Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślicie, że i ten był szkodnikiem, dlatego ktoś go tak urządził ?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196826-Cent-zag%C5%82odzony-prawie-na-%C5%9Bmier%C4%87-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=15788060#post15788060[/url]

Posted

Amy wczoraj zaszalała! :evil_lol: poszła do łazienki i ukradła korek do wanny i go ponadgryzała :evil_lol: W jej wykonaniu to straszne przewinienie, bo ona nic nam nie zniszczyła :P

Posted

Jak czytam o Krze, to wiem, ze istnieje miłość bezwarunkowa. Nie wiem ,czy moje nerwy by to przetrzymały (choć czyta się i ogląda rewelacyjnie) Mój tz (a obawiam się, ze momentami i ja) by tego nie wytrzymał.

Posted

Ja głosuję na Kraksę jako szkodnika wszechczasów ;)... Niszczy chyba na równi z Boogim, ale trzeba pamiętać, że to inwalidka jest, w połowie niepełnosprawna [podobno, bo patrząc na jej dokonania śmiem wątpić ;)]...

Posted

Koty jakie skonsternowane... krążą wokół zniszczonego pudełka i kombinują jakby tu Krze łomot spuścić! :)
A kandydat na szkodnika - całuśny! Najgorsze jest to, że na takich po prostu nie można się złościć... i jak w takich warunkach dobrze wychować psa?!?!!? :)

Posted

Zapraszam na Bazarek : śmierdzące żołądki , wędzone kości i inne smaczki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196916-%C5%9Bmierdziele-kosteczki-smaczki-czyli-wszystko-dla-szcz%C4%99%C5%9Bliwego-psa-.-Do-30.11-!!?p=15790805#post15790805[/url]

Posted

Brawo dla założycieli wątku!!! ;)
Obawiam się, że Kra zgarnie wszystkie nagrody :) Wtedy będziemy martwić się o Ulv, cukrzyca czy alkoholizm, hehehehe. W zależności od wynagrodzenia.
A mój piesunio dzisiaj, zamknął się w łazience od środka, tak skakał, że się zakluczył. Najgorsze, że był wykapany w środku antyalergicznym i miałam mu to spłukać po 10 min, zanim rozwierciłam zamek, minęło 20 min.

Posted

[quote name='agaga21'][B]a ja chyba widziałam E-S i bugiego w celowniku dzisiaj :)[/B][/QUOTE]
Widziałaś, ale to była Zdrapka chyba, nie Bugi. Na wątku Bugolca jest link - kto nie widział to może sobie obejrzeć.

Posted

Powycinali Bugisia ... :placz::placz::placz: tak, jak mówiłam ... nie wpisał się w konwencję programu biedaczek, a tak się cieszył ! tak cieszył ! :evil_lol:

Posted

Na wątek przywiodła mnie TZ-ka, która najwyraźniej uznała, że będzie to idealne panaceum na moje utyskiwania odnośnie naszych pupili.
Wiesz co Aniu - to działa :eviltong:.
Ponieważ po przeczytaniu tylko niektórych wpisów uznałem, że w stosunku do tych "innych" z tytułu wątku, jestem mały pikuś, powstrzymam się od przytaczania naszych doświadczeń na tym polu, coby nie narażać się na śmieszność i kpiny ze strony innych :roll:.
Jeśli swoje odczucia miałbym ująć w jeden slogan, zakrzyknąłbym : "kocham wszystkie swoje psiaki takimi jakie są" :multi:.
Jeśli jednak przy całej swej poprawności, "zmalują" co nieco, z przyjemnością wejdę na wątek, aby dodać sobie otuchy :p.
Piszcie zatem, piszcie jak najwięcej i jak najgorzej o swoich szkodnikach, bo nie wiadomo kiedy będę potrzebować pocieszenia :lol:.

Posted

Ja strasznie lubię oglądać wyczyny Kry, ale zawsze to lepiej u kogoś jak u siebie ;) no i tęsknię za psiakami [B]Agnieszka32 :-([/B] Uwielbiam oglądać ich dzieła...nie to żebym chciała oby Agnieszka się z nimi tak użerała !!! O nie !!! Ale brakuje mi ich wystroju :evil_lol:
Tak więc pozostaje mi podziwiać archiwum i na pocieszenie Kra daje czaaaaadu :diabloti: