Celina12 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Teodorku co u Ciebie...czekasz na domek.... Quote
izulkabu Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Celina12 napisał(a):no to w górę....... A może jakiś banerek Teosiowi trzeba zrobić ? Ja nie umiem tego robić niestety :( Fotki nowe by się przydały na wątku :roll: Quote
izulkabu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oj Teoś ma małe szanse chyba, a taki kochany piesio :-( Do góry podnoszę może nowe relacje i zdjęcia z domku tymczasowego by sie przydały. Nawet jeśłi ktoś tu zagląda to nie bardzo pewnie wie o co chodzi... Poprosimy o nowe fotki i relacje co u Teosia :) Quote
Kara. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Legion23'] A któż to się objawił:cool3: I to jak obficie:evil_lol: Quote
irma Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zawierucha domowa z Serwem na czele trochę mnie od neta oddaliła ale ... Teoś pożegnał się dzisiaj z możliwością posiadania potomstwa ... czyli jajeczka zostały oddzielone od ślicznego teosiowego ciałka relacja zdjęciowa będzie, obiecuję Quote
red Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czy Teoś się zmienił bez jajeczek? Takie maleństwo było niedawno........... Quote
Dabrowka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Teoś dietetyczny, że tak powiem :evil_lol: Dla tych, którzy mają za dużo cholesterolu - jak znalazł :evil_lol: Quote
izulkabu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='irma'] papa No to ja przypomnę jak Teoś wyglądał pół roku temu :lol: słodziutki maluch (teraz trochę starszy:evil_lol: ) Kto go pokocha i przygarnie ?? Czytam wątek Teosia już drugi raz od początku. Tyle przeszedł zasłużył na dobry kochający domek :roll: Dla zainteresowanych inne fotki sa na 28, 27, 26 stronie :) Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nie mam czasu czytac calego watku. mozecie mi powiedziec czemu ci panstwo oddali Teosia?? Quote
izulkabu Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 daga_27 napisał(a):nie mam czasu czytac calego watku. mozecie mi powiedziec czemu ci panstwo oddali Teosia?? To tak do końca wie tylko IRMA... Quote
irma Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 daga_27 napisał(a):nie mam czasu czytac calego watku. mozecie mi powiedziec czemu ci panstwo oddali Teosia?? oni w zasadzie Teosia nie oddali - Teoś został im zabrany ponieważ zabrakło w ich życiu czasu i miejsca dla psa, ot i wszystko ... Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Teoś jest cudowny! Gdyby nie to, że mieszkam z mężem i sunią w malutkiej kawalerce, od razu bym go Wam skradła :loveu: Jest ciutkę podobny do mojej Soni, bo ona jest miueszańcem collie, a on wygląda jak szetland. Jak rodzeństwo! Ale niestety, nie da rady... Zresztą mój mąż by się nie zgodził :cool1: Quote
brazowa1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 brawo Behemot! w koncu ktos procz mnie dopatrzyl sie w Teosiu szetlanda! :loveu: juz myslalam,ze mi sie wydaje Quote
izulkabu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 irma napisał(a):oni w zasadzie Teosia nie oddali - Teoś został im zabrany ponieważ zabrakło w ich życiu czasu i miejsca dla psa, ot i wszystko ... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: A mnie Teoś przypomina trochę małego wilka, ten pycholek taki ma jedyny w swoim rodzaju i nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z eskimosami :) Quote
Recommended Posts