Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz dzidziuś jest śliczny, a jak kocha kąpiel... Super zdjęcia - dziękujemy, czekamy na wieści co dalej...Irma rozpieści naszego maluszka.Ale o to chodzi.

Posted

red napisał(a):
Nasz dzidziuś jest śliczny, a jak kocha kąpiel... Super zdjęcia - dziękujemy, czekamy na wieści co dalej...Irma rozpieści naszego maluszka.Ale o to chodzi.

oj już nie
Irma już nie rozpieści malucha :placz: :placz: :placz:

a dlaczego ?
ano przeczytajcie

Posted

to ja mały Teodorek zwany przez jedną z ciotek LS
jestem już w nowym domku, mam swoich ludzi
dostałem posag (phi jakbym był panną na wydaniu, ale ... fajna ta buda mówię Wam, możecie mi zazdrościć)

mam PANIĄ i PANIA i małego chłopczyka
juz ich lubie a oni chyba mnie też
ten chłopczyk tez jest szczeniaczkiem tak jak ja tyle, że takim ludzkim szczeniaczkiem
a to jest zdjęcie rodzinne

i moi LUDZIE obiecali, że będą do Was pisać i przysyłac zdjęcia
papa wujku Legionie
papa ciociu Aniu
papa ciociu red
papa dogomanio
i dobranoc
już nie jestem niczyim, bezpańskim, bezdomnym szczeniaczkiem - dzisiaj śpię w swoim własnym prawdziwym domku

Posted

to jak ciocia Irma płacze za szczeniakiem to u nas jest kilka na zbyciu... :cool3:

z góry przepraszam za off topic w wątku Teosia, ale nie mogłam sie powstrzymac...

a zakonczenie super, poryczałam sie normalnie...

Posted

Irmo, łączę się z Tobą w bólu rozstania ............,

ale jeszcze bardziej się cieszę, że maluszek LS (czy rodzince Teosia wytłumaczyłaś "rodowy" przydomek ?) znalazł dom.
:laola: :laola:

Danka

Posted

Ja tu wchodze a tu takie super wiesci:multi::multi::multi:
Kochana ciociu Irmo i kochany wujku Legionie-dziekuje :buzi::Rose: jestescie kochani i wspaniali.Uratowaliscie Teosia :loveu::loveu::loveu:

Posted

domek znalazła Teosiowi LSowi ciotka TORES
i bardzo jej za to dziękuję
i ta ciotka mi dzisiaj powiedziała, że się 'rozkręca' i jej szczeniaczków brakuje a domków ma nadmiar więc ... sami wyciągnijcie wnioski

TORES, MAGDA - jesteś super tak w ogóle
ale przede wszystkim jesteś super wyszukiwaczem domków dla szczeniaków

Posted

dane szczeniaków poprosimy i jeżeli są to więcej zdjęć i kot wie może domki znajdziemy, tj TORES je znajdzie a ja maluchy przewiozę i przechowam gdy będzie taka potrzeba

[quote name='modliszka84']to jak ciocia Irma płacze za szczeniakiem to u nas jest kilka na zbyciu... :cool3:

z góry przepraszam za off topic w wątku Teosia, ale nie mogłam sie powstrzymac...

a zakonczenie super, poryczałam sie normalnie...

Posted

To jeszcze ja pożegnam się z Teosiem :)

Bądź szczęśliwy Teosiu, rośnij dzielnie i nie podgryzaj swojego małego człowieka. Chociaż nie wiem, czy pohamujesz się przed ściąganiem mu skarpetek :loveu:
Papa, Kłapouszku :loveu:

Posted

[quote name='irma']domek znalazła Teosiowi LSowi ciotka TORES
i bardzo jej za to dziękuję
i ta ciotka mi dzisiaj powiedziała, że się 'rozkręca' i jej szczeniaczków brakuje a domków ma nadmiar więc ... sami wyciągnijcie wnioski

TORES, MAGDA - jesteś super tak w ogóle
ale przede wszystkim jesteś super wyszukiwaczem domków dla szczeniaków

moze te szczeniaczki?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1884950#post1884950

Posted

jakoś tak pusto w domu i ogrodzie bez Teosia
a Srewo po wyjściu z kojca od razu biegnie do miejsca, gdzie zwykle w czasie dnia był Teoś

nie wytrzymam i chyba pojadę z wizytą
a może namówię, żeby to Teos ze swoimi nas odwiedzili ...

Posted

Legion23 napisał(a):
aaaaa może Teoś im nie odpowiada? ;)
a może wyjeżdżają? i mogą zostawić Teosia na trochę z wujkiem Serwo ;)

no coś Ty Legionie ? dobrze się czujesz ?
znasz kogoś, komu Teoś nie odpowiada ?
bo jakbyś znał, to ja chętnie z nim pogadam :mad:

a na troszkę to ja bym go z wujeczkiem Serwusiem zostawiła
oj rozmarzyłam się
Teoś taki śliczny i pojętny psiaczek
taka przytulanka maskoteczka ruchliwa i zadziorna i strasznie mądra
a co tam namówię nowych Państwa na odwiedziny

Posted

no właśnie ciotki... ja naprawdę:lol: się rozkręciłam:lol: i mam mały problem, mianowicie telefon się urywa po ogłoszeniach Teosia, a ja biedna nie mam żadnych szczeniaczków aby oferować inne psinki. Dawać mi tu szybko potrzebujące maleństa :-)

Posted

[quote name='Tores']no właśnie ciotki... ja naprawdę:lol: się rozkręciłam:lol: i mam mały problem, mianowicie telefon się urywa po ogłoszeniach Teosia, a ja biedna nie mam żadnych szczeniaczków aby oferować inne psinki. Dawać mi tu szybko potrzebujące maleństa :-)
a moze Nutka z Pabianic ? To jeszcze szczeniak, ma ok 6-7 miesecy...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28034&highlight=pabianice

Posted

[quote name='Tores']no właśnie ciotki... ja naprawdę:lol: się rozkręciłam:lol: i mam mały problem, mianowicie telefon się urywa po ogłoszeniach Teosia, a ja biedna nie mam żadnych szczeniaczków aby oferować inne psinki. Dawać mi tu szybko potrzebujące maleństa :-)

no ciotka na poprzedniej stronie masz juz chetne szczeniaczki na domki.
to ja powtarzam link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25822&page=46, na tej wlasnie stronie (46) sa fotki psiaków jakie jeszcze czekaja na domki.

Posted

[quote name='Ania-Sonia']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26623&page=15
Szczeniaczki - dwie 7-tygoniowe suczki z sochaczewskiego schroniska. Ich brat już umarł. Szara Abba ma zapewniony, ale tylko dom tymczasowy, żółta Kluska - ciągle w schronie z małymi szansami na przeżycie :placz:

domek to mniejszy problem
tak naprawdę to problem w tym, że ludzie chętnie biorą szczeniaki, ale ... z domu, z jakiegokolwiek domu a nie ze schroniska
śliczna ta klusia - jaka jest szansa, żeby ją wyciągnąć do domku tymczasowego, zaprowadzić do weta, odrobaczyć, zaszczepić