malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 mru napisał(a):to co oni tam robia? brakuje osoby której by się chciało chcieć :roll: jeden pan chce żeby ratować TYLKO te CTRy które mają papiery :mdleje: :lol: nie mówię, bo jest kilka osób, które potrafią zadziałać i już sporo CTRów się udało uratować dzięki temu, ale chyba tej suni się nie poszczęści Quote
mru Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 o rany, zaje*** miłośnicy ras... :/ *&@$#@#%$&**(*&%^^&%%^$#$ Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 mru napisał(a):o rany, zaje*** miłośnicy ras... :/ *&@$#@#%$&**(*&%^^&%%^$#$ taki pomysł miały tam tylko dwie osoby więc nie jest tak źle - ale ciekawie poczytać... dość snobistyczne podejście delikatnie mówiąc, ale nie ma co sobie zawracać głowy takimi ;) Quote
Blisss Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 malawaszka napisał(a):brakuje osoby której by się chciało chcieć :roll: jeden pan chce żeby ratować TYLKO te CTRy które mają papiery :mdleje: :lol: nie mówię, bo jest kilka osób, które potrafią zadziałać i już sporo CTRów się udało uratować dzięki temu, ale chyba tej suni się nie poszczęści mru napisał(a):o rany, zaje*** miłośnicy ras... :/ *&@$#@#%$&**(*&%^^&%%^$#$ a ja jestem miłośniczką rasy Wanilkowej :loveu: dziś długo sama siedziała - straty? hmmm ... ściągnęła jedne rajstopy z suszarki i dzieciom zaniosła ;) no ale same się prosiły - dyndały bezczelnie nad samą podłogą :p, poza tym - zostawiłam specjalnie otwartą karmę żeby zobaczyć czy ściąga ze stołu - co prawda to nie to samo ale jednak zawsze jakiś test no więc karma stała na kaloryferze - na wysokości gdzie ona pysiem sięga stojąc - i co? i nic - jak postawiłam tak stoi :razz: luuuudzie co za pies? :crazyeye: moi by nie wytrzymali :roll: Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 kochana dziewczynka :loveu: u mnie nie byłoby szans żeby ta karma przetrwała hahaha Quote
WATACHA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Blisss napisał(a):a ja jestem miłośniczką rasy Wanilkowej :loveu: dziś długo sama siedziała - straty? hmmm ... ściągnęła jedne rajstopy z suszarki i dzieciom zaniosła ;) no ale same się prosiły - dyndały bezczelnie nad samą podłogą :p, poza tym - zostawiłam specjalnie otwartą karmę żeby zobaczyć czy ściąga ze stołu - co prawda to nie to samo ale jednak zawsze jakiś test no więc karma stała na kaloryferze - na wysokości gdzie ona pysiem sięga stojąc - i co? i nic - jak postawiłam tak stoi :razz: luuuudzie co za pies? :crazyeye: moi by nie wytrzymali :roll: Mój Leo jak był mały to przegryzł worek 15 kilowy z chrupkami i sobie pojadł.Mało tego jak wróciłam z pracy to im nasypałam w miseczki (jeszcze nie zdążyłam zauważyć ,że worek jest rozerwany) i też nie pogardził. Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 no i gdzie te foty scylków? :shake: trzymać :kciuki: właśnie zaczyna się wizyta Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 malawaszka napisał(a):no i gdzie te foty scylków? :shake: trzymać :kciuki: właśnie zaczyna się wizyta yyyyyyyyyyy chyba u nas wrzuciłam :roll: kciuki potrzebne ciotki!!! losy Wanilki się ważą :p Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 WATACHA napisał(a):Trzymam, obydwa. ja tam trzymam 4 :lol: Quote
WATACHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 malawaszka napisał(a):ja tam trzymam 4 :lol: też próbowałam, ale mnie nie wyszło :( Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 łiiii :laola: Wanilka się pakuje :kciuki: domek super!!!! Jambi, Bliss :Rose: Quote
WATACHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 O Bożeeeeeeeeeeeeeee!Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ale się ciesze.:multi: Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 aaaaaaaaaaaaa zaraz dzwonię do domku i się umawiam :multi: szczęścia kochana Wanilko :loveu: szukamy domku scylkom :p Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Blisss napisał(a): kciuki potrzebne ciotki!!! losy Wanilki się ważą :p malawaszka napisał(a):łiiii :laola: Wanilka się pakuje :kciuki: domek super!!!! Jambi, Bliss :Rose: co ma być to będzie - super! Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wanilka gotowa do drogi ... coż ja mogę powiedzieć? ano :loveu::multi: :placz::placz::-( :multi: ech ... zaszeleczkowana :) ona z dzieciakami urzęduje cały czas ... strzeże i z wysoka wszystko kontroluje :p Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ale czadowy domek :loveu: Powodzenia dziewczyny! ja zmykam do missieek na fotosesję i cały czas o Was będę myśleć :) Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 malawaszka napisał(a):ale czadowy domek :loveu: Powodzenia dziewczyny! ja zmykam do missieek na fotosesję i cały czas o Was będę myśleć :) domek nie do adopcji :diabloti: ale mam nerwa i smutki ... i ona tez jakby wyczuła ... Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Blisss napisał(a):domek nie do adopcji :diabloti: ale mam nerwa i smutki ... i ona tez jakby wyczuła ... :calus::calus: Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 dziewczynka w nowym domku ... pieknie jechała, slicznie szła na szeleczkach ... klatka schodowa i schody to dla niej nie nowina ... uśmiechnęła się do nowej pańci - zamachała ogonkiem. Pani się nią zachwyciła :loveu: Nowa pańcia przesympatyczna, uprawia na balkonie pomidorki żeby jej świnek morski nie jadł sklepowych :loveu: dostałam dla dzieci m iód z eko-pasieki ... szczęścia moja kochana grzeczna Wanilko :loveu: DZIECIACZKOM SZUKAMY DOMKÓW ;) Quote
lika1771 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Badz szczesliwa w nowym domku malenka:lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Hura hura hura hura :laola: laleczko szczęścia :laola: a ja z tych emocji dzisiejszych pojechałam do missieek robić zdjęcia psom i kotom do ogłoszeń bez baterii w aparacie :mdleje: Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 tu zerknij - to niedaleko od Ciebie? http://www.dogomania.pl/threads/193433-Zgin%C4%99%C5%82y-dwa-sznaucerkowate-psiaki-okolice-Niegoszowic-k.-Krakowa Quote
Recommended Posts