Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

Posted

proszę , bardzo ładnie prosze o domek z dobrymi ludźmi
żeby mieli czas dla małego pieska, żeby go kochali, żeby go miziali i na spacerki żeby chodzili i mieli troszkę czasu, żeby pieska nauczyć wielu, wielu ważnych i nieważnych rzeczy

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny, zadbany i ma mądre oczka, dlaczego nie ma szczęścia, przecież wygrał życie... Był w strasznym stanie. To że jest wykastrowany, to dodatkowy plus dla przyszłego właściciela. Czy nikt się nie zgłasza?......

Posted

Ślicznie wyglądaja razem na tym zdjęciu.
W końcu i do Teosia uśmiechnie sie szczęście.

brazowa1 napisał(a):
brawo Behemot! w koncu ktos procz mnie dopatrzyl sie w Teosiu szetlanda! :loveu: juz myslalam,ze mi sie wydaje

O wypraszam sobie byłam pierwsza. ;) :lol:

Posted

[quote name='irma']no czy ja nie jestem ładnym pieskiem ?

Ach cóż to za piękny młodzieniec :loveu: :loveu: :loveu: przecież nie można się w nim nie zakochać :lol: do góry Teosiu, tak bardzo czekaliśmy na Twoje fotki... Teraz to na pewno jakiś pan dla ciebie musi się znaleźć :lol:

Posted

zobaczyłam światełko w tunelu
dzisiaj u Teosia byli goście - odwiedzili go młodzi sympatyczni ludzie, którzy chyba zakochali sie w małym łobuziaku i w poniedziałek chcą go zabrac do swojego domu
jak ja doczekam poniedziałkuuuuuuuu :shake:

domek zapowiada się super,
moje stado opadło młodych ze wszech stron - zwierzakom młodzi wyraźnie przypadli do gustu a moja Irma, pies stróżujący nawet ich nie obszczekała - pierwszy raz zdarzyło się, że irma na nowych ludzi nie szczekała ostrzegawczo
to dobry znak, prawda ?