brazowa1 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Kamila Proc napisał(a):zdrowych i wesolych Swiat zycze dziękujemy. Asiu,same znajome twarze w banerku :) Dzisiaj tylko wpadłam na chwilę,chlopaki czekały na spacer,ale zdązyłam jedynie poczęstowac odrobina puszki,żeby poczuły się zauważone. Quote
Asia_M Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dzień dobry Brązowa - na pewno ta odrobina puszki znaczy dla Dziadziusiów bardzo wiele. Postanowiłam ponosić w sygnaturze tych małych chłopaczków, o których już chyba tylko Ty pamiętasz. Mam nadzieję, że jednak Cud się wydarzy. Quote
Kamila Proc Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Asia_M napisał(a):Proszę, odwiedzajcie Pikusia!!! odwiedzamy, odwiedzamy Quote
_Aga_ Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pobrałam banerek.... Mam nadzieję, że Piko znajdzie domek... Quote
Olena84 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 zapisuje sie na zaproszenie samej siebie:eviltong: Quote
Asia_M Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dzień dobry Pikulinku w ten świąteczny poranek. Quote
brazowa1 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 _Aga_ napisał(a):Pobrałam banerek.... Mam nadzieję, że Piko znajdzie domek... dzięki Aga! Quote
Asia_M Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tak bardzo się cieszę, że Cioteczki tu zaglądają. Pikusiu, coraz więcej Cioteczek myśli o Tobie, musisz znaleźć domek! Quote
Itske Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 O jak cudnie, ależ tu się ruch zrobił :-) Pikusiu! Pieseczku, coraz więcej osób o Tobie myśli. Moje Drogie, wytłumaczcie mi proszę, prosto i zrozumiale, jak to starej sklerotyczce, jak pobrać sobie banerek z Pikusiem do podpisu? Quote
Asia_M Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Itske, spróbuj tak: z przyciśniętym stale lewym przyciskiem myszki przejedź powoli nad bannerkiem aż zaznaczy Ci się na niebiesko, jak już się zaznaczy, stale trzymając strzałkę kursora nad bannerkiem (juz bez wciskania lewego przycisku) przyciśnij prawy klawisz myszki - wtedy powinna Ci się pojawić opcja "kopiuj". Kopiujesz a później wklejasz w pole sygnaturki w ustawieniach użytkownika.Powodzenia! Quote
Itske Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Teoretycznie w ustawieniach użytkownika mam sygnaturkę, ale jak pisze post na forum to mi się nie pokazuje, coś knocę, tylko co? Quote
Itske Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Oj! pokazał się banerek, który próbowałam sobie już dawno wkleić,to może one muszą odczekać :-) i po pewnym czasie i Piko mi się pokaże? Quote
Asia_M Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Myślę, że to coś ze spacją albo backspace. Sygnaturka pojawia się raczej od razu, więc wydaje mi się że poprzednim razem przekroczyłaś limit znaków, a teraz bezwiednie to naprawiłaś i sygnaturka się pojawiła :) Quote
Recommended Posts