Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila Proc napisał(a):
zdrowych i wesolych Swiat zycze

dziękujemy.

Asiu,same znajome twarze w banerku :)
Dzisiaj tylko wpadłam na chwilę,chlopaki czekały na spacer,ale zdązyłam jedynie poczęstowac odrobina puszki,żeby poczuły się zauważone.

Posted

Dzień dobry Brązowa - na pewno ta odrobina puszki znaczy dla Dziadziusiów bardzo wiele. Postanowiłam ponosić w sygnaturze tych małych chłopaczków, o których już chyba tylko Ty pamiętasz. Mam nadzieję, że jednak Cud się wydarzy.

Posted

O jak cudnie, ależ tu się ruch zrobił :-) Pikusiu! Pieseczku, coraz więcej osób o Tobie myśli.
Moje Drogie, wytłumaczcie mi proszę, prosto i zrozumiale, jak to starej sklerotyczce, jak pobrać sobie banerek z Pikusiem do podpisu?

Posted

Itske, spróbuj tak: z przyciśniętym stale lewym przyciskiem myszki przejedź powoli nad bannerkiem aż zaznaczy Ci się na niebiesko, jak już się zaznaczy, stale trzymając strzałkę kursora nad bannerkiem (juz bez wciskania lewego przycisku) przyciśnij prawy klawisz myszki - wtedy powinna Ci się pojawić opcja "kopiuj". Kopiujesz a później wklejasz w pole sygnaturki w ustawieniach użytkownika.Powodzenia!

Posted

Oj! pokazał się banerek, który próbowałam sobie już dawno wkleić,to może one muszą odczekać :-) i po pewnym czasie i Piko mi się pokaże?

Posted

Myślę, że to coś ze spacją albo backspace. Sygnaturka pojawia się raczej od razu, więc wydaje mi się że poprzednim razem przekroczyłaś limit znaków, a teraz bezwiednie to naprawiłaś i sygnaturka się pojawiła :)