Betbet Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 późnym wieczorem będzie i raczej nie jest taki wielki:) Kolezanka nie przyszla do pracy, to juz druga ktora z nim siedzi na zmiane:P Wszyscy wolne biora hehe. Quote
Itske Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 no to gratuluję nowego syneczka:evil_lol:, a co z nim dalej? Quote
Betbet Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jesli nic się nie zmieni, a miejmy nadzieję, że nie to w sobotę jedzie do nowego domu;) Quote
Betbet Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 taaaa syneczek był w drodze do mnie gdy znalazła się właścicielka. zaczela szukac. troche inna mentalnosc, no ale maluch wrocil do domu Quote
Itske Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No i nie masz syneczka, buuu, za to ja mam (tzn. na razie ma mój TZ i latorośl) Twoje szaro, biało, różowe myszki! Quote
Betbet Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wiem!!!! Wczoraj hodowca dał znać:))) MAm andzieję, że poczekają spokojnie na mnie do sobotiiiiiiiiiiiii:) Biało-różowe?:P A nie srebrno-pomaranczowe?:P Quote
Itske Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 szare też mają, może to i srebrne, w każdym razie mają rodowody, że ho ho to co w sobotę zabiorę je na uczelnię, a Ty po nie przyjedziesz? Chyba, że gdzieś po drodze się przerzucimy wiaderkiem z myszami, bo on je przywiózł w wiaderku po ogórkach:lol: Quote
Betbet Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Itske tylko daj im coś do picia i do jedzenia!!! Przyjadę z transporterem gdzie tylko tam zechcesz kolejką. Napisz mi wiaodmość prywatną gdzie dokładnie, o której mam być i będę ogromnie wdzięczna zresztą. Jezuuu mam rodowodowe myszy, the dream comes true!!!! Quote
Itske Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jeść i pić? To one jedzą? ale nie mam jedzenia z rodowdem i certyfikatami, he he Quote
Betbet Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ;> a ha ha:P właściwie nie wiem, moje jadły ale nie było rowodowodowe;p to może te nie muszą. ależ oszczędność! Quote
Itske Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Facet dal im na drogę kawałek ogórka i powiedział, że to wystaczy na trzy dni (????) ale ekonomiczne! Quote
Betbet Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 hm...no ok, moja mysz przez 3 dni na ogórku by nie pojechała...wiec jak masz w domu doslownie kawalatek skorki od chleba wielkosci paznokcia, to mozesz im wrzucic;) najlepiej dwa żeby sie nie pozabijaly:P Quote
Itske Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Betbet, to co facet dał, to dał, ale moje dziecko, już je od razu lepiej zaopatrzyło, tylko ich nie ma dotykać, żeby ich nie stresować Quote
Itske Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Hej piesku, ciotka o Tobie pamięta, ino trochę zarobiona jest Quote
kinia098 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Pilnie szukam transportu z Darłowa do Lęborka na 04.04 na godzinę 16 w Lęborku. 2 koty ( jeden bez łapki drugi z katarem ..... ) mają szansę na lepsze życie !!! Proszę o kontakt na PW. :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 cześć Alter Ego...jakbys chciał transport dla Piko do Chicago,to na Dogo wszystko da się zrobić... pies jest bardzo biedny,ma paskudne zycie,chyba okrucieństwem jest trzymac tak delikatnego starego psa w schroniskowych warunkach. Quote
Alter Ego Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Strasznie mi szkoda tego psiaczka. Jago pierwsze zdjecie z kroplami wody na pyszczku jest po prostu rozbrajajace. Teraz mieszkam w Lublinie i gdybym tylko mogla to wzielabym go jeszcze dzis:( Niestety nie zalezy to ode mnie :( Taka slodka sierotka nie powinna mieszkac za kratami. Bede podrzucac watek. Czy mozna jeszcze jakos pomoc? Quote
Recommended Posts