ulvhedinn Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Pozbierałam fragmenty: [img]http://img31.imageshack.us/img31/5301/dsc0100mu.jpg[/img] Ciagle szukam jednego denka..... Quote
ulvhedinn Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Mogła, już kiedyś haftnęła mi wielkim kawałem szkła.... Quote
Basia1244 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 :crazyeye: Przyszłam tutaj specjalnie, żeby zobaczyć , co znów narozrabiała ta kosmitka , bo mnie Kraksowy wątek zachęcił. Quote
ludwa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [INDENT]zapraszamy na książkowy bazarek dla naszych podopiecznych [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212448-Wojna-okupacja-powstanie-i-kryminały.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2124...sznaucery.14.8[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
FredziaFredzia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ona jest niezniszczalna... Może i tym razem szkło wyjdzie samo. :) Quote
Kazuro Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kraksa mnie po prostu rozbraja :evil_lol: Ulv podziwiam Twoją cierpliwość Quote
ulvhedinn Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nadal nic jej nie jest, mimo że trochę szkła wyszło drogą naturalną...... Quote
terierfanka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ulvhedinn']Nadal nic jej nie jest, mimo że trochę szkła wyszło drogą naturalną......[/QUOTE] auuuuuć... Quote
Kasi i Lena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ulvhedinn']Nadal nic jej nie jest, mimo że trochę szkła wyszło drogą naturalną......[/QUOTE] Masakra jakaś;) A ja ostatnio wyłam jak mi moja psica zeżarła 2 pary butów. Co prawda sama jestem sobie winna bo nie schowałam i zostawiłam psy same na noc w domu. jedna nadal ma lęk separacyjny, w dzień już nie a w nocy jak najbardziej. Szkoda tylko ze pogryzła moje a nie TZ-ta:shake: Quote
ulvhedinn Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Co cenniejsze buty to od dawna chowam, na wszelki wypadek.... Aha, właśnie się zorientowałam, że Kra się nudziła sama w domu. Mam obgryzione okolice drzwi wejściowych, w tym wyrwaną na amen taką kątową listę, która zabezpieczała naroże ściany przed kocimi pazurami. Listwa była metalowa, przykręcona do sciany.... Poza tym postanowiłam wymienić linoleum w pokoju. Zaczęłam je zdejmować, ale musiałam wyjść. Już nie muszę nic robić poza pozbieraniem kawałków- Kra dokończyła demontaż. Quote
bonsai_88 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ulv szykuje mi się wyburzanie jednego budynku za jakiś czas.... udostępnisz może Kraksę do pomocy ;)? Quote
ulvhedinn Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Czemu nie, bedzie miała psica rozrywkę ;) Swoją drogą, na niedawnym spacerze na ND, Kra dopadła duży kawał styropianu i przerobiła go na miał z ogromną uciechą..... Quote
ludwa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ulv, taakiego pomocnika to na rękach nosić:) Załatwiła za Ciebie resztę roboty. Powinnaś podziękować:) Quote
agaga21 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='ludwa']Ulv, taakiego pomocnika to na rękach nosić:) Załatwiła za Ciebie resztę roboty. Powinnaś podziękować:)[/QUOTE] i w ramach wdzięczności lodówkę wypełnić ;) Quote
Culineo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 hohoh :) ale w sumie tym razem Kra swoimi niszczycielskimi zapędami pomOGŁA :) Quote
Litterka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='ulvhedinn']Co cenniejsze buty to od dawna chowam, na wszelki wypadek.... Aha, właśnie się zorientowałam, że Kra się nudziła sama w domu. Mam obgryzione okolice drzwi wejściowych, w tym wyrwaną na amen taką kątową listę, która zabezpieczała naroże ściany przed kocimi pazurami. Listwa była metalowa, przykręcona do sciany.... Poza tym postanowiłam wymienić linoleum w pokoju. Zaczęłam je zdejmować, ale musiałam wyjść. Już nie muszę nic robić poza pozbieraniem kawałków- Kra dokończyła demontaż.[/QUOTE] No widzisz... A narzekasz, że taka niedobra! A ona tylko chciała pomóc w robotach domowych...:diabloti: Quote
ulvhedinn Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Prosimy o wielkie kciuki, bo szkodnica ma jutro operację odleżyny.... oby ostatnią. Quote
Vectra Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ja poproszę Krę , będę robić remont u mamy w domu - trzeba zerwać stare linoleum , tapety i kilka płytek PCV :diabloti: Quote
Nutusia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kciuki za Kraksę - choć jak wiadomo... złego diabli nie biorą :) Quote
ulvhedinn Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kra w chacie. :) Lata po domu, zostawia krwawe ślady i domaga się żarcia, jako, że musiałam ją przegłodzić przed zabiegiem.... Operację zniosła super, śpiąc w najlepsze w moich ramionach (tak, tak, asystowałam). Obudziła się w moment po zdjęciu ze stołu, a 10 minut później była gotowa samodzielnie wymaszerować do auta..... co to za potwór..... Quote
Nutusia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Prawdziwa kosmitka - wieczna i niezniszczalna :) Quote
Recommended Posts