Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Teoś ma małe szanse chyba, a taki kochany piesio :-( Do góry podnoszę może nowe relacje i zdjęcia z domku tymczasowego by sie przydały. Nawet jeśłi ktoś tu zagląda to nie bardzo pewnie wie o co chodzi... Poprosimy o nowe fotki i relacje co u Teosia :)

Posted

zawierucha domowa z Serwem na czele trochę mnie od neta oddaliła ale ...

Teoś pożegnał się dzisiaj z możliwością posiadania potomstwa ... czyli jajeczka zostały oddzielone od ślicznego teosiowego ciałka

relacja zdjęciowa będzie, obiecuję

Posted

[quote name='irma']

papa

No to ja przypomnę jak Teoś wyglądał pół roku temu :lol: słodziutki maluch (teraz trochę starszy:evil_lol: ) Kto go pokocha i przygarnie ?? Czytam wątek Teosia już drugi raz od początku. Tyle przeszedł zasłużył na dobry kochający domek :roll: Dla zainteresowanych inne fotki sa na 28, 27, 26 stronie :)

Posted

daga_27 napisał(a):
nie mam czasu czytac calego watku. mozecie mi powiedziec czemu ci panstwo oddali Teosia??

oni w zasadzie Teosia nie oddali - Teoś został im zabrany ponieważ zabrakło w ich życiu czasu i miejsca dla psa, ot i wszystko ...

Posted

Teoś jest cudowny! Gdyby nie to, że mieszkam z mężem i sunią w malutkiej kawalerce, od razu bym go Wam skradła :loveu: Jest ciutkę podobny do mojej Soni, bo ona jest miueszańcem collie, a on wygląda jak szetland. Jak rodzeństwo! Ale niestety, nie da rady... Zresztą mój mąż by się nie zgodził :cool1:

Posted

irma napisał(a):
oni w zasadzie Teosia nie oddali - Teoś został im zabrany ponieważ zabrakło w ich życiu czasu i miejsca dla psa, ot i wszystko ...

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

A mnie Teoś przypomina trochę małego wilka, ten pycholek taki ma jedyny w swoim rodzaju i nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z eskimosami :)