magda222 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Czy Szarik został już zabezpieczony przeciwko kleszczom? Quote
Olena84 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='magda222']Czy Szarik został już zabezpieczony przeciwko kleszczom?[/QUOTE] No właśnie, wypadało by! Quote
LILUtosi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Bijcie mnie aż bedzie czerwone. Wszystko dlatego że kombinuje najtaniej. Jednak wet powiedział że on nie ma nawet takiej ceny w hurtowni jak jest w necie. Dlatego też trzeba zbiorowo zamówić. Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Dawajta koszty, Szarik nie bogaty ale trzeba! Quote
magda222 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Tak jak obiecałam dorzucę się do kosztu obroży czy preparatu. Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='magda222']Tak jak obiecałam dorzucę się do kosztu obroży czy preparatu.[/QUOTE] :multi: super!!! Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='magda222']To zamawiamy?[/QUOTE] Lilu piszę o zbiorowym zamawianiu, ale nie wiem ile na to znowu trzeba będzie czekać, może jak ktoś ma allegro zamówi a ja odeśle pieniazki Quote
LILUtosi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Zamówione - 55zł proszę na konto to samo co za hotel http://allegro.pl/bayer-obroza-kiltix-l-duza-70-cm-promocja-i4187310168.html Quote
Olena84 Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='LILUtosi']Zamówione - 55zł proszę na konto to samo co za hotel http://allegro.pl/bayer-obroza-kiltix-l-duza-70-cm-promocja-i4187310168.html Zaraz doślę! Quote
magda222 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='LILUtosi']Zamówione - 55zł proszę na konto to samo co za hotel http://allegro.pl/bayer-obroza-kiltix-l-duza-70-cm-promocja-i4187310168.html Super :) Dorzucę się 25 zł. Wpłacę razem z deklaracją. Quote
Olena84 Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Bardzo dziękujemy! Szariczek ma tylko 180zł deklaracji:( Quote
magda222 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Kurde... ja jestem cieniutka w bazarkach... Zawsze z czymś nawalam :oops: Ale może by coś Szariczkowi zorganizować wspólnymi siłami? Quote
Olena84 Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Robie cały czas, moze dzis wystawię, bedzie 40% na Szarika Quote
bakusiowa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ode mnie Szariczek dostanie kasiorkę jak co miesiąc. Dorzucę ździebko do obroży. Quote
Olena84 Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 dziękuje ża o nim pamietacie, robimy te ogłoszenia, ale starsze psiaki maja mniejszą szansę na znalezienie domu, wiec trzeba sie nastawić, że może być u Lilu już do końca, mam nadzieje, że damy radę mu to zagwarantować. Quote
LILUtosi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Szarik nie zna już innego miejsca i czuje się tu jak gospodarz, ale cuda się zdarzają i nie takie staruszki szły do domków. Quote
magda222 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Olena84']dziękuje ża o nim pamietacie, robimy te ogłoszenia, ale starsze psiaki maja mniejszą szansę na znalezienie domu, wiec trzeba sie nastawić, że może być u Lilu już do końca, mam nadzieje, że damy radę mu to zagwarantować. Zawsze trzeba brać to pod uwagę przy każdym psie. Quote
Olena84 Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Wiem, że tak może być zawsze, ale tutaj ja niestety nie nastawiam sie na dom dla niego:(. No bazarek zrobiłam bez opisow na razie, ledwo żyje... Quote
Elisabeta Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Olena, trochę późno przybywam do Szarika. :oops: Przed Wielkanocą trafiłam na wątek z nowych postów. Nikt mnie tu pewnie nie zna... Na szczęście jest Magda. :loveu: Jestem z Jej Rockim. Przebiegłam całą historię, potem zaczęłam czytać... Znam na razie jedną trzecią i nie wiem, co mnie jeszcze czeka... Oczywiście ostatnie strony śledzę już na bieżąco. Szarik to piękny, kochany psiak. I prawdziwy twardziel. Książkę o swoim życiu mógłby napisać. O latach w melinie nikt nic nie wie... Tylko on... :sad: Wzrusza mnie Wasza wierność... To już tyle czasu... Szarik ma na wątku przepiękne zdjęcia. LILUtosi to Artystka. :loveu: A imię Szarik jest piękne. I dobrze, że zostało, choć to ślad smutnej przeszłości. Ono mnie tu przyciągnęło. ;) Olena, dopisz nową deklarowiczkę. :) Moja stała deklaracja to 20 zł miesięcznie od maja. Zgodnie ze swoim zwyczajem wpłacę za jednym razem stałe od maja do grudnia. Czyli 160 zł. Przelewem pocztowym i dlatego będę wpłacać co pół roku. Jeśli oczywiście Szarik Domu nie znajdzie. :) Poproszę o numer konta. Wpłacę w poniedziałek. Poczta ma teraz usługę za 50 gr dodatkowo i pieniądze będą tego samego dnia na koncie. Jakbym miała konto w necie. ;) Przepraszam za gadulstwo. Musiałam zrobić wstęp. ;););) Wątek Szariczka bardzo wziął mnie za serce. Zostanę z chłopakiem. Moja deklaracja nie jest duża, ale zawsze to dodatkowy grosz. W miarę możliwości i w razie potrzeby wesprę dodatkową wpłatą od czasu do czasu. Quote
Olena84 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 :mdleje:, przyznam szczerze, że myślałam, ze nikt nowy do nas nie zajrzy, bo nawet nie wszyscy deklarujacy zaglądają:( - ale pięknie wpłacają!!!, a tu taka niespodzianka! Witamy serdecznie i bardzo dziękuje, bardzo to ratuje taka kwota ode razu, bo Szarik coraz starszy. Quote
sharka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Elisabeta']Olena, trochę późno przybywam do Szarika. :oops: Przed Wielkanocą trafiłam na wątek z nowych postów. Nikt mnie tu pewnie nie zna... (...) ten dział na dogo nie jest aż taki duży ;) Quote
Elisabeta Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Sharka, dzień dobry. :loveu: Zmieniłaś się troszkę... ;) Ale to chyba ten sam pies w awatarku... Zaglądam do Szarika. :-) Olena, czekam na numer konta. :-) Quote
sharka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Elisabeta']Sharka, dzień dobry. :loveu: Zmieniłaś się troszkę... ;) Ale to chyba ten sam pies w awatarku... Zaglądam do Szarika. :-) Olena, czekam na numer konta. :-)[/QUOTE] ten sam, ale ma więcej siwego i już nie takie fiu w głowie ;) to całkiem tak jak u mnie.. Głaski dla Szarika przesyłam, jestem tu cały czas :] Quote
Recommended Posts