Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha biedrona morderczy kot :lol:

to jędza jest :shake: i jak mnie nie ma to biedulek siedzi sam :-(:-( bo nie wiem co tej małpie może strzelić do głowy :angryy:

a on jest taaaki słodziak - przymila się, wdzięczy, łasi no malina :loveu:

doooomku on czeka!!!

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Bliss kadrowałaś te fotki? możesz mi wysłać mailikiem oryginały?

wywaliłam bo one takie kiepskie z założenia były - tak go tylko chciałam ciociom pokazać ;)

zrobię mu może dzisiaj takie ,,ogłoszeniowe" - słonko świeci to może coś lepszego się uda wykrzesać ;)

Posted

Blisss napisał(a):
wywaliłam bo one takie kiepskie z założenia były - tak go tylko chciałam ciociom pokazać ;)

zrobię mu może dzisiaj takie ,,ogłoszeniowe" - słonko świeci to może coś lepszego się uda wykrzesać ;)

no to czekam

Posted

Dziękuję Abrakadabra za wizytę przed i z góry za po adopcyjną :Rose:

Rodzinka w domkach - DUŻO SZCZĘŚCIA PSIAKI!!!!!! Bliss oby Twoi pierwszy tymczasowicze mieli dużo szczęścia w życiu - już tylko same dobre rzeczy! :Rose: Dziękuję Ci!!!!!

Stawiam :drinking:

Posted

[quote name='malawaszka']Dziękuję Abrakadabra za wizytę przed i z góry za po adopcyjną :Rose:

Rodzinka w domkach - DUŻO SZCZĘŚCIA PSIAKI!!!!!! Bliss oby Twoi pierwszy tymczasowicze mieli dużo szczęścia w życiu - już tylko same dobre rzeczy! :Rose: Dziękuję Ci!!!!!

Stawiam :drinking:

również dziękuję jambi :loveu:, abrakadabra :loveu: malawaszka :loveu:

jesteście wspaniałe i cieszę się, że mogłam na Was liczyć :Rose:

dziękuję również wolontariuszce która je wyciągnęła z tego koszmaru - kochana dzięki Tobie wspaniała Wanilka i jej dzieci znalazły super domki :loveu:

wypiję cokolwiek stawia malawaszka :evil_lol:
i stawiam ;))

szczęścia pieski!

Posted

malawaszka napisał(a):
ja już dałam znać Monice, że się udało :laola:

i co i co? jestem pewna, że jest wzruszona i szczęśliwa - fajnie wyszło z tą całą sprawą pomylunków ;)

ps. a postawiłam Milkę bo to nowe imię Wanilki :loveu:

Posted

Blisss napisał(a):
i co i co? jestem pewna, że jest wzruszona i szczęśliwa - fajnie wyszło z tą całą sprawą pomylunków ;)

no pewnie, że szczęsliwa :) tak - mimo początkowych stresów wyszło super, bo kolejne psiaki grzeją dupcie w domkach :loveu: no i cieszę się, że udało nam się porozumieć :) w piątek Monika ma być w schronie i mam nadzieję, że będą jakieś wieści o sznupciu

Posted

malawaszka napisał(a):
no pewnie, że szczęsliwa :) tak - mimo początkowych stresów wyszło super, bo kolejne psiaki grzeją dupcie w domkach :loveu: no i cieszę się, że udało nam się porozumieć :) w piątek Monika ma być w schronie i mam nadzieję, że będą jakieś wieści o sznupciu

no dokładnie ;) mam nadzieję, że ją znajdzie i że da się złapać maluteczek :-(

ale nie smućmy się dziś na zapas - dziś świętujmy zadomkowanie extra rodzinki :multi:

Posted

przeczytałam jeszcze raz cały wątek ... no i sobie popłakałam w cichości :loveu::-(

do podziękowań zapomniałam dołączyć mojej kochanej koleżanki - wetki która serwisowała całą rodzinkę zupełnie za free, trzymała kciuki i przeżywała równie mocno jak my
dziękuję Ci - że zawsze mogę na Ciebie liczyć :Rose: wiem, że nie lubisz podziękowań ale chociaż tak inkoguto oddam Ci co należy ;)

Posted

niby pomyłka, niby nerwówka, niby bez paru przekleństw sie nie obyło a patrzcie jakiż to pozytywny watek się stworzył! i szybciutko, i wszyscy szczęśliwi, a i Blisss wzbogacona o nowe doświadczenia ;) i przez "pomyłkę" 3 istnienia uratowane i szczęsliwe! warto było? warto było!

• 3 weeks later...
Posted

Wspaniałe wieści z nowego Domu Wanilki - MILKI :multi:

Cała rodzina jest w suni zakochana, sunia za to, najbardziej ukochała sobie Pana :lol:. Jest grzeczna, już teraz spokojnie zostaje sama w domu, choć na początku było z tym troche problemów - drapała wykładzinę i troche płakała, teraz natomiast po 3 tygodniach już podchodzi do tego na spokojnie :)
Śpi na swoim posłanku w sypialni Państwa, Pani gotuje jej smakołyki - wie już co sunia lubi a za czym nie przepada :cool3:
Na spacery na początku troche bała się chodzić - krótkie siusiu i do domu, teraz natomiast chodzi już pewnie i coraz dalej, ma swoich kolegów z podwórka :lol:
Uwielbia czesanie, pięknie jeżdzi samochodem - w szeleczkach, jest już odrobaczona, zaszczepiona a w okolicy Świąt szykuje się sterylka - Pani jest już umówiona z weterynarzem, ale chce to zrobić podczas swojego urlopu, żeby być z sunieczką w domu.
Słowem - Pani jest psem zachwycona i nie może sie nadziwić, że taki mądry i cudowny psiak trafił do schroniska, Pani skwitowała to stwierdzeniem, że "mają szczęście do zwierzaków, bo trafiają zawsze na super egzemplarze" :lol:
W domu jest też świnka morska, początkowo wróg numer 1 Milki, obecnie świnka dobrze się suni kojarzy, bo gdy świnka jest brana z klatki, Milka dostaje super frykas - kawałek kurczaczka, pieczonego mięska... :lol:

Podsumowując - jest super!!!!