Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='greatmadwomen']Ah no to inna historia w sumie :) Myślę iż trzeba przyzwyczajać, może poleć Pani książkę "Drugi koniec smyczy" jestem w trakcie czytania i myślę że można się nauczyć z niej dużo, m.in. co w takich sytuacjach robić, ogólnie książka jest o tym jak ludzie się różnią od psów i jakie my błędy popełniamy(właściwie zachowujemy się po ludzku) i one nas przez to nie rozumieją. Zresztą każdemu ją polecam kto chce coś wiedzieć i poczytać :) Można także wprowadzić w życie te uwagi, bardzo przydatne.

hmmm zastanowię się :lol:
[quote name='eria']Co do spaniela i charakterku - nic nowego , codzienność ;)
Filmik ON-kowy bardzo pomysłowy !
A Tazzio to faktycznie ma dziwne preferencje co do miejsca do spania

ja naprawde starałam się go wykolegowac z tej szpary między łózkiem a ścianą bo tam za dużo miejsca nie ma ale się nie daje :)

[quote name='Doginka']I pomyśleć, że kiedyś chciałam spaniela:lol:

No widzisz szalona :lol:

Tazzio mówi:

A kuku :diabloti::diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Takie typy są najwspanialsze;-)

hmmm no wiesz to zależy :) Bo jak ostatnio byłam z nim na wybiegu do ostatniej chwili aby sie wybawił a potem miałam inne zajęcia poza domem a tutaj jeszcze musiałam go wykapac :razz: to mi sie troche odechciało takiego typa :) bo sie zawsze najgorzej ufafluni jak ja nie mam czasu go wykapac potem :) a nienawidze sie spozniac ;)

Posted

Saththa napisał(a):
hmmm no wiesz to zależy :) Bo jak ostatnio byłam z nim na wybiegu do ostatniej chwili aby sie wybawił a potem miałam inne zajęcia poza domem a tutaj jeszcze musiałam go wykapac :razz: to mi sie troche odechciało takiego typa :) bo sie zawsze najgorzej ufafluni jak ja nie mam czasu go wykapac potem :) a nienawidze sie spozniac ;)

Naucz go czystości.;-) Jak mój Gordon chciał się tarzać - a często mu sie zdarzało, to krzyczałam "nie wolno" i dzis Gordonek jest najczystszym pieskiem jakiego kiedykolwiek miałam;-) Trzeba tylko wyłapać moment chcęci wytarzania w np.padlinie czy kupie:roflt: Teraz Gordon już praktycznie wcale się nie brudzi;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Naucz go czystości.;-) Jak mój Gordon chciał się tarzać - a często mu sie zdarzało, to krzyczałam "nie wolno" i dzis Gordonek jest najczystszym pieskiem jakiego kiedykolwiek miałam;-) Trzeba tylko wyłapać moment chcęci wytarzania w np.padlinie czy kupie:roflt: Teraz Gordon już praktycznie wcale się nie brudzi;-)

Eeee nie :) Mimo, że sobie lubie ponarzekać, ze znowu się usmarował to mimo wszystk oon jest przesczzęśliwy a aja dla mojego glupiego ludzkiego porzadku nie bede mu tgo załować;)
deer_1987 napisał(a):
Ale mordka w piachu :loveu:

Ano bo kopał :lol:

Posted

A teraz Troszku zaszaleję z fotami :lol:

Dzisiejszy wybieg :) foty czasem nie ładne ale telefonem robiłam:)

"Zostań"

Został :)

Zbliżenie:

I Wariacje patyczkowe :lol::lol:

Mój PUM :razz::razz: (samiec pumy:lol::lol:)

CDN

Posted

[quote name='Doginka']Hahahahahaha:roflt:

:Cool!:

[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01126.jpg
hahaha bomba!!!
No i mistrzowie drugiego planu też:evil_lol::evil_lol:

Ja tu PUMA nie widzę, ja tu widzę CZARNEGO PANTERA !

Ale Pumy te z są czarne :lol: zreszta niech se bedzie kot :lol:

[quote name='greatmadwomen']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01120.jpg piękny jęzor co ty od niego chcesz?
a ta trawa to dośc wysoka... nie łapie Ci Tazzio kleszczy? Czy masz takie świetny środek na niego :razz:

A bo kiedys było dziwne zdjęcie z dziwnym językiem:lol:

A kleszczy nie mieliśmy... Zresztą w sumie to ja mam nerwa, ze na pewno złapał ale ja nie widze ale już nie wiem jak mam go oglądać:lol: Używamy fiprexa :)

[quote name='zerduszko']O Ty podglądaczko :lol:

Nie moja wina, ze oni są tam stałymi bywalcami :lol: tj na wybiegu bez psa :lol:

Posted

[quote name='Maalwi']Tazz w wersji puma baardzo przerażający ;D
A mistrze drugiego plany świetni ;)

Przerażający?:) Eeee nie...;)

[quote name='FredziaFredzia']Śmieszny jest, a z jakim zawzięciem obgryzał tego patyka! ;)

No bo przeciez to jest najwazniejsze zadanie na świecie;)
[quote name='Kaja10014']U Was w mieście jest taki fajny wybieg? :)

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01113.jpg
ale się delektuje :lol:

Tak w mieście mamy taki wybieg;)