Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja jestem za szkołą Czarodziejki-Czarodziejka nie przegina a Frotce niewiele życia zostało-po gehennie nich ma kawałej Edenu dla siebie-bo Czarodziejka to dla niej raj-dziwne faktycznie zachowanie-czule przemawiasz a ona źrenice rozszerzone i drży-Kelko z Dodomanii ma psa po przejściach i on-Fidek na przykład, z radości macha ogonkiem, cała postura jego się cieszy...i do tego jednocześnie...warczy-to dopiero kombinacja:-( biedactwa.

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owszem, jej miejsce jest obecnie na kocyku pod ławką :roll: i stamtąd szczerzy kły. Nie daj boże sięgnąć po kocyk...aż żal bierze, jak to broni swojej własności. Ale tylko się marszczy, nie pozwalam na więcej i nie prowokuję jej, bo po co.
Musi wiedzieć, że nie musi się już niczego obawiać.
Ona zresztą wie, że to ja tu rządzę, więc tylko mi sygnalizuje swoje potrzeby - rozumiemy się ;)
Ale i tak...dziwadło z niej. "Biedna sunia staruszka, tylko leży i się trzęsie' - kawał zmyślnej suczy z niej :lol:

Posted

Wczoraj wrąbała kocicy kocie serduszka...ta biedna bezzębna staruszka. Kocica była oburzona, aż prychała z niesmakiem.
Tyle serduszek pożreć w tak krótkim czasie i to jeszcze mając te parę zębów na krzyż.
W dodatku jedząc się nie warczy, a ona tak do siebie...że może nie zdąży, a może była zła, że jej te zęby po prostu wypadły?

Posted

[quote name='Czarodziejka']Wczoraj wrąbała kocicy kocie serduszka...ta biedna bezzębna staruszka. Kocica była oburzona, aż prychała z niesmakiem.
Tyle serduszek pożreć w tak krótkim czasie i to jeszcze mając te parę zębów na krzyż.
W dodatku jedząc się nie warczy, a ona tak do siebie...że może nie zdąży, a może była zła, że jej te zęby po prostu wypadły?

i znowu powiem-wołowowe zmielone i furczeć aż będzie tak będzie pożerać - P.S. serca kotów?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Oktawia, jest XXI wiek, a ty się nie orientujesz jak wygląda sucha karma dla kotów...Serduszka, kwiatuszki, rybki itp.
A teraz szykuj loczki.
Sucz wzgardziła wołowym zmielonym i ugotowanym.
A teraz nie padnij.
Bo wolała wąchać papierek po czekoladce.
Kocica za to się nażarła, chyba za te serduszka.
Frotka już fajnie reaguje na swoje imię. Dziś ją wołałam na kolację, to odezwała się szczeknięciem z drugiego końca podwórka i radośnie przytruchtała na to nieszczęsne wołowe.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Oktawia, jest XXI wiek, a ty się nie orientujesz jak wygląda sucha karma dla kotów...Serduszka, kwiatuszki, rybki itp.
A teraz szykuj loczki.
Sucz wzgardziła wołowym zmielonym i ugotowanym.
A teraz nie padnij.
Bo wolała wąchać papierek po czekoladce.
Kocica za to się nażarła, chyba za te serduszka.
Frotka już fajnie reaguje na swoje imię. Dziś ją wołałam na kolację, to odezwała się szczeknięciem z drugiego końca podwórka i radośnie przytruchtała na to nieszczęsne wołowe.

łaaaaa, moje loczki w niebezpieczeństwie:smhair2: :nerwy: aż wierzyć mi się nie chce:shake: aha to karma dla kotków...bo ja myślałam, że to....prawdziwe serduszka:oops: tak dosłownie wszystko biorę:roll:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dwuzębny uśmiech z nutą filozoficznej zadumy dla ciotki Oktawii ofiarowuje Frotka.

o jaaaa, Frocia rozbroiłaś mnie do cna :glaszcze: :buzi: :n00b: :ylsuper:

• 2 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
Wczoraj wrąbała kocicy kocie serduszka...ta biedna bezzębna staruszka. Kocica była oburzona, aż prychała z niesmakiem.

Te psiaki sa zabawne - zawsze wydaje im sie, ze to drugie ma w swojej misce lepsze.................:evil_lol: . Moze dawac im po prostu owrotnie to jedzenie :roll: . Do kociej miski - sypac to, ktore ma zjesc Frotka, a do miseczki frotkowej - sypac jdzenie przeznaczone dla Kici ! I sprawa sie sama zalatwi :lol: .

Czarodziejko, juz nikt Ci nie proponuje psiakow ? Moze zmien tytul, ze juz masz Frotke.

Pozdrawiam i caluski dla Froci ( jest urocza ) i Kici :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: .

