Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

późnym wieczorem będzie i raczej nie jest taki wielki:) Kolezanka nie przyszla do pracy, to juz druga ktora z nim siedzi na zmiane:P Wszyscy wolne biora hehe.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem!!!! Wczoraj hodowca dał znać:))) MAm andzieję, że poczekają spokojnie na mnie do sobotiiiiiiiiiiiii:) Biało-różowe?:P A nie srebrno-pomaranczowe?:P

Posted

szare też mają, może to i srebrne, w każdym razie mają rodowody, że ho ho
to co w sobotę zabiorę je na uczelnię, a Ty po nie przyjedziesz? Chyba, że gdzieś po drodze się przerzucimy wiaderkiem z myszami, bo on je przywiózł w wiaderku po ogórkach:lol:

Posted

Itske tylko daj im coś do picia i do jedzenia!!! Przyjadę z transporterem gdzie tylko tam zechcesz kolejką. Napisz mi wiaodmość prywatną gdzie dokładnie, o której mam być i będę ogromnie wdzięczna zresztą. Jezuuu mam rodowodowe myszy, the dream comes true!!!!

Posted

hm...no ok, moja mysz przez 3 dni na ogórku by nie pojechała...wiec jak masz w domu doslownie kawalatek skorki od chleba wielkosci paznokcia, to mozesz im wrzucic;) najlepiej dwa żeby sie nie pozabijaly:P

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pilnie szukam transportu z Darłowa do Lęborka na 04.04 na godzinę 16 w Lęborku. 2 koty ( jeden bez łapki drugi z katarem ..... ) mają szansę na lepsze życie !!!

Proszę o kontakt na PW. :loveu::loveu::loveu:

Posted

cześć Alter Ego...jakbys chciał transport dla Piko do Chicago,to na Dogo wszystko da się zrobić...

pies jest bardzo biedny,ma paskudne zycie,chyba okrucieństwem jest trzymac tak delikatnego starego psa w schroniskowych warunkach.

Posted

Strasznie mi szkoda tego psiaczka. Jago pierwsze zdjecie z kroplami wody na pyszczku jest po prostu rozbrajajace. Teraz mieszkam w Lublinie i gdybym tylko mogla to wzielabym go jeszcze dzis:( Niestety nie zalezy to ode mnie :(
Taka slodka sierotka nie powinna mieszkac za kratami. Bede podrzucac watek. Czy mozna jeszcze jakos pomoc?