modliszka84 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jotka napisał(a):Z ikonki rozumiem, ze nie wiesz jak założyc nowy watek? Klikasz pod spisem wątków - nowy temat i zakładasz. A warto, bo w tej masie innych sunia zniknie. czy ktos zalozyl tej bidzie wątek...? jesli nie to moge zaraz to zrobic tylko nie chce dublowac... Jak ta sunia strasznie musi cierpiec... :-( Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 julia.zuzanna napisał(a):my w łodzi mamy taką, która tylko leży i się trzęsie, jest bardzo drobniutka, kudłata nie wiem nic o wieku, ale jest starsza, bo zęby ma już w kiepskim stanie psy chodzą po niej, ona nie reaguje [SIZE=4]Załóż jej wątek!!! wystawimy ją na cito na Allegro, porobi się ładne plakaciki i gdzie tylko-casting na dobrego właściciela-takiego jak znalazł Lisek Quote
Tigraa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czarodziejko jestes dobrym czlowiekiem,niech Ci sie szczesci w zyciu-zawsze i w kazdej dziedzinie :buzi: Quote
Dorothy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 nie zniknie bo JA jej pilnuje. Czekam na wszelkie informacje od Julii Zuzanny i bede sie o nie czepiac, zreszta Julia nie zapomni, mam nadzieje. Quote
modliszka84 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1804075#post1804075 tu jest wątek suni kudłatki z Łodzi Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Biedna, maleńka sunia... Przez te surfowanie po dogo poszłam spać o świcie i w dodatku miałam makabryczne wizje, bo chyba nie spałam - same udręczone mordki i rozpaczliwie smutne oczy. Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czarodziejka napisał(a):Biedna, maleńka sunia... Przez te surfowanie po dogo poszłam spać o świcie i w dodatku miałam makabryczne wizje, bo chyba nie spałam - same udręczone mordki i rozpaczliwie smutne oczy. Czarodziejka jeszcze raz ukłony dla Ciebie, że ją adoptujesz-jestem w niebie :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czarodziejka napisał(a): I ta też z Łodzi....... hmmm:hmmmm: to ta może do towarzystwa dla Frotki:oops: to znaczy Ty będziesz mamusią i całym towarzystwem ale "w kupie" raźniej:razz: Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 I tu mi serce ściska Staruszki suki to najpodlejszy stan, bo każdy myśli, że suka to kłopot, nawet stara, więc najlepiej się pozbyć... Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 włąśnie a staruszki potrafą kochać bardzo mocno-mocno i ogromnie:placz: :placz: :-( :sad: :bigcry: :glaszcze: Quote
julia.zuzanna Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czarodziejka napisał(a): I ta też z Łodzi....... ta pieska jest z Łodzi? może z okolic, bo chyba nie z łódzkiego schroniska (tam nawet nie ma takich boksów!) ja nie znam tej pieski, chyba że przyszła w ten łikend, a boksu nie poznałam (???) Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Być może się pomyliłam, zaraz sprawdzę. Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 I ta kluseczka po wycięciu guza - mała żabka z wyłupiastmi ślepkami nie wiadomo skąd... Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Podobna do mojej śp. Luli z avatara Quote
Dabrowka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Kasia-Kluska jest w domu tymczasowym we Wrocławiu. Była wyciągnięta ze schronu, gdzie groziło jej uśpienie (z powodu guza). Teraz jest po operacji i jak widać póki co nie wybiera się za Tęczowy Most :) Tu jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24412 Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 i jeszcze nieśmiało ten Dziadziuś z mojego banerka po ciężkim pobiciu w domku tymczasowym u Anetki - tak dziewczynka jak Frotka-Czrodziejki (już lada dzień) bo go zrozumiała:-( :oops: Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Czyli jak go nikt nie weźmie, to spowrotem do schroniska? Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czarodziejka napisał(a):Czyli jak go nikt nie weźmie, to spowrotem do schroniska? Dziadzio? nie on jest u Anety W w Warszawie w Otrębusach-mieszka w garażu bo niezbyt godzi się z innymi pieskami:shake: ona go skatowanego znalazła i woziła po wetach by ratować go i tak mu oko wypłynęło a w drugim odkleiła się siatkówka po pobiciu na tym mrozie leżał i czekał na śmierć-Boże drogi Quote
Kar0la Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Biedactwa...Czy któremuś się jeszcze poszczęści?:???: Czarodziejko? Quote
zuziaM Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czarodziejko ! Jestes naprawde czarodziejka :loveu: ! Wspaniale i wielkie serce :loveu: ! Kochana dziewczyno, wiesz, co dobre ! Nie ma nic piekniejszego, jak dac zycie stworzeniu, ktore stracilo juz wiare, ze je odzyska. Dla tych staruszkow w schroniskach nie ma przeciez zadnej nadziei na dom :shake: . A jak one potem potrafia kochac :lol: ! Jesli zdecydujesz sie zaadoptowac Berusie - bez obawy - dla mnie znajdzie sie jakas nastepna biedula - i niestety jestem tego tak pewna, jak tego, ze jutro wstanie dzien - "ten towar nigdy nie zniknie z polek :shake: :-( :shake: :angryy: :placz: ", chociaz kazda z dogomaniaczek pewnie o tym marzy ! Czarodziejko, powodzenia i wielkie dzieki za serce :loveu: . . . Quote
zuziaM Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czy jakies nowe wiesci, ktore psiaki zostaly szczesciarzami sie pojawia ? Quote
zuziaM Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kochana Czarodziejko, jakie decyzje ? Umieram z ciekawosci ( i nie boje sie, ze pojde za to do piekla ). . Quote
Recommended Posts