irma Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 proszę , bardzo ładnie prosze o domek z dobrymi ludźmi żeby mieli czas dla małego pieska, żeby go kochali, żeby go miziali i na spacerki żeby chodzili i mieli troszkę czasu, żeby pieska nauczyć wielu, wielu ważnych i nieważnych rzeczy Quote
red Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Piękny, zadbany i ma mądre oczka, dlaczego nie ma szczęścia, przecież wygrał życie... Był w strasznym stanie. To że jest wykastrowany, to dodatkowy plus dla przyszłego właściciela. Czy nikt się nie zgłasza?...... Quote
irma Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 to jedno z moich ulubionych zdjęć Teoś taki malutki a Serwo biega .... Quote
akucha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Piękna fota!!!! Wzrusza... Teoś taki delikatny pyszczek ma, a oczy :loveu:, śliczniutki psiak. Gdzie dobry dom dla Teosia???? Quote
Ludek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ślicznie wyglądaja razem na tym zdjęciu. W końcu i do Teosia uśmiechnie sie szczęście. brazowa1 napisał(a):brawo Behemot! w koncu ktos procz mnie dopatrzyl sie w Teosiu szetlanda! :loveu: juz myslalam,ze mi sie wydaje O wypraszam sobie byłam pierwsza. ;) :lol: Quote
izulkabu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='irma']no czy ja nie jestem ładnym pieskiem ? Ach cóż to za piękny młodzieniec :loveu: :loveu: :loveu: przecież nie można się w nim nie zakochać :lol: do góry Teosiu, tak bardzo czekaliśmy na Twoje fotki... Teraz to na pewno jakiś pan dla ciebie musi się znaleźć :lol: Quote
akucha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 W górę Teosiu :loveu: Tylko ten domek musi być kochający, czuły, teosiowy taki... Quote
Ludek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Teosiu wskakuj do góry, bo na dole ciężko znaleźć domek. Quote
akucha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Irmo, wystaw Teosia w ogłoszeniach trójmiejskich, sporo ludzi tam zagląda. Może znajdzie dom w Trójmieście. Przecież to piekny pies! http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608 Quote
irma Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608&id_ogl_show=533073 a oto i Teoś w necie trójmiejskim Quote
izulkabu Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='irma']http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608&id_ogl_show=533073 a oto i Teoś w necie trójmiejskim Powodzenia Teoś trzymam kciuki :thumbs: :painting: Quote
izulkabu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='irma']no proszę .... No to z fotką Twojego ślicznego pysia do góry :) Quote
akucha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Teosiu, czaruj dobre domki, takie masz spojrzenie... :loveu: Quote
izulkabu Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='irma']no czy ja nie jestem ładnym pieskiem ? Gdzie Ty się piękności schowałeś przed światem na tyle dni :mad: do góry :multi: Quote
izulkabu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 irma napisał(a):a Teoś czeka, czeka ... I on jest naprawdę taki cudny, i przez mądrą panią wychowywany. Dlaczego nikt nie chce Teosia :-( :-( :-( Quote
irma Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 zobaczyłam światełko w tunelu dzisiaj u Teosia byli goście - odwiedzili go młodzi sympatyczni ludzie, którzy chyba zakochali sie w małym łobuziaku i w poniedziałek chcą go zabrac do swojego domu jak ja doczekam poniedziałkuuuuuuuu :shake: domek zapowiada się super, moje stado opadło młodych ze wszech stron - zwierzakom młodzi wyraźnie przypadli do gustu a moja Irma, pies stróżujący nawet ich nie obszczekała - pierwszy raz zdarzyło się, że irma na nowych ludzi nie szczekała ostrzegawczo to dobry znak, prawda ? Quote
Recommended Posts