Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotka napisał(a):
Z ikonki rozumiem, ze nie wiesz jak założyc nowy watek? Klikasz pod spisem wątków - nowy temat i zakładasz. A warto, bo w tej masie innych sunia zniknie.

czy ktos zalozyl tej bidzie wątek...? jesli nie to moge zaraz to zrobic tylko nie chce dublowac...

Jak ta sunia strasznie musi cierpiec... :-(

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

julia.zuzanna napisał(a):
my w łodzi mamy taką, która tylko leży i się trzęsie, jest bardzo drobniutka, kudłata
nie wiem nic o wieku, ale jest starsza, bo zęby ma już w kiepskim stanie
psy chodzą po niej, ona nie reaguje

[SIZE=4]Załóż jej wątek!!! wystawimy ją na cito na Allegro, porobi się ładne plakaciki i gdzie tylko-casting na dobrego właściciela-takiego jak znalazł Lisek

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Biedna, maleńka sunia...
Przez te surfowanie po dogo poszłam spać o świcie i w dodatku miałam makabryczne wizje, bo chyba nie spałam - same udręczone mordki i rozpaczliwie smutne oczy.

Czarodziejka jeszcze raz ukłony dla Ciebie, że ją adoptujesz-jestem w niebie :loveu:

Posted

Czarodziejka napisał(a):

I ta też z Łodzi.......

hmmm:hmmmm: to ta może do towarzystwa dla Frotki:oops: to znaczy Ty będziesz mamusią i całym towarzystwem ale "w kupie" raźniej:razz:

Posted

Czarodziejka napisał(a):

I ta też z Łodzi.......

ta pieska jest z Łodzi? może z okolic, bo chyba nie z łódzkiego schroniska (tam nawet nie ma takich boksów!)
ja nie znam tej pieski, chyba że przyszła w ten łikend, a boksu nie poznałam (???)

Posted

i jeszcze nieśmiało ten Dziadziuś z mojego banerka po ciężkim pobiciu w domku tymczasowym u Anetki - tak dziewczynka jak Frotka-Czrodziejki (już lada dzień) bo go zrozumiała:-( :oops:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czyli jak go nikt nie weźmie, to spowrotem do schroniska?

Dziadzio? nie on jest u Anety W w Warszawie w Otrębusach-mieszka w garażu bo niezbyt godzi się z innymi pieskami:shake: ona go skatowanego znalazła i woziła po wetach by ratować go i tak mu oko wypłynęło a w drugim odkleiła się siatkówka po pobiciu na tym mrozie leżał i czekał na śmierć-Boże drogi

Posted

Czarodziejko ! Jestes naprawde czarodziejka :loveu: ! Wspaniale i wielkie serce :loveu: !
Kochana dziewczyno, wiesz, co dobre !
Nie ma nic piekniejszego, jak dac zycie stworzeniu, ktore stracilo juz wiare, ze je odzyska. Dla tych staruszkow w schroniskach nie ma przeciez zadnej nadziei na dom :shake: . A jak one potem potrafia kochac :lol: !
Jesli zdecydujesz sie zaadoptowac Berusie - bez obawy - dla mnie znajdzie sie jakas nastepna biedula - i niestety jestem tego tak pewna, jak tego, ze jutro wstanie dzien - "ten towar nigdy nie zniknie z polek :shake: :-( :shake: :angryy: :placz: ", chociaz kazda z dogomaniaczek pewnie o tym marzy !
Czarodziejko, powodzenia i wielkie dzieki za serce :loveu: .
.
.