Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ja straciłam nadzieję?
ważne, czy Teoś ma jeszcze nadzieję na domek
najgorsze, że on się do nas przyzwyczaja a my do niego też
ale wierzcie mi Teoś powinien znaleźć domek, gdzie ludzie będą mieli dla niego czas - dla mnie czas to towar bardzo deficytowy i chłopak dziczeja, a szkoda ....

Posted

Szukając domu dla Klifforda pani Beatka mówiła że zgłosiło się do niej 5 osób chętnych na adopcję może któraś z tych osób była by chętna adoptować Teosia. Skontaktujcie się na privie z Beatką. Jej nick Beata25
Wysłałam priva do Beatki, może skontaktuje się z irmą. Sama śledzę wątek Teosia choć nie udzielam się zbytnio. Powodzenia Irmo i Teosiu

Posted

brazowa1 napisał(a):
Irma,czy sa szanse na "serceszczypaszcze" zdjecia?
Wiesz,biedne oczka,duzy nosek,smutna minka.

pewnie, że są
jutro sesja zdjęciowa biedniutkiego szczeniaczka

Posted

sesja zdjęciowa będzie
jak znajdę czas na oddychanie to go przeznaczę na sesję Teosia i Serwa

a przy okazji
TEODOREK, maleńki piesek z ogromnym serduszkiem życzy całej dogomanii aby Nowy Rok był pełen szczęścia, nowych cudownych domków dla piesków, kotków i innych zwierzątek w potrzebie, aby ludzie byli dobrzy, miseczki pełne, posłanka miękkie
aby wszystkim się szczęściło i aby każdy znalazł to, czego szuka i co dla niego w życiu najważniejsze