Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64
eee tam ciezki dobrze bedzie gorzy ze Tazza nie zobaczymy az tyla dni no wiesz jak mozna nas tak zostawic hihihi
powodzenia i oby szybko zlecialo
a my bedziemy czekac

Przepraszam, ze zostawiłam;) Nie miałam wyjścia :razz:
Zleciało rzeczywiście szybko ale to pewnie dlatego, że miałam wciąż zajęcie;)

weszka
Czekamy na powrót i wieści gdzieś była i coś robiła ;-)

od niedzieli do piatku byłam w Kielcach na targach drogowych;) 7h dziennie pomykałam sobie na hulajnodze elektrycznej reklamując stoisko :evil_lol::evil_lol:
w nocy z piatku na sobote wróciłam, przespałam się 4h i przepakowałam i pognałam na praktyki ze szkoły do gospodarstwa agroturystycznego. I dziś wróciłam ;)

Ogólnie ledwo żyję i pioruńsko chce mi się spać a ciekawość mnie zżera co tam u Was :cool3::cool3:

Wiec ide obaczyć ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
no toś zaszalała:-o

Heh szkoda, ze mi sie to tak wszystki w jednym czasie zrobiło bo teraz ledwo zyje heh

deer_1987 napisał(a):
Oj no to rzeczywiscie duzo roboty mialas!

w sumie robota jak robota tylko ta hulajnoga mnie dobiła heh, tj moje prawe kolano:(
Tekla64 napisał(a):
a zdjecia z tygo rekalmowania i tyj hulajnogi beda????

czekamy na zdjecia stesknionego Tazza

Hmmm mam zdjęcie na hulajnodze, chcecie? Tazza mam może 2/3 zdjęcia gdzieś ale wstawie. Dzis na wybieg pójdziemy to jak ładnie bedzie to zdjęci porobię;)

Posted

Hmmm parę zdjęć:

W pracy na hulajnodze;)
Zła jakość ale trudno nie mam innego

Tazzio sprzed dwóch tygodni prawie brodzący w wodzie;)

I biegający po trawce;)

Posted

Praktyki:

Pan Lam nie lubił zdjęć:

Ale udało mi się :multi:

Daniele

A ponieważ z kim przystajesz takim się stajesz:

W nocy coś mi wyrosło...

(hyhy )

Posted

no no jaka z Ciebie super laska na tej hulajnodze, TZ wiedział, ze się tak bedziesz prezentowac?

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01071.jpg no nie wiem czy bym sie tak cieszyła z rogów i to taaaakiiiiich wiiiieeelllkiiiiiich :roll:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01063.jpg aaa fuuj, trzeba bylo oskubac i na rosół :cool3:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01031.jpg no minę ma rzeczywiście mocno nadąsaną :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']no no jaka z Ciebie super laska na tej hulajnodze, TZ wiedział, ze się tak bedziesz prezentowac?

Nie :D nie wiedział ale się dowiedział jak dostał zdjęcie :lol:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01071.jpg no nie wiem czy bym sie tak cieszyła z rogów i to taaaakiiiiich wiiiieeelllkiiiiiich :roll:

Heheh to zasługa piwa :lol:ten usmiech

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01063.jpg aaa fuuj, trzeba bylo oskubac i na rosół :cool3:

Tam za duzo miesa nie było sama skora, pióra i kości połamane

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01031.jpg no minę ma rzeczywiście mocno nadąsaną :evil_lol:

Hehehh no troszku :lol:

No nadąsany był troszku ;)

Najlepszy był jak wróciłam w nocy piatek/sobota kolo 2 i ten się troszku pocieszył dał pogłaskać i poszedł sobie. To ja ide do niego i chcem pogłaskac przytulic a ten głowa w drugą stronę i obrazony :lol: ale jak wróciłam wczoraj to już się cieszył chyba doszedł do wniosku, ze jak znowu się obrazi to znowu pojadę :evil_lol:

Posted

To rzeczywiście mnóstwo atrakcji miałaś :crazyeye:
W kwestii hulajnogi - taka reklama to ja rozumiem :eviltong::razz:
Amputowane skrzydło dość makabryczne :roll:, za to Tazzio jak zwykle słodki :loveu:

Posted

[quote name='weszka']
Amputowane skrzydło dość makabryczne :roll:, za to Tazzio jak zwykle słodki :loveu:

Skrzydło amputowane w warunkach ekstramalnych, lekarz wet nie był przygotowany na takie atrakcje, myslelismy, że nie przeżyje ale dała rade noc przetrwała wiec już powinno być dobrze;)

A w kwesti Tazzmana to miały być dziś wybiegowe zdjęcia ale w szczecinie pada niesttey a Tazz wczoraj zakropiony był został wiec niesttey z wybiegu nici:(

Posted

No no no, jaka laska na tej hulajce:loveu:

Skrzydło będzie mi się śniło w nocy jako najgorszy koszmar:nerwy: Tyle potfffffffornych piór na nim:nerwy::eek2::scared:

Rogów takich wielkich nie chciałabym miec doprawionych:roflt:

A pan lama nie opluł Cię?:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']No no no, jaka laska na tej hulajce:loveu:

:oops:

Skrzydło będzie mi się śniło w nocy jako najgorszy koszmar:nerwy: Tyle potfffffffornych piór na nim:nerwy::eek2::scared:

Oj przepraszam nie pomyslałam aby ostrzec :lol:

Rogów takich wielkich nie chciałabym miec doprawionych:roflt:

No ja też nie :lol:

A pan lama nie opluł Cię?:hmmmm:

Nie opluł ale się tego obawiałam, że jak mu strzele lampą po oczach to mnie opluje :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Co to za praktyki bo ja czegoś nie kumam hihih ?? Ooo przy ptasiej operacji to jeszcze nie byłam . I całe szczęście !

Technika weterynaria robię. I to praktyki z tego zakresu ;)

Posted

eria napisał(a):
Chyba już drugi raz jakoś mi umknęło,że Ty koleżanka po fachu :)

jeszcze po fachu to daleka droga ale małymi kroczkami kroczę w Twą stronę;)

Posted

Dawno nie było porządnej zdjęciowej fotorelacji. Dziś cały dzień padało ale popołudniu zaprzestało wiec poszlismy na wybieg z Tazziem :)

Z tej całej radości wybiegowej, Tazzio mi się prześwietlił(?):)

Ale tylko raz;)

I zajął się jakże pasjonującym kopaniem :cool3:

Pyszczakiem :lol:

CDN

Posted

Skoro już Broda została obowiązkowo umorusana...

Trzeba było ją położyć u Pańci na kolankach :evil_lol::evil_lol:

trochę pozowania ;)

A skoro jestesmy przy pozowaniu
To Neska bardzo lubi pozować :razz:

CDN

Posted

Skoro umorusana broda i umorusane me spodnie...

Pozowanie zaliczone...

No to czas na popasienie się...

Bo nie wiem czy wiecie ale Tazzio miał być Koniem... :evil_lol::evil_lol:

Chwilowa zaduma...

Smacznego ;)

CDN

Posted

Mniam mniam Trawka :evil_lol::evil_lol:

Hmmmm ale czemu ja właściwie jem trawę...

Hmmm a czy to ważne....?:diabloti:

A pewno, że nie... :evil_lol::evil_lol:

;) Koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Idę tworzyć bazarek 3majcie kciuki:)