Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 AnkaG napisał(a):Sznaucerka .... ale fajna sunia :) pewnie że fajna i pomylunki tyż fajne :loveu: Quote
WATACHA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blisss napisał(a):uuuuuuuu malawaszka - pojechalas Wanilce - ,,zwerze z rodowodem" - czadowo to wyglada :loveu: Może do tego sms-a gratis dali:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 WATACHA napisał(a):Może do tego sms-a gratis dali:evil_lol: metryczkę :roflt: Quote
enia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='malawaszka']ja wiem, wiem, że to nie jest super schronisko - tamto co pisałam to było w emocjach przez to całe zamieszanie bo jeszcze jak Bliss powiedziała, że mała nie śmierdzi schroniskiem to całkiem już pomyślałam, ze zrobiono nas w balona - ale już na szczescie sobie z Moniką wyjaśniłyśmy i jest ok - najważniejsze znaleźć domki dla rodzinki i dowiedzieć się czy okruszek, który miał być zabrany na pewno tam nie siedzi - tylko nie wiem jak to sprawdzić :( prześladuje mnie to zdjęcie :( Jezuuuuu co z nią gdzie jest??????????????????? Bliss- masz śliczne dzieciaki i szczotkę :) Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 enia napisał(a): Jezuuuuu co z nią gdzie jest??????????????????? Bliss- masz śliczne dzieciaki i szczotkę :) nie wiadomo w sumie czy to na pewno sunia bo ma straszne dredziochy, ale to nie wazne - jak tylko wolontariuszce uda się przekonać psiaka do siebie to zabieramy - to już postanowione - ale potrwa bo teraz przez 10 dni nie będzie pana który wpuszcza Monikę do schronu, więc dopiero po tym czasie zacznie. a tymczasem: SZUKAMY KOGOŚ NA WIZYTĘ NA DOLNYM MOKOTOWIE DLA WANILKI ul. Sobieskiego róg Dolnej Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 o właśnie - może enia znajdzie chwilkę? nie wiem gdzie mieszkasz ale też tu w okolicy krążysz co? czy tylko tz krąży? ;) Quote
enia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blisss napisał(a):o właśnie - może enia znajdzie chwilkę? nie wiem gdzie mieszkasz ale też tu w okolicy krążysz co? czy tylko tz krąży? ;) Bliss mieszkam 30 km pod Wawą, a tz nie nadaje się do kontroli........ Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 enia napisał(a):Bliss mieszkam 30 km pod Wawą, a tz nie nadaje się do kontroli........ oooooooo spoko - myślałam żeś warszawianka :) Quote
nataliaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 przepraszam za sie wtrącam.. ale one takie ładne:loveu: mam nadzieje,że znajdą domki.. a sa już jacyś chętni do dania domów maluchom? Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nataliaa napisał(a):przepraszam za sie wtrącam.. ale one takie ładne:loveu: mam nadzieje,że znajdą domki.. a sa już jacyś chętni do dania domów maluchom? z tego co mi wiadomo jeszcze nie :-( nie wtrącasz się - zaglądaj - zapraszamy :) Quote
tanitka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 wizytę na Dln. Mokotowie mogę zrobić ale dopierow we wtorek Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 tanitka napisał(a):wizytę na Dln. Mokotowie mogę zrobić ale dopierow we wtorek dzięki tanitko - jambi_ się zgodziła i jak się uda to zrobi w niedzielkę :kciuki: Quote
zerduszko Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A prawie jorczków nikt nie chce? ;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 nataliaa napisał(a):przepraszam za sie wtrącam.. ale one takie ładne:loveu: mam nadzieje,że znajdą domki.. a sa już jacyś chętni do dania domów maluchom? zapakować??? :loveu: Quote
nataliaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 heh dzieki;) ale szkoda malutkich, jeszcze u siebie popytam;) bo one chyba już mogą być oddzielone od mamy? Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 nataliaa napisał(a):mi zapakować;p? nooo :lol: :) Quote
nataliaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ojj ja to bym najchętniej sama sobie zapakowała je wszystkie;) sama niedawno wzięłam bardzooo małego malucha ze schroniska...i dopiero tydzien temu wyszedł mi z parwowirozy;) ale taka jestem zadowolona ze się udało:multi:bo stan był tragiczny.. juz nawet myśleliśmy o drugim maluchu, bo patrzę,że tyle potrzebujących, ale nie wiem czy do bezpieczne by było..? Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 ojjj to nie - nie możecie teraz wziąć maluszka bo by się rozchorował i nie powinniście brać przez ok pół roku Quote
nataliaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 no właśnie tez tak mi się wydaje, ale szkoda, bo takie maleństwa i bez domu..;( ale jak minie ten czas to na pewno znów nam się dom zapełni;) ale mam nadzieje,że maluch szybko znajdą nowe domki.. Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nataliaa napisał(a):no właśnie tez tak mi się wydaje, ale szkoda, bo takie maleństwa i bez domu..;( ale jak minie ten czas to na pewno znów nam się dom zapełni;) ale mam nadzieje,że maluch szybko znajdą nowe domki.. pewnie że znajdą - najlepsze na świecie :multi: są świetne - chyba jakiś filmik nagram jak zasuwają :loveu: Quote
tanitka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 trzymam kciuki na mamusię w pierwszym rzędzie :) Quote
mru Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 no i ja trzymam. oby sie udało, to by znaczyło ze w kilka dni sunie uratowałyście z piekła :) Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 mru napisał(a):no i ja trzymam. oby sie udało, to by znaczyło ze w kilka dni sunie uratowałyście z piekła :) przypadkiem :lol: mam wielką nadzieję, że się uda Wanilce, dzieciom i potem jeszcze okruszkowi sznupkowemu, mam jeszcze na oku sunię, którą mi Monika pokazała, ale to sunia w typie CTR czarna podpalana - pokazałam ją na forum CTR i :lol: ciekawe rzeczy się dzieją... ale niestety nieciekawe dla suni bo chyba tam nie doczeka się pomocy, ale poogłaszam ją Quote
Recommended Posts