Blisss Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha biedrona morderczy kot :lol: to jędza jest :shake: i jak mnie nie ma to biedulek siedzi sam :-(:-( bo nie wiem co tej małpie może strzelić do głowy :angryy: a on jest taaaki słodziak - przymila się, wdzięczy, łasi no malina :loveu: doooomku on czeka!!! Quote
WATACHA Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oby tak szybko znalazł domek jak mamusia i braciszek.I tak samo fajne. Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Bliss kadrowałaś te fotki? możesz mi wysłać mailikiem oryginały? Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):Bliss kadrowałaś te fotki? możesz mi wysłać mailikiem oryginały? wywaliłam bo one takie kiepskie z założenia były - tak go tylko chciałam ciociom pokazać ;) zrobię mu może dzisiaj takie ,,ogłoszeniowe" - słonko świeci to może coś lepszego się uda wykrzesać ;) Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Bila napisał(a):Biedrona killer:crazyeye::evil_lol: jędza powiadam Wam! Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Blisss napisał(a):wywaliłam bo one takie kiepskie z założenia były - tak go tylko chciałam ciociom pokazać ;) zrobię mu może dzisiaj takie ,,ogłoszeniowe" - słonko świeci to może coś lepszego się uda wykrzesać ;) no to czekam Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 kciukamy!!! o 17 malusi jedzie do domku :-(:multi::-(:multi: Quote
Pipi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dobrego życia malutki,szczęszcia i takich ludzi jak Blisss.Kciuki trzymam,baaaardzo mocno. Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 pojechał :loveu::cry::cry::cry: szczęścia mój malutki kochany Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Dziękuję Abrakadabra za wizytę przed i z góry za po adopcyjną :Rose: Rodzinka w domkach - DUŻO SZCZĘŚCIA PSIAKI!!!!!! Bliss oby Twoi pierwszy tymczasowicze mieli dużo szczęścia w życiu - już tylko same dobre rzeczy! :Rose: Dziękuję Ci!!!!! Stawiam :drinking: Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='malawaszka']Dziękuję Abrakadabra za wizytę przed i z góry za po adopcyjną :Rose: Rodzinka w domkach - DUŻO SZCZĘŚCIA PSIAKI!!!!!! Bliss oby Twoi pierwszy tymczasowicze mieli dużo szczęścia w życiu - już tylko same dobre rzeczy! :Rose: Dziękuję Ci!!!!! Stawiam :drinking: również dziękuję jambi :loveu:, abrakadabra :loveu: malawaszka :loveu: jesteście wspaniałe i cieszę się, że mogłam na Was liczyć :Rose: dziękuję również wolontariuszce która je wyciągnęła z tego koszmaru - kochana dzięki Tobie wspaniała Wanilka i jej dzieci znalazły super domki :loveu: wypiję cokolwiek stawia malawaszka :evil_lol: i stawiam ;)) szczęścia pieski! Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 ja już dałam znać Monice, że się udało :laola: Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):ja już dałam znać Monice, że się udało :laola: i co i co? jestem pewna, że jest wzruszona i szczęśliwa - fajnie wyszło z tą całą sprawą pomylunków ;) ps. a postawiłam Milkę bo to nowe imię Wanilki :loveu: Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Blisss napisał(a):i co i co? jestem pewna, że jest wzruszona i szczęśliwa - fajnie wyszło z tą całą sprawą pomylunków ;) no pewnie, że szczęsliwa :) tak - mimo początkowych stresów wyszło super, bo kolejne psiaki grzeją dupcie w domkach :loveu: no i cieszę się, że udało nam się porozumieć :) w piątek Monika ma być w schronie i mam nadzieję, że będą jakieś wieści o sznupciu Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):no pewnie, że szczęsliwa :) tak - mimo początkowych stresów wyszło super, bo kolejne psiaki grzeją dupcie w domkach :loveu: no i cieszę się, że udało nam się porozumieć :) w piątek Monika ma być w schronie i mam nadzieję, że będą jakieś wieści o sznupciu no dokładnie ;) mam nadzieję, że ją znajdzie i że da się złapać maluteczek :-( ale nie smućmy się dziś na zapas - dziś świętujmy zadomkowanie extra rodzinki :multi: Quote
Blisss Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 przeczytałam jeszcze raz cały wątek ... no i sobie popłakałam w cichości :loveu::-( do podziękowań zapomniałam dołączyć mojej kochanej koleżanki - wetki która serwisowała całą rodzinkę zupełnie za free, trzymała kciuki i przeżywała równie mocno jak my dziękuję Ci - że zawsze mogę na Ciebie liczyć :Rose: wiem, że nie lubisz podziękowań ale chociaż tak inkoguto oddam Ci co należy ;) Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Yes Yes Yes BARDZO dziękujemy :Rose: takich lekarzy wet. z POWOŁANIEM jest zbyt mało!!! Quote
rita60 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Sorry.......... http://www.dogomania.pl/threads/193913-Niunia.-Najsmutniejsze-psie-dziecko-jakie-widziałam.-Pokochaj-proszę...Łódz?p=15484983#post15484983 Quote
jambi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 niby pomyłka, niby nerwówka, niby bez paru przekleństw sie nie obyło a patrzcie jakiż to pozytywny watek się stworzył! i szybciutko, i wszyscy szczęśliwi, a i Blisss wzbogacona o nowe doświadczenia ;) i przez "pomyłkę" 3 istnienia uratowane i szczęsliwe! warto było? warto było! Quote
jambi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wspaniałe wieści z nowego Domu Wanilki - MILKI :multi: Cała rodzina jest w suni zakochana, sunia za to, najbardziej ukochała sobie Pana :lol:. Jest grzeczna, już teraz spokojnie zostaje sama w domu, choć na początku było z tym troche problemów - drapała wykładzinę i troche płakała, teraz natomiast po 3 tygodniach już podchodzi do tego na spokojnie :) Śpi na swoim posłanku w sypialni Państwa, Pani gotuje jej smakołyki - wie już co sunia lubi a za czym nie przepada :cool3: Na spacery na początku troche bała się chodzić - krótkie siusiu i do domu, teraz natomiast chodzi już pewnie i coraz dalej, ma swoich kolegów z podwórka :lol: Uwielbia czesanie, pięknie jeżdzi samochodem - w szeleczkach, jest już odrobaczona, zaszczepiona a w okolicy Świąt szykuje się sterylka - Pani jest już umówiona z weterynarzem, ale chce to zrobić podczas swojego urlopu, żeby być z sunieczką w domu. Słowem - Pani jest psem zachwycona i nie może sie nadziwić, że taki mądry i cudowny psiak trafił do schroniska, Pani skwitowała to stwierdzeniem, że "mają szczęście do zwierzaków, bo trafiają zawsze na super egzemplarze" :lol: W domu jest też świnka morska, początkowo wróg numer 1 Milki, obecnie świnka dobrze się suni kojarzy, bo gdy świnka jest brana z klatki, Milka dostaje super frykas - kawałek kurczaczka, pieczonego mięska... :lol: Podsumowując - jest super!!!! Quote
tanitka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 przez "pomyłkę" 3 istnienia uratowane i szczęsliwe! warto było? warto było! jasne, po trzykroć!!! :) Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 super!!!! kochana Wanilcia trafiła na super ludzi - od pierwszego telefonu tak czułam :loveu: oj samych takich bym chciała dla naszych psiaków :loveu: Quote
Recommended Posts