Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamonabank - Miszczu, to ja poproszę o pomoc Sylwii w kąpieli i odsierściuchowaniu jamniśka. :modla::modla::modla:

Rozliczenie nocki w Łodzi (30zł za oba piesie) wzięłam na siebie, Adam dostał pieniążki.

Posted

Sumując:
Hotelik w radosmku zapłacony 30pln przez Luci
Hotelik łódź 30pln Mjaqa
Transport do łowicza i kilka km odbicie do radomska (całośc około 50pln) pokryłem ja

Czy sa jeszcze jakies koszty które nie zostały uregulowane?

oczywiście jeszcze należą się podzienkowania dla dziewczyn od szczeniaczka dziczka ;)
Bo przy okazji ich transportu udało się tak szybko chłopaków do łodzi przetransportować po tak niskich kosztach

Posted

Dzień dobry wszystkim!dopiero dziś przyjżałam się tym cudom i pomyslałam jak one mogły tyle czasu błąkać sie po ulicy to naprawde straszne!!!Kudłaczek z bliska tak jak pisała Temida wygląda kiepsko!!!

Posted

Mówiłam, że naprawdę kiepsko i zabranie go w tym momencie było koniecznością. Ja też jestem przerażona czasem jaki tam były i że wcześniej nie zostały zabrane.
Teraz będzie już tylko lepiej. Dziękuję Ci Sylwia za to, że je masz i za to że jesteś :)

Posted

Ja też jestem w szoku, że one tyle czasu się błąkały. Kudłaczek jest psem tak cudownym i z wyglądu i z charakteru, że nie moge się nadziwić, że nikt go nie przygarnął. To taki mix pudelka, z tymi wszystkimi kudłami waży 10,5 kg, bez kudłów pewnie będzie wazył z 8-9, ma krótki ogonek. Właśnie byłam u Sylwii i zawiozłam go do strzyżenia. Niestety niewiele da się uratować z jego sierści. Jest trochę nieufny ale tylko na początku, potem tuli się i prosi o głaskanie. Cudo po prostu!

Iksik tak samo, jest bardzo przyjazny, trochę śmielej wychodzi na spotkanie człowiekowi, niż kudłaczek. Jego sierścią też niebawem się zajmiemy :-)