Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po mojemu, to jest Tercet Roku na dogo!!!! :multi: :multi: :multi:
Intryguje mnie strasznie, czy to kurczątko dalej ma wszystkie nóżki?!
Jesli tak, to Teoś usłuchany jest wyjątkowo...

Posted

kuczątko jak kurczątko.. z tego co wiem, to Teoś dość szybko się dowiedział jak się przegryza kabel do laptopa :diabloti:
Jakby cwaniak wiedział że 12V to można w miarę bezkarnie smakować :evil_lol:

Posted

Hihihihi, ale cffaniucha z niego!!! Widocznie zbyt długo to ustrojstwo chodzi i zabiera Teosiowi ukochanych ludzików... Inteligentny to pies jest!

Ale pewnie ma to przestepstwo dawno odpuszczone... On takie słodkie ślepia ma :loveu:

Posted

crazik napisał(a):
Jakby cwaniak wiedział że 12V to można w miarę bezkarnie smakować :evil_lol:

Iiiii, moja jamniczka pogryzła kabel od lodówki. 220 nie zrobiło na niej wrażenia :evil_lol:

Posted

crazik napisał(a):
irma: mało Ci było kabla od aparatu ?:)

co tam kabel - rz\ecz nabyta
a Teos jeden jedyny niepowtarzalny i nierzmnażalnyyyyy .... :placz:

dobrze, że choć piątka psów mi została a Piegus chodzi ze mną do pracy i dotrzymuje towarzystwa ...

Posted

taaa...powiedzenie "rzygać jak pies" nie wzięło się znikąd ;) wracając od "dziadków" Teoś "zapoznał" się z nowym kocem....

poznał wujka Rafika, jazdę samochodem lubi... rozwala się z tyłu na kanapie i zasypia albo wspina się na tylną półkę, nastawia uszy i obserwuje świat :)

niedługo wrzucimy jakieś nowe fotki Tercetu ;)

Posted

[quote name='smile_']Teoś wczoraj był zajęty, bo świętował równy miesiąc wprowadzenia do nowego domu :) zaadaptował się chyba...

polecam zaglądnąć na poświęcony zwierzakowi wątek... na saaam dół -> http://cieciewnecie.pl/forum.php?req=thread&postid=78468

:diabloti::diabloti::diabloti:

Co za radość patrzeć na WAS :lol: :lol: :lol: filmiki ekstra, Teoś gwiazda filmową nonono :evil_lol: kto by się spodziewał prawda irmo ? :) TEOS WARIATUŃCIO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teosiu, Radomianki życzą Ci ........................................nie wiem czego, bo wszystko masz, miłość, zabawy, domek, jedzonko, no może zdrówka w tym wszystkim, bo warto tak żyć. Całuski.

Posted

brazowa1 napisał(a):
"To wiem, ale osoby wypowiadające się w wątku Teosia, to w większości poważni dorośli ludzie"

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

a co? może nie?

Teoś - tak trzymaj ...

• 2 weeks later...
Posted

Co tam u Teosia ?
Żyje jeszcze ?
Na dowód zdjęcie z dzisiejszą gazetą poproszę ! :evil_lol:
(może też być na tle monitora z dzisiejszą stroną główną WP) :lol:

Posted

żyje żyje... a że żyje to dobrze wiesz :P póki co żadnych fotek nie będzie, bo ma same takie dziwne, że nie mogę się na żadną zdecydować :diabloti:

Posted

to ja Teoś.

tak w ogóle to mam zaczerwienione oko i byliśmy u psiego pana doktora i dostałem jakieś kropelki, dziwne bo dla mnie a nie do jedzenia. no i pan doktur powiedział że waaażę caaałe 13.7kg i coś mi się zdaje że irma i inne ludzie chyba mnie nie doceniali, bo miałem ważyć max 10 a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków...

no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu:

Posted

smile_ napisał(a):
to ja Teoś.

tak w ogóle to mam zaczerwienione oko i byliśmy u psiego pana doktora i dostałem jakieś kropelki, dziwne bo dla mnie a nie do jedzenia. no i pan doktur powiedział że waaażę caaałe 13.7kg i coś mi się zdaje że irma i inne ludzie chyba mnie nie doceniali, bo miałem ważyć max 10 a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków...

no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu:

Teosiu kochany :loveu: same dobre wiadomości, a oczko się szybko zagoi. Ostatnio bardzo wiało i pewnie zawiało :razz: