red Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widać, że Teoś jest bardzo szczęśliwy.....:multi: Quote
brazowa1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 red napisał(a):Widać, że Teoś jest bardzo szczęśliwy.....:multi: Red,a zobacz,jacy wlasciciele sa szczesliwi z Teosiem :loveu: Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Po mojemu, to jest Tercet Roku na dogo!!!! :multi: :multi: :multi: Intryguje mnie strasznie, czy to kurczątko dalej ma wszystkie nóżki?! Jesli tak, to Teoś usłuchany jest wyjątkowo... Quote
crazik Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 kuczątko jak kurczątko.. z tego co wiem, to Teoś dość szybko się dowiedział jak się przegryza kabel do laptopa :diabloti: Jakby cwaniak wiedział że 12V to można w miarę bezkarnie smakować :evil_lol: Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hihihihi, ale cffaniucha z niego!!! Widocznie zbyt długo to ustrojstwo chodzi i zabiera Teosiowi ukochanych ludzików... Inteligentny to pies jest! Ale pewnie ma to przestepstwo dawno odpuszczone... On takie słodkie ślepia ma :loveu: Quote
irma Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :placz: i ja dobrowolnie takie cudo oddałammmmmm ... Quote
Dabrowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 crazik napisał(a):Jakby cwaniak wiedział że 12V to można w miarę bezkarnie smakować :evil_lol: Iiiii, moja jamniczka pogryzła kabel od lodówki. 220 nie zrobiło na niej wrażenia :evil_lol: Quote
irma Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 crazik napisał(a):irma: mało Ci było kabla od aparatu ?:) co tam kabel - rz\ecz nabyta a Teos jeden jedyny niepowtarzalny i nierzmnażalnyyyyy .... :placz: dobrze, że choć piątka psów mi została a Piegus chodzi ze mną do pracy i dotrzymuje towarzystwa ... Quote
smile_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 taaa...powiedzenie "rzygać jak pies" nie wzięło się znikąd ;) wracając od "dziadków" Teoś "zapoznał" się z nowym kocem.... poznał wujka Rafika, jazdę samochodem lubi... rozwala się z tyłu na kanapie i zasypia albo wspina się na tylną półkę, nastawia uszy i obserwuje świat :) niedługo wrzucimy jakieś nowe fotki Tercetu ;) Quote
crazik Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 smile_ napisał(a): wspina się na tylną półkę, nastawia uszy i obserwuje świat :) No to macie antyradar :evil_lol: Quote
smile_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nooo mamy antyradar :) aha - kurczak żyje! i ma się dobrze! obserwuje świat z wysokości głośnika, na którym sobie dumnie rezyduje i spogląda na świat z góry, ptaszor wredny! to ja Teoś! jak ktoś chce zobaczyć co się u mnie działo w ostatnich dniach to zapraszam tutaj -> http://cieciewnecie.pl/forum.php?req=thread&postid=78126 woof woof! Quote
brazowa1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 "To wiem, ale osoby wypowiadające się w wątku Teosia, to w większości poważni dorośli ludzie" :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
crazik Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no to chyba znowu ktoś mnie cytuje :P Tak to jest jak coś się walnie w dobrych intencjach... :P Quote
smile_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Teoś wczoraj był zajęty, bo świętował równy miesiąc wprowadzenia do nowego domu :) zaadaptował się chyba... polecam zaglądnąć na poświęcony zwierzakowi wątek... na saaam dół -> http://cieciewnecie.pl/forum.php?req=thread&postid=78468 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
crazik Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hehe, zabawa ze skarpetką :evil_lol::evil_lol: Quote
izulkabu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='smile_']Teoś wczoraj był zajęty, bo świętował równy miesiąc wprowadzenia do nowego domu :) zaadaptował się chyba... polecam zaglądnąć na poświęcony zwierzakowi wątek... na saaam dół -> http://cieciewnecie.pl/forum.php?req=thread&postid=78468 :diabloti::diabloti::diabloti: Co za radość patrzeć na WAS :lol: :lol: :lol: filmiki ekstra, Teoś gwiazda filmową nonono :evil_lol: kto by się spodziewał prawda irmo ? :) TEOS WARIATUŃCIO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
red Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Teosiu, Radomianki życzą Ci ........................................nie wiem czego, bo wszystko masz, miłość, zabawy, domek, jedzonko, no może zdrówka w tym wszystkim, bo warto tak żyć. Całuski. Quote
irma Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 brazowa1 napisał(a):"To wiem, ale osoby wypowiadające się w wątku Teosia, to w większości poważni dorośli ludzie" :B-fly: :B-fly: :B-fly: a co? może nie? Teoś - tak trzymaj ... Quote
crazik Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Co tam u Teosia ? Żyje jeszcze ? Na dowód zdjęcie z dzisiejszą gazetą poproszę ! :evil_lol: (może też być na tle monitora z dzisiejszą stroną główną WP) :lol: Quote
smile_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 żyje żyje... a że żyje to dobrze wiesz :P póki co żadnych fotek nie będzie, bo ma same takie dziwne, że nie mogę się na żadną zdecydować :diabloti: Quote
smile_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 to ja Teoś. tak w ogóle to mam zaczerwienione oko i byliśmy u psiego pana doktora i dostałem jakieś kropelki, dziwne bo dla mnie a nie do jedzenia. no i pan doktur powiedział że waaażę caaałe 13.7kg i coś mi się zdaje że irma i inne ludzie chyba mnie nie doceniali, bo miałem ważyć max 10 a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków... no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu: Quote
izulkabu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 smile_ napisał(a):to ja Teoś. tak w ogóle to mam zaczerwienione oko i byliśmy u psiego pana doktora i dostałem jakieś kropelki, dziwne bo dla mnie a nie do jedzenia. no i pan doktur powiedział że waaażę caaałe 13.7kg i coś mi się zdaje że irma i inne ludzie chyba mnie nie doceniali, bo miałem ważyć max 10 a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków... no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu: Teosiu kochany :loveu: same dobre wiadomości, a oczko się szybko zagoi. Ostatnio bardzo wiało i pewnie zawiało :razz: Quote
Recommended Posts