Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
to co oni tam robia?

brakuje osoby której by się chciało chcieć :roll: jeden pan chce żeby ratować TYLKO te CTRy które mają papiery :mdleje: :lol: nie mówię, bo jest kilka osób, które potrafią zadziałać i już sporo CTRów się udało uratować dzięki temu, ale chyba tej suni się nie poszczęści

Posted

mru napisał(a):
o rany, zaje*** miłośnicy ras... :/ *&@$#@#%$&**(*&%^^&%%^$#$

taki pomysł miały tam tylko dwie osoby więc nie jest tak źle - ale ciekawie poczytać... dość snobistyczne podejście delikatnie mówiąc, ale nie ma co sobie zawracać głowy takimi ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
brakuje osoby której by się chciało chcieć :roll: jeden pan chce żeby ratować TYLKO te CTRy które mają papiery :mdleje: :lol: nie mówię, bo jest kilka osób, które potrafią zadziałać i już sporo CTRów się udało uratować dzięki temu, ale chyba tej suni się nie poszczęści

mru napisał(a):
o rany, zaje*** miłośnicy ras... :/ *&@$#@#%$&**(*&%^^&%%^$#$

a ja jestem miłośniczką rasy Wanilkowej :loveu: dziś długo sama siedziała - straty? hmmm ... ściągnęła jedne rajstopy z suszarki i dzieciom zaniosła ;) no ale same się prosiły - dyndały bezczelnie nad samą podłogą :p, poza tym - zostawiłam specjalnie otwartą karmę żeby zobaczyć czy ściąga ze stołu - co prawda to nie to samo ale jednak zawsze jakiś test
no więc karma stała na kaloryferze - na wysokości gdzie ona pysiem sięga stojąc - i co? i nic - jak postawiłam tak stoi :razz:

luuuudzie co za pies? :crazyeye: moi by nie wytrzymali :roll:

Posted

Blisss napisał(a):
a ja jestem miłośniczką rasy Wanilkowej :loveu: dziś długo sama siedziała - straty? hmmm ... ściągnęła jedne rajstopy z suszarki i dzieciom zaniosła ;) no ale same się prosiły - dyndały bezczelnie nad samą podłogą :p, poza tym - zostawiłam specjalnie otwartą karmę żeby zobaczyć czy ściąga ze stołu - co prawda to nie to samo ale jednak zawsze jakiś test
no więc karma stała na kaloryferze - na wysokości gdzie ona pysiem sięga stojąc - i co? i nic - jak postawiłam tak stoi :razz:

luuuudzie co za pies? :crazyeye: moi by nie wytrzymali :roll:

Mój Leo jak był mały to przegryzł worek 15 kilowy z chrupkami i sobie pojadł.Mało tego jak wróciłam z pracy to im nasypałam w miseczki (jeszcze nie zdążyłam zauważyć ,że worek jest rozerwany) i też nie pogardził.

Posted

malawaszka napisał(a):
no i gdzie te foty scylków? :shake:

trzymać :kciuki: właśnie zaczyna się wizyta

yyyyyyyyyyy chyba u nas wrzuciłam :roll:

kciuki potrzebne ciotki!!! losy Wanilki się ważą :p

Posted

Blisss napisał(a):

kciuki potrzebne ciotki!!! losy Wanilki się ważą :p

malawaszka napisał(a):
łiiii :laola: Wanilka się pakuje :kciuki: domek super!!!! Jambi, Bliss :Rose:

co ma być to będzie - super!

Posted

Wanilka gotowa do drogi ...

coż ja mogę powiedzieć? ano :loveu::multi: :placz::placz::-( :multi:

ech ...

zaszeleczkowana :)

ona z dzieciakami urzęduje cały czas ...

strzeże i z wysoka wszystko kontroluje :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ale czadowy domek :loveu:

Powodzenia dziewczyny! ja zmykam do missieek na fotosesję i cały czas o Was będę myśleć :)

domek nie do adopcji :diabloti: ale mam nerwa i smutki ... i ona tez jakby wyczuła ...

Posted

dziewczynka w nowym domku ...

pieknie jechała, slicznie szła na szeleczkach ... klatka schodowa i schody to dla niej nie nowina ...

uśmiechnęła się do nowej pańci - zamachała ogonkiem. Pani się nią zachwyciła :loveu:

Nowa pańcia przesympatyczna, uprawia na balkonie pomidorki żeby jej świnek morski nie jadł sklepowych :loveu:
dostałam dla dzieci m iód z eko-pasieki ...

szczęścia moja kochana grzeczna Wanilko :loveu:

DZIECIACZKOM SZUKAMY DOMKÓW ;)