Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='modliszka84']to jak ciocia Irma płacze za szczeniakiem to u nas jest kilka na zbyciu... :cool3:

..

Teoś znalazł domek, a telefon dalej dzwonił... więc zaproponowałam te szczeniaczki. No i klops!!! Jedna Pani z Gdańska chce przyjechać do mnie na żywo zobaczyć pieski i jednego z nich adoptować...

Posted

ale fajnie!
to ja dodam dla ogólnej wiadomosci ze szczenior nr 2 poszedl juz do domku
pozostałe sa jeszcze "na stanie",
szczenior nr 3 dostaje jeszcze jakis antybiotyk, bylo u niego podejrzenie jakiegos paskudztwa...

hhmm... to kiedy przyjezdzacie do Pabianic... :cool3: ?

Posted

A ja dorzucę jeszcze Luckiego z Łodzi. Ma około 5 miesięcy i pilnie potrzebuje domu. Miał załamaną łapę, ale teraz gips jest zdjęty i piesek szaleje na całego. Obecnie przebywa w hotelu, ale pieniędzy niedługo braknie a potem ponownie czeka go schronisko...

Posted

oj szalejecie ciotki... szalejecie... wszystkich na raz nie damy rady zabrać, powolutku dla wszystkich znajdziemy domki. Proszę się ustawić w kolejce ;)

Posted

Ania, nie zmieniaj :mad: . Dla nas Teoś, to Teoś LS, a w swoim domku niech będzie NERO...........jakie Nero? Chyba Neruś, Nerusiek, toż to takie maleńkie :shake:

Danka

Posted

rozmawiałam z Panią Teosia-Nera - zalogoawała się na dogo i obiecala pisac co u malucha
nadal jest Lejkiem choć już nie Sraluszkiem
ale i tak to nasz Teoś LS

Posted

No wiec chcialam przeslac zdjecie malucha ale jeszcze nie za bardzo wiem jak to sie robi to musi zaczekac. Piesek jest slodziutki i madry dzis postanowil ze pobawi sie kapciami (znalazlam je w jego budzie). Odziwo niczego jeszcze nie zniszczyl no moze troszke dywan zasikal ale trudno wypierze sie.na dworzu jest troche leniwy trzeba go nosic, ale jest taki slodziutki. Nauczyl sie juz rozpoznawac wozek Artusia i go pilnuje. :lol:

Posted

Neruś jest wspaniały, cieszę się, że jest w dobrych rękach, na pewno bardzo pokocha dziecko i nawzajem. Pozdrawiamy naszą bidulkę, teraz już nie - jest szczęściarzem.

Posted

cieszę się, że się zalogowaliście na dogomanii
nadzieję że często będziemy mieć informacjie o naszym kochanym maluchu

wiele osób włączyło się w akcję ratowania mu życia i teraz wszyscy chcą wiedzieć jak maluch się rozwija i czy jest grzecznym pieskiem

pomiziaj go od nas za uszkami