Posted

Narazie doprowadzam Frotkę do względnej formy, potem pomyślę o dużym psie!
Frotka z kocicą i Miśkiem codziennie migrują pomiędzy swoimi miskami - na to rady nie ma. Każde je i spode łba patrzy, co i w jakim tempie je drugie, ale przynajmniej się wszystkie lubią. Frotka to ostra babka, już kilka razy pożądnie ugryzła moją córeczkę, bo ta zbyt intensywnie ją pielęgnowała.
Ale to taka mądra sunia - któregoś dnia po zabawie z dzieckiem jej smycz została gdzieś tam na dworze. Pół nocy drapała w drzwi i szczekała słabiutko. Nad ranem znalazłąm ją warującą przy tej smyczy pod płotem...
Ząbki jej szczotkuję, bierze antybiotyk, może nie trzeba będzie rwać, bo wetka powiedziała, że się nie ruszają, więc trzeba tylko zasuszyć ropę, ale z pysia śmierdzi i to powalająco.

Posted

Czarodziejka, zmień proszę tytuł wątku, bo jest mylący. Przenieś Frotkę do działu już w nowym domu. Tam też ją będziemy odwiedzać. A tyle psów w potrzebie czeka i bije sie o te 1 stronę. Proszę.

Posted

GoniaP napisał(a):
Czarodziejka, zmień proszę tytuł wątku, bo jest mylący. Przenieś Frotkę do działu już w nowym domu. Tam też ją będziemy odwiedzać. A tyle psów w potrzebie czeka i bije sie o te 1 stronę. Proszę.

Chętnie, ale ja zupełnie nie wiem, jak...:shake:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Chętnie, ale ja zupełnie nie wiem, jak...:shake:
Czarodziejko:roll::lol: Wejdź na 1 stronę, do 1 postu, kliknij edit, potem kliknij go advanced, potem zmień tytuł wątku i kliknij save albo zapisz. Powodzenia.

Posted

GoniaP napisał(a):
Czarodziejko:roll::lol: Wejdź na 1 stronę, do 1 postu, kliknij edit, potem kliknij go advanced, potem zmień tytuł wątku i kliknij save albo zapisz. Powodzenia.

Dałam radę?:multi:

Posted

Dałaś radę! ja jako pierwsza w nowym dziale Frotusię mogę uściskać-nowe foty Czarodziejko poprosimy teraz będziemy jej losy i Twoje;) śledzić i wpisywać się dowoli-podbijanie dozwolone i nawet wskazane:multi:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Dałaś radę! ja jako pierwsza w nowym dziale Frotusię mogę uściskać-nowe foty Czarodziejko poprosimy teraz będziemy jej losy i Twoje;) śledzić i wpisywać się dowoli-podbijanie dozwolone i nawet wskazane:multi:

Się robi. Dziś zrobię jej kilka zdjęć :)

Posted

Oto Frotka leży sobie na swoim miejscu pod ławką, a czasem na ławce, jak jest kocyk, ale teraz wyprany i trzeba pod...
Czeszę jej ten pyszczek, szkoda, że mi baterie w aparacie siadły...zobaczylibyście jakie ma z bliska mądre oczęta.
Nigdy do tej pory nie podobały mi się sznaucerowate, ale teraz...to jest tak rozumne stworzonko, że brak mi słów.
Obrażalsa i dziabliwa - chodzi bez smyczki wszędzie za córeczką, ale jak ma dość, to ma dość, czego dowodem są ślady resztek zębów na rączkach mojej pociechy...

Posted

och Bozie ja z daleka widzę że ona ma więcej ząbków niż tamte 2 co wystają-czy to ułuda? Ślicznie wygląda-taka szczęśliwa-widać że mówi "no wreszcie spokój-nareszcie dobra pańca-i córcia:lol: " Dodaj Czarodziejka więcej zdjęć jak dasz radę-najlepiej te największe-oczywiście w regulaminowym rozmiarze;)
Niezapomnę kiedy ją zobaczyłam pierwszy jak był "casting" na psa dla Ciebie-nie zapomnę:shake: i jak martwiłam się byś ją właśnie wzięła-okazałaś się super kobietą:multi:

Posted

oktawia6 napisał(a):
och Bozie ja z daleka widzę że ona ma więcej ząbków niż tamte 2 co wystają-czy to ułuda? Ślicznie wygląda-taka szczęśliwa-widać że mówi "no wreszcie spokój-nareszcie dobra pańca-i córcia:lol: " Dodaj Czarodziejka więcej zdjęć jak dasz radę-najlepiej te największe-oczywiście w regulaminowym rozmiarze;)
Niezapomnę kiedy ją zobaczyłam pierwszy jak był "casting" na psa dla Ciebie-nie zapomnę:shake: i jak martwiłam się byś ją właśnie wzięła-okazałaś się super kobietą:multi:

Właśnie dumam i szukam jak te duże się wstawia....

Posted

O Frocia-jaka ty boska i nadobna :loveu: a czesana kiedy była?:oops:
Do MENSY nam niewiele brakuje :eviltong: Czarodziejka jak swój iloraz połączymy to wejście gotowe :lol: ;)