malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 fajna jest malutka, a wetka macała jej te cycochy? czy tam zapalenie nie ma bo one taki wielkie :mdleje: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):fajna jest malutka, a wetka macała jej te cycochy? czy tam zapalenie nie ma bo one taki wielkie :mdleje: wiesz - dokładny serwis to jak się wyrobię będzie jutro w gabinecie bo żeśmy się widziały na ulicy w bagażniku gdzies w locie ;) ona jechała gdzies do kogoś na szybką interwencję i nie wyszło nam dokładne badanie :( - no ale tak to bywa Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 aaaa oki oki - mam nadzieję, że szanowny Małż nie zdenerwował się że go we własnym domu obcy pies oszczekuje? bo mój Ojciec Dyrektor ma już dość Dropsowych dokuczanek :shake: Quote
malagos Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 E, cycki ma wielkie, bo karmi. Takie maluch już jedzą inny pokarm, ale mamuśkę chętnie podsysają. Ale sie porobiło..... Jedno dobre, że to przyjemna sunia, ja znów "trafiłam" na dzikuskę............ Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):aaaa oki oki - mam nadzieję, że szanowny Małż nie zdenerwował się że go we własnym domu obcy pies oszczekuje? bo mój Ojciec Dyrektor ma już dość Dropsowych dokuczanek :shake: poprzewalał oczyskami i powiedział mi, że go to nie interesuje :p ale ona się tak wdzięczyła i go nosem stukała w nogę, że raczył pogłaskać stworzenie i stwierdził że ktoś będzie miał pociechę ;) non stop jest kręcidooopka - i jak mówię jej nie wchodź zostajesz to zostaje i tylko ta nadzieja w oczyskach :-( Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 obserwuj ją bacznie i notuj ;) sprawdź jak na Biedronę zareaguje tylko ostrożnie żeby Biedrona nie ucierpiała bo to może być kotożerca - jamnioro-terier w końcu :shake: więc lepiej sucz na smyczy a jutro fotki poproszę i wszelkie info jakie zauwazysz i będziemy ogłaszać, już wykupiłam pakiecik ogłoszeń na bazarku Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):obserwuj ją bacznie i notuj ;) sprawdź jak na Biedronę zareaguje tylko ostrożnie żeby Biedrona nie ucierpiała bo to może być kotożerca - jamnioro-terier w końcu :shake: więc lepiej sucz na smyczy a jutro fotki poproszę i wszelkie info jakie zauwazysz i będziemy ogłaszać, już wykupiłam pakiecik ogłoszeń na bazarku nooo patrzeć będę i peplac też bo tak mam :p tylko mnie w środku dnia nie ma więc się nie denerwuj jakby co - pamiętaj ćwicz cnoty ;) Quote
magenka1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dziewczyny z białej podlaskiej założyli wątek suni teriekowatek (chyba ) zajrzyjcie zobaczcie :) http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Szorstkow%C5%82osa-Sara-2190-dni-na-%C5%82a%C5%84cuchu.Pokochaj-mnie! Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Blisss napisał(a):nooo patrzeć będę i peplac też bo tak mam :p tylko mnie w środku dnia nie ma więc się nie denerwuj jakby co - pamiętaj ćwicz cnoty ;) boszz znowu te cnoty.... ale ja może jutro wybiorę się z Bibi na konsultację więc też może mnie nie być jakiś czas Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 w suczynce zero agresji - dałam pyszniaste mięsko (kocie specjalnie bo ponoć lepsze ;) i mogę jej w paszczy grzebać jak je .. w dzieciach tez mogę bez problemu - ona cały czas macha ogonkiem :loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 to super, że jest taka milusia :loveu: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):to super, że jest taka milusia :loveu: no to jest zdecydowanie pocieszające ze względu na wzgląd ;) słodziak strrrraszliwy :loveu: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 aaaaaaaaaaaaaa!!!!! nawet mój TZ powiedział - ty wiesz to faktycznie mądry pies powiedziałem zostań i została :razz: mnie tez słucha - ona jest domowa zdecydowanie :p Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 faaajny Twój TZ :klacz: ciekawe jak z czystością będzie Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):faaajny Twój TZ :klacz: ciekawe jak z czystością będzie na razie czysto a drzwi zamknięte żeby małym nie mrozić ;) Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 noo w tej chwili to nie wiemy czy one były w schronisku czy gdzie i czy były w cieple czy zimnie :shake: ale teraz lepiej już ciepełko niech mają a jutro proszę zapytaj jeszcze po jakim czasie można robić sterylkę jak ona ma takie wielkie cycochy Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):noo w tej chwili to nie wiemy czy one były w schronisku czy gdzie i czy były w cieple czy zimnie :shake: ale teraz lepiej już ciepełko niech mają a jutro proszę zapytaj jeszcze po jakim czasie można robić sterylkę jak ona ma takie wielkie cycochy siur - wypytam o ile zdążę - jutro mamy zajęcia dodatkowe i czasu pomiędzy mam mało - no ale może się uda ;) Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):faaajny Twój TZ :klacz: zapakować? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Blisss napisał(a):zapakować? :diabloti: :roflt: tak bez fotki???? :roflt: a jak nie zdążysz jutro to nic się strasznego nie stanie a te mmsy od ciebie wiszą gdzieś w kosmosie i mi nad telefonem a ściągnąć się nei dają :shake: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a)::roflt: tak bez fotki???? :roflt: a jak nie zdążysz jutro to nic się strasznego nie stanie a te mmsy od ciebie wiszą gdzieś w kosmosie i mi nad telefonem a ściągnąć się nei dają :shake: sieć zgłupiała z wrażenia? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 sieć albo mój tel bo jak usuwałam te nie dające się ściągnać mmsy to mój tel sprzęgał z głośnikami i buczało kilka minut :lol: pewnie fotki od Ciebie był za duże albo co... Szukamy domku dla kochanej Wanilki i synków Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jambi_ napisał(a):Ja powiem tak, pomijając kwestię jej niewątpliwie NIWsznupiego pochodzenia... sunia jest fajoska! :) ładniuchna i pysio ma mega milutki :) PS. będe tu wpadać i kibicować, a wogóle to jest mój setny zasubskrybowany temat tadam! a dopiero doczytałam, że to Twoja setna subskrybcja!!! no to na setuchnę musi byc szczęście prawda? :multi: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no dobra - teraz się pośmiejecie :p jestem przyzwyczajona do psów - w sensie SAMCÓW - w życiu suczy nie miałam ... noooo więc wylazłam przed chwilą żeby ją wypuścić przed snem - a że późno i mi się już nie chciało łazić to stanęłam na schodach i patrzę ... patrzę... patrzę... marznę ...patrzę ... marznę i czekam kiedy w reszcie nogę podniesie ... i dopiero jak juz prawie zamarzłam to sobie uświadomiłam, że ona nie siedziała sobie bez celu w blasku księżyca :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Blisss napisał(a):no dobra - teraz się pośmiejecie :p jestem przyzwyczajona do psów - w sensie SAMCÓW - w życiu suczy nie miałam ... noooo więc wylazłam przed chwilą żeby ją wypuścić przed snem - a że późno i mi się już nie chciało łazić to stanęłam na schodach i patrzę ... patrzę... patrzę... marznę ...patrzę ... marznę i czekam kiedy w reszcie nogę podniesie ... i dopiero jak juz prawie zamarzłam to sobie uświadomiłam, że ona nie siedziała sobie bez celu w blasku księżyca :diabloti: :roflt: hahahahaha :klacz: a jak po nocy??????? Quote
Recommended Posts