irma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jak to nikt - a ja to co? NIKT? no ładnie odwiedziłam go raniutko i na spacerek wzięłam po powrocie z pracy też go odwiedziłam i teraz też go odwiedzam a nawet sesję zdjęciową mu zrobiłam publikacja będzie jutro dobrej nocy dogomanio Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 irma napisał(a):jak to nikt - a ja to co? NIKT? no ładnie odwiedziłam go raniutko i na spacerek wzięłam po powrocie z pracy też go odwiedziłam i teraz też go odwiedzam a nawet sesję zdjęciową mu zrobiłam publikacja będzie jutro dobrej nocy dogomanio Dobra z ciebie ciocia, Irmo :lol: Ja go tylko podnoszę, może ktoś zauważy zezolka :lol: Quote
irma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 sesja zdjęciowa sprzed kilku dni została w końcu skopiowana do kompa i .... tadam, tadam, tadam ... Quote
irma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 i na koniec z .... ukochanym wujaszkiem z wujkiem Serwem Quote
masienka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 nie moge:loveu: jakie cudne to ostatnie zdjecie:loveu: Quote
Kara. Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Irma jak ja ci zazdroszczę:oops: Tyle psów:loveu:W takiej ilości to ja mogłabym /zważywszy na ilość miejsca/tylko pchły hodować:lol:Ale chyba nie odpowiada mi ten rodzaj zwierzątek domowych;) Quote
modliszka84 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :mdleje: :mdleje: upadłam... ale ty masz fajne stadko... 6 sztuk? 7 ? Quote
irma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 modliszka84 napisał(a)::mdleje: :mdleje: upadłam... ale ty masz fajne stadko... 6 sztuk? 7 ? osiem + 2 koty Quote
red Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ale nam zrobiłaś radochę. Teoś jest taki maciupki przy całej gromadce. Ja też tak bym chciała.... 10 pysiów, 40 łapek i 10 merdających ogonków (no koty nie merdają). Super, Legion jeszcze chyba nie widział. Quote
Legion23 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 widział, widział :) jak Serwo sobie wiercipiętę przycisnął do podłoża, żeby trochę spokoju mieć ;) super ma mały - ogródek, trawa, psów do wyboru do koloru, jedzonko, ludzie do głaskania... :) Quote
red Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Boże , Irma, gdzie są takie piękne miejsca, przeprowadzamy sie do Ciebie ze swoimi przychówkami...:evil_lol: Quote
red Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 A Teoś trafił z piekła do nieba, dosłownie..Najgorsza bida, której nikt pewnie by nie dostrzegł... cieszę sie tym bardziej. Quote
Legion23 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dokładnie :D irma, w każdym razie Teosiowi tam jest na pewno bardzo dobrze i nie wiem gdzie mu będzie lepiej, a przede wszystkim gdzie będzie miał takiego opiekuńczego wujka Serwo :) tak fajnie sobie razem biegną na ostatnim zdjęciu ;) Quote
Czarodziejka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Irmo, tylko pozazdrościć... A jak się fajnie pchają do misek...i widzę, że ty im nie byle co do tych misek :) Quote
Dabrowka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wyglądają tak, jakby Teoś traktował Serwo jak idola (taaaaki duuuzy!!), a Serwo jakby był bardzo zadowolony z takiej pozycji :cool3: A najlepsze jest to, że są podobni! Teoś wygląda na małego szorściaka, a Serwo z tą odrastającą sierścią też :evil_lol: Irma, piękne stadko. Zawsze mnie pociesza to, że ktoś ma więcej psów ode mnie :evil_lol: Quote
Tigraa Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Ale cudne widoki.Irma zazdroszcze Ci ze wolno Ci miec tyle psiakow. A maluch w niebie nie bedzie mial lepiej-to foto z Serwo wzruszylo mnie do lez.Dwa biedactwa ktorym ciocia Irma przywrocila zycie...:loveu: Quote
irma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 red napisał(a):Boże , Irma, gdzie są takie piękne miejsca, przeprowadzamy sie do Ciebie ze swoimi przychówkami...:evil_lol: pod Gdańskiem zapraszam Quote
Recommended Posts