Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Blisss']
Nowa pańcia przesympatyczna, uprawia na balkonie pomidorki żeby jej świnek morski nie jadł sklepowych :loveu:

[quote name='Blisss']Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ...

Potwierdzam :p , a pomidorki też mi pokazywała :lol:

[quote name='Blisss'] potem zachęcona sukcesem postanowiłam zadzwonić do Wanilki ... no i zadzwoniłam ... do jambi ... :mdrmed: i peplam jej i peplam a ta do mnie heeeej haaalooooo zanim mnie zatrzymała to jej nagadałam :diabloti:

to tez potwierdzam ;) nawet mi dojść do słowa nie dała...:roll: próbując mi wmówić, że ona mi wczoraj psa przywiozła :evil_lol:

[quote name='zerduszko']Brawo! Idziesz jak burza. Pamiętaj, że taką falę trzeba wykorzystać.

ale to się musiało udać! jak wyliczyłyśmy z Blisss to był pierwszy tymczas Blisss, moja pierwsza wizyta przedadopcyjna i pierwszy terier malawaszki :lol:

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']HA! nie potwierdziam :diabloti: miałam już dwa czarne teriery do adopcji :loveu:

ale karmelowych nie miałaś :diabloti: ano krówkowych :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']nie ma zdjęć grzywca? w schronie jest?

[quote name='giselle4']

Oddam w dobre rece suczke 9 miesiecy
grzywacza chinskiego...
wiadomosc u mnie
sorry
nigdy tego nie robiłam
ale jak sunka ma wylądowac w schronie i przez kwarantanne czekac
i dopiero po 15 dniach isc do domku
to wole tak....
zaszczepiona i odrobaczona,grzeczna i posłuszna
ot ,urodzilo sie dziecko i nie ma juz miejsca dla suczki
moze Fundacja sie odezwie....?
Fotke wstawie jutro....zostawiłam aparat w schronie

Sunia moze ktos chce slicznotke.........

Posted

Maupa4 napisał(a):
Ale że co ? :hmmmm:
Grzywaczka Ci sie nie podoba ? ... bossska jest ...

no jak nie podoba??? napisałam, że fajna, a powaleni są ludzie, którzy się jej pozbyli :shake: chorowałam na grzywca swego czasu, ale wystarczy mi póki co jeden lejek w domu :lol: kocham grzywce i te ciepłe pupska do klepania :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale że znaczy, że nie odzywała się ta pani czy może żeby nie zapeszać ta cisza?

znaczy że się nie odzywała ale ponoć to nic straconego ;) więc dalej kciukamy grupowo i indywidualnie

Posted

dziecko :p

jest co raz trudniej - jemu smutno jest :-( a nie może być ze wszystkimi bo Misza raczy na niego a on nie rozumie i mu podłazi do - o zgrozo!!! - piłeczek!!!
no i Biedrona go czesze ... jędza ...

on ją całuje, merda a ta małpa mu robi pac!

i żyć mu nie daje - a on się zapełnie obronić nie potrafi :shake:

Posted

a taką mam superową dooopkę :loveu:

te folie porozwalane bo mi pomagali paczki bazarkowe robić :mad:

tu widać jaki to wielgas :evil_lol: pół młodocianego kota :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/lecznica/t2.jpg

uuups igra z ogniem :shake:

miałam dziś tel o maluszka, ale póki co nic obiecującego

no bo wiesz - on do wszystkich macha i się wdzięczy i nie rozumie co mu wolno a co nie ...

a z kolei tych moich też nie wyprowadzę ... więc siedzi biedulek większość czasu sam - dopiero jak wracamy wieczorkiem to dziewczynki go wytulają za wszystkie czasy :loveu:
Wanilka umiała sobie dać radę - warknęła, uszcypnęła i dali jej spokój raz dwa - plus też ona była dobra do szaleństw :diabloti: a to malusie takie ...

Posted

hej

mało aktywna jestem wynaczcie ale mam pewne problemy ;)

wlazłam żeby Wam napisać, że dzwoniła do mnie Pani Wanilki ...

i mówi, że fajniejszego psa nie zna :multi::multi::multi: kocha ją cała rodzina!!! wnuki przychodzą ją odwiedzać :loveu: na spacer wychodzi wyłącznie z panią i jej mężem z nikim innym nie chce - oni sądzą, że się boi że ktoś ją zabierze ;)

Pani zadzwoniła żeby podziękować za takiego psa ... matko wzruszyłam się normalnie ...

myslałayście pewnie, że zachwycam się nią na wyrost co? :cool3: ja wiedziałam od razu że to wyjątkowy pies!! :p

Pani mówi że ona super chętnie się uczy, wpycha do łóżka :diabloti: i słucha i rozumie co się do niej mówi :loveu:

Posted

Blisss napisał(a):
hej

mało aktywna jestem wynaczcie ale mam pewne problemy ;)

wlazłam żeby Wam napisać, że dzwoniła do mnie Pani Wanilki ...

i mówi, że fajniejszego psa nie zna :multi::multi::multi: kocha ją cała rodzina!!! wnuki przychodzą ją odwiedzać :loveu: na spacer wychodzi wyłącznie z panią i jej mężem z nikim innym nie chce - oni sądzą, że się boi że ktoś ją zabierze ;)

Pani zadzwoniła żeby podziękować za takiego psa ... matko wzruszyłam się normalnie ...

myslałayście pewnie, że zachwycam się nią na wyrost co? :cool3: ja wiedziałam od razu że to wyjątkowy pies!! :p

Pani mówi że ona super chętnie się uczy, wpycha do łóżka :diabloti: i słucha i rozumie co się do niej mówi :loveu:

łezka mi się w oczku zakręciła

Posted

[quote name='WATACHA']łezka mi się w oczku zakręciła

[quote name='tanitka']ja tez sie wzruszyłam

[quote name='malawaszka']cudownie :loveu: cudowny domek dla cudownego psa :laola:

a pani od szczylka się nie odezwała?

nooo pani wanilki jest niesamowita :loveu:

cze ciocie! to ja Karmelek :) macham ogonkiem jak mamusia :loveu: