jambi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Blisss'] Nowa pańcia przesympatyczna, uprawia na balkonie pomidorki żeby jej świnek morski nie jadł sklepowych :loveu: [quote name='Blisss']Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ... Potwierdzam :p , a pomidorki też mi pokazywała :lol: [quote name='Blisss'] potem zachęcona sukcesem postanowiłam zadzwonić do Wanilki ... no i zadzwoniłam ... do jambi ... :mdrmed: i peplam jej i peplam a ta do mnie heeeej haaalooooo zanim mnie zatrzymała to jej nagadałam :diabloti: to tez potwierdzam ;) nawet mi dojść do słowa nie dała...:roll: próbując mi wmówić, że ona mi wczoraj psa przywiozła :evil_lol: [quote name='zerduszko']Brawo! Idziesz jak burza. Pamiętaj, że taką falę trzeba wykorzystać. ale to się musiało udać! jak wyliczyłyśmy z Blisss to był pierwszy tymczas Blisss, moja pierwsza wizyta przedadopcyjna i pierwszy terier malawaszki :lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='jambi_']pierwszy terier malawaszki :lol: HA! nie potwierdziam :diabloti: miałam już dwa czarne teriery do adopcji :loveu: Quote
Blisss Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malawaszka']HA! nie potwierdziam :diabloti: miałam już dwa czarne teriery do adopcji :loveu: ale karmelowych nie miałaś :diabloti: ano krówkowych :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 no tak - to potwierdzam - krówkowy terier to pierwszy :lol: Quote
lika1771 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malawaszka']nie ma zdjęć grzywca? w schronie jest? [quote name='giselle4'] Oddam w dobre rece suczke 9 miesiecy grzywacza chinskiego... wiadomosc u mnie sorry nigdy tego nie robiłam ale jak sunka ma wylądowac w schronie i przez kwarantanne czekac i dopiero po 15 dniach isc do domku to wole tak.... zaszczepiona i odrobaczona,grzeczna i posłuszna ot ,urodzilo sie dziecko i nie ma juz miejsca dla suczki moze Fundacja sie odezwie....? Fotke wstawie jutro....zostawiłam aparat w schronie Sunia moze ktos chce slicznotke......... Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 o jaka fajna... ależ ludzie są powaleni... :shake: Bliss napisałabys coś? odezwała sie ta pani? Quote
Maupa4 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 malawaszka napisał(a):o jaka fajna... ależ ludzie są powaleni... :shake: Ale że co ? :hmmmm: Grzywaczka Ci sie nie podoba ? ... bossska jest ... Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Maupa4 napisał(a):Ale że co ? :hmmmm: Grzywaczka Ci sie nie podoba ? ... bossska jest ... no jak nie podoba??? napisałam, że fajna, a powaleni są ludzie, którzy się jej pozbyli :shake: chorowałam na grzywca swego czasu, ale wystarczy mi póki co jeden lejek w domu :lol: kocham grzywce i te ciepłe pupska do klepania :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Blisss napisał(a):nic nie mówię bo cisza .... ;) ale że znaczy, że nie odzywała się ta pani czy może żeby nie zapeszać ta cisza? Quote
Blisss Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 malawaszka napisał(a):ale że znaczy, że nie odzywała się ta pani czy może żeby nie zapeszać ta cisza? znaczy że się nie odzywała ale ponoć to nic straconego ;) więc dalej kciukamy grupowo i indywidualnie Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 aha no to trzymam :kciuki: trzymam grupowo i indywidualnie :lol: Quote
tanitka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ja tez trzymam i bradzo jestem z Was dumna!!! :) Quote
Blisss Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 dziecko :p jest co raz trudniej - jemu smutno jest :-( a nie może być ze wszystkimi bo Misza raczy na niego a on nie rozumie i mu podłazi do - o zgrozo!!! - piłeczek!!! no i Biedrona go czesze ... jędza ... on ją całuje, merda a ta małpa mu robi pac! i żyć mu nie daje - a on się zapełnie obronić nie potrafi :shake: Quote
Blisss Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a taką mam superową dooopkę :loveu: te folie porozwalane bo mi pomagali paczki bazarkowe robić :mad: tu widać jaki to wielgas :evil_lol: pół młodocianego kota :roll: Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/lecznica/t2.jpg uuups igra z ogniem :shake: miałam dziś tel o maluszka, ale póki co nic obiecującego Quote
Blisss Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='malawaszka']http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/lecznica/t2.jpg uuups igra z ogniem :shake: miałam dziś tel o maluszka, ale póki co nic obiecującego no bo wiesz - on do wszystkich macha i się wdzięczy i nie rozumie co mu wolno a co nie ... a z kolei tych moich też nie wyprowadzę ... więc siedzi biedulek większość czasu sam - dopiero jak wracamy wieczorkiem to dziewczynki go wytulają za wszystkie czasy :loveu: Wanilka umiała sobie dać radę - warknęła, uszcypnęła i dali jej spokój raz dwa - plus też ona była dobra do szaleństw :diabloti: a to malusie takie ... Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no musi się maluch życia uczyć Quote
Blisss Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 hej mało aktywna jestem wynaczcie ale mam pewne problemy ;) wlazłam żeby Wam napisać, że dzwoniła do mnie Pani Wanilki ... i mówi, że fajniejszego psa nie zna :multi::multi::multi: kocha ją cała rodzina!!! wnuki przychodzą ją odwiedzać :loveu: na spacer wychodzi wyłącznie z panią i jej mężem z nikim innym nie chce - oni sądzą, że się boi że ktoś ją zabierze ;) Pani zadzwoniła żeby podziękować za takiego psa ... matko wzruszyłam się normalnie ... myslałayście pewnie, że zachwycam się nią na wyrost co? :cool3: ja wiedziałam od razu że to wyjątkowy pies!! :p Pani mówi że ona super chętnie się uczy, wpycha do łóżka :diabloti: i słucha i rozumie co się do niej mówi :loveu: Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 cudownie :loveu: cudowny domek dla cudownego psa :laola: a pani od szczylka się nie odezwała? Quote
WATACHA Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Blisss napisał(a):hej mało aktywna jestem wynaczcie ale mam pewne problemy ;) wlazłam żeby Wam napisać, że dzwoniła do mnie Pani Wanilki ... i mówi, że fajniejszego psa nie zna :multi::multi::multi: kocha ją cała rodzina!!! wnuki przychodzą ją odwiedzać :loveu: na spacer wychodzi wyłącznie z panią i jej mężem z nikim innym nie chce - oni sądzą, że się boi że ktoś ją zabierze ;) Pani zadzwoniła żeby podziękować za takiego psa ... matko wzruszyłam się normalnie ... myslałayście pewnie, że zachwycam się nią na wyrost co? :cool3: ja wiedziałam od razu że to wyjątkowy pies!! :p Pani mówi że ona super chętnie się uczy, wpycha do łóżka :diabloti: i słucha i rozumie co się do niej mówi :loveu: łezka mi się w oczku zakręciła Quote
Blisss Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='WATACHA']łezka mi się w oczku zakręciła [quote name='tanitka']ja tez sie wzruszyłam [quote name='malawaszka']cudownie :loveu: cudowny domek dla cudownego psa :laola: a pani od szczylka się nie odezwała? nooo pani wanilki jest niesamowita :loveu: cze ciocie! to ja Karmelek :) macham ogonkiem jak mamusia :loveu: Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 hahaha biedrona morderczy kot :lol: Quote
Recommended Posts