Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

Posted

[quote name='smile']
póki co zastanawiamy się czy to aby pies, czy może koziołek...

patrzę i patrzę i patrzę
chyba Teoś jest szczęśliwy ...

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny koziołek!
Crazik,widze,ze spora część Twojej duszy tęskni za własnym pieskiem,ale rozsadek podopowiada inaczej.Wobec tego ,co powiesz na swinke morska? tez "w potrzebie"
i jest kroliczek w schronie :(

Posted

Teoś, dogomaniaczki z Radomia pozdrawiaja Cię i życzą szczęścia w nowym domku. Irmo, dziękujemy za wszystko. Tyle miłych wieści, będziemy śledzić jego postępy w nowym domku.... na pewno troche tęskni jeszcze, bo trudno nie tęsknić za takim domkiem jaki zapewniła mu Irma. Ale teraz ma równie kochających i odpowiedzialnych ludzi, nareszcie koniec jego wędrówek....

Posted

irma napisał(a):
a skąd ja mam to wiedzieć - ja o psach niewiele wiem a co dopiero o chomikach ....

Przy takiej skali porównawczej, to muszę ocenić moją znajomość chomików mniej więcej na poziomie "słyszałem że jest coś takiego jak chomik..."
:evil_lol:

Posted

irma napisał(a):
a skąd ja mam to wiedzieć - ja o psach niewiele wiem a co dopiero o chomikach ....

Przy takiej skali porównawczej, to muszę ocenić moją znajomość chomików mniej więcej na poziomie "słyszałem że jest coś takiego jak chomik..."

Posted

crazik napisał(a):

ja też, ja też słyszałam, że gdzieś żyja chomiki :multi: :multi: :multi:
czy aby nie tam gdzie hobbity ? :evil_lol:

Posted

witamy witamy :) wątek widzę się zchomiczył w międzyczasie :mad: crazy sio z offtopem bo Teosiem poszczuję...

pozdrawiamy pozdrawiamy, u Teosia wszystko ok... ma trochę uprzedzeń, chyba poprzedni właściciele dali mu popalić (np. paniczny strach przez szczotką i grzebieniem), ale powoli z nimi walczy i będzie coraz lepiej :)

cudowny z niego zwierzak i tyle, brak wiadomości w naszym przypadku prosimy traktować jako dobrą wiadomość :)

w wolnej chwili jak zgram fotki z aparatu wrzucę coś na dowód że żyje i ma się dobrze!