Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT]zapraszamy na książkowy bazarek dla naszych podopiecznych

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212448-Wojna-okupacja-powstanie-i-kryminały.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2124...sznaucery.14.8[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='ulvhedinn']Nadal nic jej nie jest, mimo że trochę szkła wyszło drogą naturalną......[/QUOTE]

Masakra jakaś;)
A ja ostatnio wyłam jak mi moja psica zeżarła 2 pary butów. Co prawda sama jestem sobie winna bo nie schowałam i zostawiłam psy same na noc w domu. jedna nadal ma lęk separacyjny, w dzień już nie a w nocy jak najbardziej. Szkoda tylko ze pogryzła moje a nie TZ-ta:shake:

Posted

Co cenniejsze buty to od dawna chowam, na wszelki wypadek....

Aha, właśnie się zorientowałam, że Kra się nudziła sama w domu. Mam obgryzione okolice drzwi wejściowych, w tym wyrwaną na amen taką kątową listę, która zabezpieczała naroże ściany przed kocimi pazurami. Listwa była metalowa, przykręcona do sciany....
Poza tym postanowiłam wymienić linoleum w pokoju. Zaczęłam je zdejmować, ale musiałam wyjść. Już nie muszę nic robić poza pozbieraniem kawałków- Kra dokończyła demontaż.

Posted

[quote name='ludwa']Ulv, taakiego pomocnika to na rękach nosić:) Załatwiła za Ciebie resztę roboty. Powinnaś podziękować:)[/QUOTE]
i w ramach wdzięczności lodówkę wypełnić ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Co cenniejsze buty to od dawna chowam, na wszelki wypadek....

Aha, właśnie się zorientowałam, że Kra się nudziła sama w domu. Mam obgryzione okolice drzwi wejściowych, w tym wyrwaną na amen taką kątową listę, która zabezpieczała naroże ściany przed kocimi pazurami. Listwa była metalowa, przykręcona do sciany....
Poza tym postanowiłam wymienić linoleum w pokoju. Zaczęłam je zdejmować, ale musiałam wyjść. Już nie muszę nic robić poza pozbieraniem kawałków- Kra dokończyła demontaż.[/QUOTE]
No widzisz... A narzekasz, że taka niedobra! A ona tylko chciała pomóc w robotach domowych...:diabloti:

Posted

Kra w chacie. :) Lata po domu, zostawia krwawe ślady i domaga się żarcia, jako, że musiałam ją przegłodzić przed zabiegiem....

Operację zniosła super, śpiąc w najlepsze w moich ramionach (tak, tak, asystowałam). Obudziła się w moment po zdjęciu ze stołu, a 10 minut później była gotowa samodzielnie wymaszerować do auta..... co to za potwór.....