxfcI4B8OeI]http://www.youtube.com/watch?v=wxfcI4B8OeI[/video] Quote
ludwa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Te zdjecia na początku, to na pewno ten sam pies? :) Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ludwa napisał(a):Te zdjecia na początku, to na pewno ten sam pies? :) Pewnie nie, Marta większość podmienia, Emi też ;) Quote
Tora&Faro Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Niesamowity filmik:loveu: Malutka taka radosna, wyraźnie odżyła:loveu: Quote
LadyBell Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Marta co Ty u licha robisz z tymi psami że one tak odżywają?! Ukłon w Twoją stronę. Dopiero teraz widać jaka jest piękna. Przypomina mi trochę Śnieżkę z Broku. Też na początku była nieśmiała i strachliwa a po paru tyg u Megii zmieniła się w liżącą wszystkich dookoła królewne :) Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wspaniała sunia, rewelacyjna przemiana ... Marta czarodziejka :) Quote
Recommended Posts