Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
ale wieści :)
Blisss czarodziejka......

e tam - to dziewczyny ogłoszeń natrzaskały :loveu:

nowa pańcia powiedziała suczy że będą razem spac bo ona jest z tych co śpią z psami i się do tego przyznają :evil_lol:. Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ... no super :multi:

jeszcze dla pomylunków takie domki poproszę :p

Posted

Blisss napisał(a):
e tam - to dziewczyny ogłoszeń natrzaskały :loveu:

nowa pańcia powiedziała suczy że będą razem spac bo ona jest z tych co śpią z psami i się do tego przyznają :evil_lol:. Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ... no super :multi:

jeszcze dla pomylunków takie domki poproszę :p

no przeca tak ma być nie inaczej:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Bliss pojechała z dzieciaczkami do jednej pani - oby to był fajny domek :kciuki:

nooo trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

no jeszcze Karmelek cudnej urody :loveu: szuka domu

no i co mam opowiadać? i tak muszę bo mi malawaszka kazała :p

no to Cynamonek ma dom extra - mieszka babcia i mama z 4-letnim synkiem. Dziecko świetne, spokojne dało pieseczkowi własną piłeczke i delikatnie głaskało :loveu:
Pies będzie Pani Starszej która pożegnała jamniorka swojego niedawno po 16 latach :-(
córka na osobności mi powiedziała, że mama wraca biegiem z pracy żeby wyjść z psem ... którego nie ma ...
noooo ale już jest :multi::multi:

no i ciotki drogie - ja się do tego absolutnie nie nadaję - wzięłam umowę Wanilki ... no i do tego zostawiłam ją w samochodzie ...
więc pani musiała ze mną zejść żeby podpisać - na miejscu okazało się, że nie posiadam długopisu ... :evil_lol: więc wygrzebałam córce z plecaka różowy z misiunią :mdrmed: i takim że to długopisem na parkingu po ciemku podpisałyśmy umowę Cynamonka przerobiwszy najpierw druk Wanilki ...

normalnie świr jakiś jestem :diabloti:

no a potem zachęcona sukcesem postanowiłam zadzwonić do Wanilki ... no i zadzwoniłam ... do jambi ... :mdrmed: i peplam jej i peplam a ta do mnie heeeej haaalooooo zanim mnie zatrzymała to jej nagadałam :diabloti:

no a wieści od Wanilki są wspaniałe :multi::multi::multi:

pokochali ją wszyscy, nie brudzi w domu, pokazuje że chce wyjść, umie iść na posłanie ochy i achy :loveu:
była u weta - pani ją już na siebie zarejestrowała - dostała jakiś lek na skórę i leki na zatrzymanie mleczarni no i w ogóle czadowo :multi:

matko - jak Karmelek pójdzie do domu to się chyba upiję bo walnięta to już jestem :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Brawo! Idziesz jak burza. Pamiętaj, że taką falę trzeba wykorzystać.

jak stałam na ulicy z koszykiem pełnym psów (czekałam na panią) to mnóstwo ludzi stawało i pytało ,,po ile te piekne pieski" :crazyeye:

trzymajcie kciuki bo cos się Karmelkowi kroi :loveu: jutro będę miała odpowiedź :cool3:

Posted

Blisss napisał(a):
jak stałam na ulicy z koszykiem pełnym psów (czekałam na panią) to mnóstwo ludzi stawało i pytało ,,po ile te piekne pieski" :crazyeye:

trzymajcie kciuki bo cos się Karmelkowi kroi :loveu: jutro będę miała odpowiedź :cool3:

No ekstra!!!

Posted

lika1771 napisał(a):
Trzymam kciuki bardzo mocno.

Cioteczki potrzebny dom dla suni 9 miesiecy grzywacz chinski z ksiazeczka urodziło sie dziecko..........
Sunia jest w dolnoslaskim u Gissele

Z tego szczescia nikt nie zauwazył suni,tylko czekoladki Wam w głowie;)

Posted

lika1771 napisał(a):
z tego szczescia nikt nie zauwazył suni,tylko czekoladki wam w głowie;)

dziewczyny tak się rozkręciły, że zaraz i grzywaczek będzie miał dom:evil_lol: