Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bijcie mnie aż bedzie czerwone. Wszystko dlatego że kombinuje najtaniej. Jednak wet powiedział że on nie ma nawet takiej ceny w hurtowni jak jest w necie. Dlatego też trzeba zbiorowo zamówić.

Posted

[quote name='magda222']To zamawiamy?[/QUOTE]

Lilu piszę o zbiorowym zamawianiu, ale nie wiem ile na to znowu trzeba będzie czekać, może jak ktoś ma allegro zamówi a ja odeśle pieniazki

Posted

dziękuje ża o nim pamietacie, robimy te ogłoszenia, ale starsze psiaki maja mniejszą szansę na znalezienie domu, wiec trzeba sie nastawić, że może być u Lilu już do końca, mam nadzieje, że damy radę mu to zagwarantować.

Posted

[quote name='Olena84']dziękuje ża o nim pamietacie, robimy te ogłoszenia, ale starsze psiaki maja mniejszą szansę na znalezienie domu, wiec trzeba sie nastawić, że może być u Lilu już do końca, mam nadzieje, że damy radę mu to zagwarantować.

Zawsze trzeba brać to pod uwagę przy każdym psie.

Posted

Olena, trochę późno przybywam do Szarika. :oops:
Przed Wielkanocą trafiłam na wątek z nowych postów. Nikt mnie tu pewnie nie zna...
Na szczęście jest Magda. :loveu: Jestem z Jej Rockim.
Przebiegłam całą historię, potem zaczęłam czytać... Znam na razie jedną trzecią i nie wiem, co mnie jeszcze czeka...
Oczywiście ostatnie strony śledzę już na bieżąco.
Szarik to piękny, kochany psiak. I prawdziwy twardziel. Książkę o swoim życiu mógłby napisać.
O latach w melinie nikt nic nie wie... Tylko on... :sad:
Wzrusza mnie Wasza wierność... To już tyle czasu...
Szarik ma na wątku przepiękne zdjęcia. LILUtosi to Artystka. :loveu:
A imię Szarik jest piękne. I dobrze, że zostało, choć to ślad smutnej przeszłości. Ono mnie tu przyciągnęło. ;)
Olena, dopisz nową deklarowiczkę. :)
Moja stała deklaracja to 20 zł miesięcznie od maja.
Zgodnie ze swoim zwyczajem wpłacę za jednym razem stałe od maja do grudnia. Czyli 160 zł. Przelewem pocztowym i dlatego będę wpłacać co pół roku. Jeśli oczywiście Szarik Domu nie znajdzie. :)
Poproszę o numer konta. Wpłacę w poniedziałek. Poczta ma teraz usługę za 50 gr dodatkowo i pieniądze będą tego samego dnia na koncie. Jakbym miała konto w necie. ;)
Przepraszam za gadulstwo. Musiałam zrobić wstęp. ;););)
Wątek Szariczka bardzo wziął mnie za serce. Zostanę z chłopakiem.
Moja deklaracja nie jest duża, ale zawsze to dodatkowy grosz.
W miarę możliwości i w razie potrzeby wesprę dodatkową wpłatą od czasu do czasu.

Posted

:mdleje:, przyznam szczerze, że myślałam, ze nikt nowy do nas nie zajrzy, bo nawet nie wszyscy deklarujacy zaglądają:( - ale pięknie wpłacają!!!, a tu taka niespodzianka! Witamy serdecznie i bardzo dziękuje, bardzo to ratuje taka kwota ode razu, bo Szarik coraz starszy.

Posted

[quote name='Elisabeta']Olena, trochę późno przybywam do Szarika. :oops:
Przed Wielkanocą trafiłam na wątek z nowych postów. Nikt mnie tu pewnie nie zna...
(...)

ten dział na dogo nie jest aż taki duży ;)

Posted

[quote name='Elisabeta']Sharka, dzień dobry. :loveu: Zmieniłaś się troszkę... ;) Ale to chyba ten sam pies w awatarku...
Zaglądam do Szarika. :-)
Olena, czekam na numer konta. :-)[/QUOTE]

ten sam, ale ma więcej siwego i już nie takie fiu w głowie ;) to całkiem tak jak u mnie..

Głaski dla Szarika przesyłam, jestem tu cały czas :]