Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
Myślę, że to coś ze spacją albo backspace. Sygnaturka pojawia się raczej od razu, więc wydaje mi się że poprzednim razem przekroczyłaś limit znaków, a teraz bezwiednie to naprawiłaś i sygnaturka się pojawiła :)

że bezwiednie - to na pewno! :-)
teraz czekam, aż znowu cos zrobię bezwiednie, bo mi dalej Piko się nie pokazuje, czyż można być taką ofermą komputerową? widac można!
Piko - psinko, zdróweczka i sily, szukamy domku.

Posted

[quote name='Olena84']Jaka starowinka:(.[/QUOTE]
To pewnie o Kapselku. Piko starowinką nie jest,jest starszym,dojrzałym psem i róznica miedzy ich kondycja fizyczna jest ogromna.

Posted

Nie ma Kapsla,w jego boksie jest Netto. Sporo większy i jakos mnie to połączenie nie przekonuje. Piko,ledwo sie odprężył,znowu musi schodzic z drogi. O wyjściu moze zapomniec,nie naraże go na poturbowanie przez silniejszego psa :( poobserwuje,jak sie sytuacja rozwija.

Posted

[quote name='brazowa1']Kotami nie jest zainteresowany,bardziej ich jedzeniem.[/QUOTE]

Na otwartej przestrzeni czy w pomieszczeniu?
Jak reaguje na koty w pomieszczeniu - gdzie uwagi nie przykuje miska z jedzeniem tychże kotów?

Posted

[quote name='Asia_M']A jak Pikuś reaguje na koty?[/QUOTE]

[quote name='brazowa1']asiu,tego jeszcze nie wiem,ale jutro sprawdze na 100%.[/QUOTE]

[quote name='Katarzyna Janik']Jak reaguje na koty w pomieszczeniu - gdzie uwagi nie przykuje miska z jedzeniem tychże kotów?[/QUOTE]

[quote name='Asia_M']Na pewno można to sprawdzić.[/QUOTE]

Dobrze byłoby to wiedzieć.

Posted

Mozna,tylko musze spacyfikowac Netto,może dzis sie uda.
Stać,to raczej nie stanie pod względem fizycznym,tylko psychicznie,znowu dla niego zmiana na gorsze-nowy pies i to silniejszy. On przy Kaplsu bardzo sie odprężył,zaczął przy nim podchodzic do ludzi.Kiedys Nerka nauczył Kapsla,ze mozna zaufac,a potem Kapsel pokazał Piko,że nic złego się nie stanie...