Czarodziejka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jak ty tu wklejasz takie wielkie zdjęcia? Mi wychodzą maleńkie.... Quote
Dorothy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Dabrowka napisał(a): Irma, piękne stadko. Zawsze mnie pociesza to, że ktoś ma więcej psów ode mnie :evil_lol: TAK ! TAK! I jeszcze raz TAK! Irma utrzymujesz mnie w dobrej formie psychicznej jak wyslu****e ze jestem Villas :evil_lol: kochana irma!!!! a Teos.... ech:loveu: przecudny a wujek serwo - przekochany. Quote
kacha_wawa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Teoś przypomina mi moją Tigrę (jest w avatarku) :loveu: Na początku była małą kluseczką, a teraz zrobiła się średniej wielkości szczuplutką sarenką :) Piękny psiak z niego wyrośnie :lol: Tylko ciekawe czy będzie z niego taki diabełek jak z Tigrusi :evil_lol: Quote
irma Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dorothy napisał(a):TAK ! TAK! I jeszcze raz TAK! Irma utrzymujesz mnie w dobrej formie psychicznej jak wyslu****e ze jestem Villas :evil_lol: ja ciągle wysłu****ę, że zostanę panią Violettą V. ale odpowiadam, że nie mam szans z trzech powodów 1. nie mam głosu ani słuchu muzycznego 2. nie mam takich włosów - ani długich ani w takiej ilości (czego żałuję) 3. no i mam za mały biust ;) ;) :razz: :razz: Quote
irma Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czarodziejka napisał(a):Jak ty tu wklejasz takie wielkie zdjęcia? Mi wychodzą maleńkie.... ustawiam rozmiar 640 na ileśtam Quote
Legion23 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jak tam odrobaczanie Teosia? inny szczeniaczek z Radomia, Pipi, też ma wielką ilość robali w sobie, może warto by jej pomóc taką samą terapią wstrząsową dla glist, jaką Teoś miał? co Teoś dostawał? wątek Pipi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27833 Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 irma napisał(a):ja ciągle wysłu****ę, że zostanę panią Violettą V. ale odpowiadam, że nie mam szans z trzech powodów 1. nie mam głosu ani słuchu muzycznego 2. nie mam takich włosów - ani długich ani w takiej ilości (czego żałuję) 3. no i mam za mały biust ;) ;) :razz: :razz: To w dzisiejszych czasach nie problem - śpiewać można z playbacku - biust mażna powiększyć - Romenka włoski doczepi a zwierzęta ci podrzucą... ...i już robisz karierę Quote
Dorothy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 irma u mnie z biustem wlosami i glosem tez krucho , ale jak sie dolacze i bedziemy we dwie mozemy dawac objazdowe koncerty:evil_lol: w koncu co dwa biusty to nie jeden, nawet duzy:evil_lol: a ile psow mamy razem, hoho!! beda nam klakierowac:cool3: Quote
irma Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dorothy napisał(a):irma u mnie z biustem wlosami i glosem tez krucho , ale jak sie dolacze i bedziemy we dwie mozemy dawac objazdowe koncerty:evil_lol: w koncu co dwa biusty to nie jeden, nawet duzy:evil_lol: a ile psow mamy razem, hoho!! beda nam klakierowac:cool3: ok idę w ten interes a dochody przeznaczymy na hihg life schroniskowych psów Quote
Dorothy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :roll: swietnie, jestem za! dodamy choreografie :cunao: :cunao: :cunao: potem bedzie:B-fly: :B-fly: a na koniec:drinka: eeech ale by bylo, a ilu psiakom moznaby pomoc....:roll: Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Dorothy a piórka w ... Twoja choreografia mam nadzieję przewiduje i kankana też :-o :-o :-o Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 no to drogie cioteczki i wujaszkowie z dogomanii coś mi wróble ćwierkają, że jutro trzeba mocno, mocno kciuki trzymać oj strasznie mocno a ja znowu będę :placz: jak się uda i inspekcja da wynik pozytywny to wszystko, no wiecie co, będzie Teoś zawdzięczał cioci TORES a Teodorek dzisiaj został dowieziony do strasznie wysokiego Pana psiego doktora i ten Pan psidoktor zaszczepił naszego Teosia a zanim zaszczepił to zbadał, obejrzał, ostukał i stwierdził, że chłopczyk zdrowiutki i ładniutki tylko jeszcze go wykąpac trzeba w nizoralu coby ładniej pachniał i Teodorek dostał książeczke zdrowia psa - więc istnieje dowód istnienia PSA TEODORA LS Pan psidoktor orzekł, że nasz Teoś będzie raczej pieskiem malutkim, takim do 10 kg Quote
Dorothy Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 irma napisał(a):Dorothy a piórka w ... Twoja choreografia mam nadzieję przewiduje i kankana też :-o :-o :-o Moge se nawet piorko zamontowac... no wiesz, jesli to sie przyczyni do osiagania dochodow na psy bezdomne:cool3: kankana nie umiem, ale pocwicze:evil_lol: trzymam mocno za Teosia!!!LS mam nadzieje mu nie wpisalas do ksiazeczki:diabloti: Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 w książeczce wpisałam TEODOR LS to tak 'rasowo-rodowodowo' brzmi, prawda ?;) Quote
Kara. Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Trzymamy kciuki łapki ogonki i co tam kto jeszcze u nas ma:lol: Piórek niestety niet;) Quote
Tigraa Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 No to ja z calych sil trzymam kciuki za Sraluszka:evil_lol: Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 no to popatrzcie jaki ma chłopak dowód istnienia psa TEODOR LS Quote
Dorothy Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 oj CIOTKA IRMA:mad: RODOWODOWO, HEHE nabijac sie z maluszka...:evil_lol: my tez trzymamy za imć LS Teodora:cool3: Quote
red Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Cyżby kroił się domek dla Teosia? Oj rodzinka będzie tęskniła.... Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 potem była kolacja a teraz DOBREJ NOCY dogomanio Quote
kacha_wawa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 irma napisał(a): od krasnali też DOBRANOC Przecież to słodziak jest nieprzeciętny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kacha_wawa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kogo moje oczy widzą na tym wątku???? Nasza dobra dusza, Legion przyczynił się do uratowania mojej suńki. Teraz z tej pokracznej Kuleczki piękna, smukła panna wyrosła :loveu: Jak Legion do czegoś przyłoży rękę to musi być ok :) Niedługo będziemy się cieszyć z nowego domku dla Teosia :loveu: Quote
Recommended Posts