Temida Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tak, był to koszt 30 zł, ale te pieniążki otrzymałam od Luci przy odbiorze i już zostało wszystko uregulowane. To ja Ci Adaś dziękuję pięknie. :) Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mamonabank - Miszczu, to ja poproszę o pomoc Sylwii w kąpieli i odsierściuchowaniu jamniśka. :modla::modla::modla: Rozliczenie nocki w Łodzi (30zł za oba piesie) wzięłam na siebie, Adam dostał pieniążki. Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 mamanabank napisał(a):Już się nie mogę doczekać :-) Dzięki Zbawczyni!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
papatkiole Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Sumując: Hotelik w radosmku zapłacony 30pln przez Luci Hotelik łódź 30pln Mjaqa Transport do łowicza i kilka km odbicie do radomska (całośc około 50pln) pokryłem ja Czy sa jeszcze jakies koszty które nie zostały uregulowane? oczywiście jeszcze należą się podzienkowania dla dziewczyn od szczeniaczka dziczka ;) Bo przy okazji ich transportu udało się tak szybko chłopaków do łodzi przetransportować po tak niskich kosztach Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oczywiście, że wielkie podziękowania dla Dziewczyn od dzikuska. :loveu: Koszty, na razie nic mi do głowy nie przychodzi. :roll: Quote
sylwiaso Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 cioteczki tak jak pisała nasza Kochana mamanabank już nie możemy sie doczekać naszego zadania,które mamy nadzieje zrobić jak najlepiej!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jeśli Iksik będzie przymilny proszę go mooocno wycałować ode mnie! :-) Quote
Temida Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 i ode mnie też, choć ja już całowałam :) Quote
sylwiaso Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Juz chłopaki są blisko 10km,5,2,juz wychodzę przed dom!muszę ich serdecznie powitać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
IVV Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ufff...dobrze ,ze sa juz w bezpiecznych rekach :) Quote
Isadora7 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to modem wymieniony, powinnam już normalnie być w sieci. O rety widzę że dobre wieści :) Quote
sylwiaso Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzień dobry wszystkim!dopiero dziś przyjżałam się tym cudom i pomyslałam jak one mogły tyle czasu błąkać sie po ulicy to naprawde straszne!!!Kudłaczek z bliska tak jak pisała Temida wygląda kiepsko!!! Quote
Temida Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Mówiłam, że naprawdę kiepsko i zabranie go w tym momencie było koniecznością. Ja też jestem przerażona czasem jaki tam były i że wcześniej nie zostały zabrane. Teraz będzie już tylko lepiej. Dziękuję Ci Sylwia za to, że je masz i za to że jesteś :) Quote
mamanabank Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja też jestem w szoku, że one tyle czasu się błąkały. Kudłaczek jest psem tak cudownym i z wyglądu i z charakteru, że nie moge się nadziwić, że nikt go nie przygarnął. To taki mix pudelka, z tymi wszystkimi kudłami waży 10,5 kg, bez kudłów pewnie będzie wazył z 8-9, ma krótki ogonek. Właśnie byłam u Sylwii i zawiozłam go do strzyżenia. Niestety niewiele da się uratować z jego sierści. Jest trochę nieufny ale tylko na początku, potem tuli się i prosi o głaskanie. Cudo po prostu! Iksik tak samo, jest bardzo przyjazny, trochę śmielej wychodzi na spotkanie człowiekowi, niż kudłaczek. Jego sierścią też niebawem się zajmiemy :-) Quote
majqa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wielkie podziękowania Kochane!!! :loveu: Quote
IVV Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 teraz to moze byc tylko dobrze:) mialy psiaki szczesie ,ze na Was trafily! Quote
ania z poznania Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 sylwiaso napisał(a):Kudłaczek z bliska tak jak pisała Temida wygląda kiepsko!!! Ale generalnie kiepsko, tzn. zdrowotnie, czy te dredy? Quote
lucia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Sylwia , poprzytulaj Iksika i wygłaszcz.I szepnij mu ,że to od Luci.:-( Kiedy będzie można uiścić wpłatę? Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts