brazowa1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 delfy2000 napisał(a):Brązowa- jeżeli ogłoszeń nie można, i wydarzenia na FB też nie (nie odpowiedziałaś na moje pytania więc takie wnioski wyciągnęłam) - to co my możemy zrobić? Na dogo wszyscy zapsieni i zadeklarowani... mi jest ciężko nawet juz odpowiadac na te pytania,bo moja frustrcja wtedy rosnie. ze nie moge im realnie pomóc. Nie wiem,co mozna-pytac,pytac po znajomych. Chyba tylko tyle. Quote
delfy2000 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 brazowa1 napisał(a):mi jest ciężko nawet juz odpowiadac na te pytania,bo moja frustrcja wtedy rosnie. ze nie moge im realnie pomóc. Nie wiem,co mozna-pytac,pytac po znajomych. Chyba tylko tyle. W tę frustrację wierzę całkowicie, bo myślę, że większość z nowych zaglądaczy na tym wątku czuje się podobnie... a ja na pewno...taki słodki maluszek... Jeszcze tylko jedno pytanie - skoro wątek jest założony, to dlaczego nie można założyć wydarzenia na FB (to przecież nie ogłoszenie, tylko odpowiednik wątku dogo na innym portalu)? Quote
azalia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Biedny Pikolek,jest śliczny.Kto wymyślił ten idiotyczny zakaz ogłaszania psów i czemu ma on służyć?Pytam przeczytawszy str.5 ,może na str.6 znajdę jakąś odpowiedź. Quote
azalia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Widzę,że zakaz nadal obowiązuje,ludzie powiedzcie mi dlaczego w wyniku takich irracjonalnych zakazów mają cierpieć psy.Nie,ja po prostu jestem wściekła i bezsilna. Quote
brazowa1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 delfy2000 napisał(a):Współczuję, bo jak tu coś robić z zawiązanymi rękoma? A nie można zacząć od zrobienia czegoś z tym zakazem - pochodzi od człowieka, więc człowiek może go zmienić... to mi najbardziej utkwiło w głowie,delfy,nie zapomne tych słow i chyba czas najwyższy pogadać. Quote
brazowa1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Piko mam nadzieje teraz odzyje,bo jest w boksie z drugim staruszkiem,Kapselkiem. Oj,duzo on tych boksów przeszedł,wszedzie robił za ofiarę,mam nadzieje,ze teraz towarzystwo bedzie akurat,bo Kapsel jest fajny,lubi spacery,jest socjalny. Lat 200. Quote
delfy2000 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 brazowa1 napisał(a):to mi najbardziej utkwiło w głowie,delfy,nie zapomne tych słow i chyba czas najwyższy pogadać. Brązowa - i o to chodziło przecież... piszesz takie odjazdowe teksty, więc znasz siłę słowa ;) NIE ZAPOMNIJ :) Quote
Itske Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Odwiedzam Cię maluchu. Jeśli będzie tu zaglądało wiecej osób, to: więcej osób+ więcej znajomych do pytania= większe szanse na domek Quote
Asia_M Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Prowadzę maluszka na pierwszą stronkę :painting: Quote
Itske Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Brazowa, a mozę ja ( jakoś mnie odpowiedziano an @) zapytam się w schronie, czy mogę / możemy małemu szuakć domu i oglaszać, a co tam, mnie tam nie znają, więc nic nie stracę, a malego widziałam na stronach schronu Długo myślałam o jego adopcji, DT, jednak wstrzymał mnie jego wiek i małość, moja energiczna suka zamęczy go i on i ona nie będą szczęśliwi, do mojego stadka pasuje psiak młodszy i energiczniejszy, dlatego teraz przymierzam się do innego, w sobotę jadą się poznawać, bo nie wiadomo jak długo DT potrwa :-) och, gdybym nie musiała chodzić do pracy.... Quote
Alter Ego Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pikusiu, mysle o Tobie. A ten Kapselek z boksu ma watek? Quote
brazowa1 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Alter Ego']Pikusiu, mysle o Tobie. A ten Kapselek z boksu ma watek? tutaj jest kapselek http://www.dogomania.pl/threads/202064-Szablozęby-Kapselek-wdowiec.-Czy-wyczerpaliśmy-limit-na-cuda-15-lat-rok-w-schr. Quote
Alter Ego Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Podrzuce malucha. Jak on sie czuje ostatnio? Kapselek jest slodki. Quote
Itske Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ależ tu się ruch zrobił :-), super, oby skuteczny :-) Quote
elkate Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Piko szuka domu, jest śliczny, mądry i malutki Quote
Recommended Posts