enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ale wieści :) Blisss czarodziejka...... Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 enia napisał(a):ale wieści :) Blisss czarodziejka...... e tam - to dziewczyny ogłoszeń natrzaskały :loveu: nowa pańcia powiedziała suczy że będą razem spac bo ona jest z tych co śpią z psami i się do tego przyznają :evil_lol:. Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ... no super :multi: jeszcze dla pomylunków takie domki poproszę :p Quote
enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Blisss napisał(a):e tam - to dziewczyny ogłoszeń natrzaskały :loveu: nowa pańcia powiedziała suczy że będą razem spac bo ona jest z tych co śpią z psami i się do tego przyznają :evil_lol:. Kupi szeleczki do auta żeby piesek nie spadł z siedzenia podczas hamowania ... no super :multi: jeszcze dla pomylunków takie domki poproszę :p no przeca tak ma być nie inaczej:loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 i jest szansa na domek dla jednego z maluszków - prosimy o :kciuki: Quote
lika1771 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Trzymam kciuki bardzo mocno. Cioteczki potrzebny dom dla suni 9 miesiecy grzywacz chinski z ksiazeczka urodziło sie dziecko.......... Sunia jest w dolnoslaskim u Gissele Quote
mru Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 wow, ale jej się poszczęściło :) teraz maluchy! Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Bliss pojechała z dzieciaczkami do jednej pani - oby to był fajny domek :kciuki: Quote
WATACHA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Trzymam kciuki za maluszka :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 malawaszka napisał(a):Bliss pojechała z dzieciaczkami do jednej pani - oby to był fajny domek :kciuki: nooo trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 No to został jeszcze jeden maluszek :loveu: Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 no jeszcze Karmelek cudnej urody :loveu: szuka domu no i co mam opowiadać? i tak muszę bo mi malawaszka kazała :p no to Cynamonek ma dom extra - mieszka babcia i mama z 4-letnim synkiem. Dziecko świetne, spokojne dało pieseczkowi własną piłeczke i delikatnie głaskało :loveu: Pies będzie Pani Starszej która pożegnała jamniorka swojego niedawno po 16 latach :-( córka na osobności mi powiedziała, że mama wraca biegiem z pracy żeby wyjść z psem ... którego nie ma ... noooo ale już jest :multi::multi: no i ciotki drogie - ja się do tego absolutnie nie nadaję - wzięłam umowę Wanilki ... no i do tego zostawiłam ją w samochodzie ... więc pani musiała ze mną zejść żeby podpisać - na miejscu okazało się, że nie posiadam długopisu ... :evil_lol: więc wygrzebałam córce z plecaka różowy z misiunią :mdrmed: i takim że to długopisem na parkingu po ciemku podpisałyśmy umowę Cynamonka przerobiwszy najpierw druk Wanilki ... normalnie świr jakiś jestem :diabloti: no a potem zachęcona sukcesem postanowiłam zadzwonić do Wanilki ... no i zadzwoniłam ... do jambi ... :mdrmed: i peplam jej i peplam a ta do mnie heeeej haaalooooo zanim mnie zatrzymała to jej nagadałam :diabloti: no a wieści od Wanilki są wspaniałe :multi::multi::multi: pokochali ją wszyscy, nie brudzi w domu, pokazuje że chce wyjść, umie iść na posłanie ochy i achy :loveu: była u weta - pani ją już na siebie zarejestrowała - dostała jakiś lek na skórę i leki na zatrzymanie mleczarni no i w ogóle czadowo :multi: matko - jak Karmelek pójdzie do domu to się chyba upiję bo walnięta to już jestem :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 upijemy się razem ;) :laola: trzymam :kciuki: za Karmelka Gargamelka :kciuki: Quote
WATACHA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jak dobrze ze wszystko się dobrze układa :) A wiadomo co z Okruszkiem? Quote
zerduszko Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Brawo! Idziesz jak burza. Pamiętaj, że taką falę trzeba wykorzystać. Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zerduszko napisał(a):Brawo! Idziesz jak burza. Pamiętaj, że taką falę trzeba wykorzystać. jak stałam na ulicy z koszykiem pełnym psów (czekałam na panią) to mnóstwo ludzi stawało i pytało ,,po ile te piekne pieski" :crazyeye: trzymajcie kciuki bo cos się Karmelkowi kroi :loveu: jutro będę miała odpowiedź :cool3: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 jak się uda to kupię i zjem CAŁĄ czekoladę z nadzieniem karmelowym :roflt: Quote
WATACHA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Blisss napisał(a):jak stałam na ulicy z koszykiem pełnym psów (czekałam na panią) to mnóstwo ludzi stawało i pytało ,,po ile te piekne pieski" :crazyeye: trzymajcie kciuki bo cos się Karmelkowi kroi :loveu: jutro będę miała odpowiedź :cool3: No ekstra!!! Quote
Blisss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 malawaszka napisał(a):jak się uda to kupię i zjem CAŁĄ czekoladę z nadzieniem karmelowym :roflt: cóż za szaleństwo :crazyeye::diabloti: Quote
lika1771 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 lika1771 napisał(a):Trzymam kciuki bardzo mocno. Cioteczki potrzebny dom dla suni 9 miesiecy grzywacz chinski z ksiazeczka urodziło sie dziecko.......... Sunia jest w dolnoslaskim u Gissele Z tego szczescia nikt nie zauwazył suni,tylko czekoladki Wam w głowie;) Quote
WATACHA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 lika1771 napisał(a):z tego szczescia nikt nie zauwazył suni,tylko czekoladki wam w głowie;) dziewczyny tak się rozkręciły, że zaraz i grzywaczek będzie miał dom:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 nie ma zdjęć grzywca? w schronie jest? Quote
Recommended Posts