Saththa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 jambi napisał(a):to niech już wraca :evil_lol: wróciłam ;) jak się rozpakuję to opowiem :) I odpowiem teraz, ze sama byłam Tazz został z TZtem;) Quote
Culineo Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Saththa napisał(a):wróciłam ;) jak się rozpakuję to opowiem :) I odpowiem teraz, ze sama byłam Tazz został z TZtem;) czekamy :multi: !!! Quote
Saththa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Tekla64 eee tam ciezki dobrze bedzie gorzy ze Tazza nie zobaczymy az tyla dni no wiesz jak mozna nas tak zostawic hihihi powodzenia i oby szybko zlecialo a my bedziemy czekac Przepraszam, ze zostawiłam;) Nie miałam wyjścia :razz: Zleciało rzeczywiście szybko ale to pewnie dlatego, że miałam wciąż zajęcie;) weszka Czekamy na powrót i wieści gdzieś była i coś robiła ;-) od niedzieli do piatku byłam w Kielcach na targach drogowych;) 7h dziennie pomykałam sobie na hulajnodze elektrycznej reklamując stoisko :evil_lol::evil_lol: w nocy z piatku na sobote wróciłam, przespałam się 4h i przepakowałam i pognałam na praktyki ze szkoły do gospodarstwa agroturystycznego. I dziś wróciłam ;) Ogólnie ledwo żyję i pioruńsko chce mi się spać a ciekawość mnie zżera co tam u Was :cool3::cool3: Wiec ide obaczyć ;) Quote
Tekla64 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a zdjecia z tygo rekalmowania i tyj hulajnogi beda???? czekamy na zdjecia stesknionego Tazza Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Fides79 napisał(a):no toś zaszalała:-o Heh szkoda, ze mi sie to tak wszystki w jednym czasie zrobiło bo teraz ledwo zyje heh deer_1987 napisał(a):Oj no to rzeczywiscie duzo roboty mialas! w sumie robota jak robota tylko ta hulajnoga mnie dobiła heh, tj moje prawe kolano:( Tekla64 napisał(a):a zdjecia z tygo rekalmowania i tyj hulajnogi beda???? czekamy na zdjecia stesknionego Tazza Hmmm mam zdjęcie na hulajnodze, chcecie? Tazza mam może 2/3 zdjęcia gdzieś ale wstawie. Dzis na wybieg pójdziemy to jak ładnie bedzie to zdjęci porobię;) Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Hmmm parę zdjęć: W pracy na hulajnodze;) Zła jakość ale trudno nie mam innego Tazzio sprzed dwóch tygodni prawie brodzący w wodzie;) I biegający po trawce;) Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Praktyki: Pan Lam nie lubił zdjęć: Ale udało mi się :multi: Daniele A ponieważ z kim przystajesz takim się stajesz: W nocy coś mi wyrosło... (hyhy ) Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Mieliśmy mała operację... Amputowaliśmy gęsi skrzydło bo durna sobie złamała :shake: I na koniec obrażony Tazzio bom go zostawiła... Quote
Fides79 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 no no jaka z Ciebie super laska na tej hulajnodze, TZ wiedział, ze się tak bedziesz prezentowac? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01071.jpg no nie wiem czy bym sie tak cieszyła z rogów i to taaaakiiiiich wiiiieeelllkiiiiiich :roll: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01063.jpg aaa fuuj, trzeba bylo oskubac i na rosół :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01031.jpg no minę ma rzeczywiście mocno nadąsaną :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Fides79']no no jaka z Ciebie super laska na tej hulajnodze, TZ wiedział, ze się tak bedziesz prezentowac? Nie :D nie wiedział ale się dowiedział jak dostał zdjęcie :lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01071.jpg no nie wiem czy bym sie tak cieszyła z rogów i to taaaakiiiiich wiiiieeelllkiiiiiich :roll: Heheh to zasługa piwa :lol:ten usmiech http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01063.jpg aaa fuuj, trzeba bylo oskubac i na rosół :cool3: Tam za duzo miesa nie było sama skora, pióra i kości połamane http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01031.jpg no minę ma rzeczywiście mocno nadąsaną :evil_lol: Hehehh no troszku :lol: No nadąsany był troszku ;) Najlepszy był jak wróciłam w nocy piatek/sobota kolo 2 i ten się troszku pocieszył dał pogłaskać i poszedł sobie. To ja ide do niego i chcem pogłaskac przytulic a ten głowa w drugą stronę i obrazony :lol: ale jak wróciłam wczoraj to już się cieszył chyba doszedł do wniosku, ze jak znowu się obrazi to znowu pojadę :evil_lol: Quote
weszka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 To rzeczywiście mnóstwo atrakcji miałaś :crazyeye: W kwestii hulajnogi - taka reklama to ja rozumiem :eviltong::razz: Amputowane skrzydło dość makabryczne :roll:, za to Tazzio jak zwykle słodki :loveu: Quote
Saththa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='weszka'] Amputowane skrzydło dość makabryczne :roll:, za to Tazzio jak zwykle słodki :loveu: Skrzydło amputowane w warunkach ekstramalnych, lekarz wet nie był przygotowany na takie atrakcje, myslelismy, że nie przeżyje ale dała rade noc przetrwała wiec już powinno być dobrze;) A w kwesti Tazzmana to miały być dziś wybiegowe zdjęcia ale w szczecinie pada niesttey a Tazz wczoraj zakropiony był został wiec niesttey z wybiegu nici:( Quote
Doginka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No no no, jaka laska na tej hulajce:loveu: Skrzydło będzie mi się śniło w nocy jako najgorszy koszmar:nerwy: Tyle potfffffffornych piór na nim:nerwy::eek2::scared: Rogów takich wielkich nie chciałabym miec doprawionych:roflt: A pan lama nie opluł Cię?:hmmmm: Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='Doginka']No no no, jaka laska na tej hulajce:loveu: :oops: Skrzydło będzie mi się śniło w nocy jako najgorszy koszmar:nerwy: Tyle potfffffffornych piór na nim:nerwy::eek2::scared: Oj przepraszam nie pomyslałam aby ostrzec :lol: Rogów takich wielkich nie chciałabym miec doprawionych:roflt: No ja też nie :lol: A pan lama nie opluł Cię?:hmmmm: Nie opluł ale się tego obawiałam, że jak mu strzele lampą po oczach to mnie opluje :evil_lol: Quote
eria Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Co to za praktyki bo ja czegoś nie kumam hihih ?? Ooo przy ptasiej operacji to jeszcze nie byłam . I całe szczęście ! Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 eria napisał(a):Co to za praktyki bo ja czegoś nie kumam hihih ?? Ooo przy ptasiej operacji to jeszcze nie byłam . I całe szczęście ! Technika weterynaria robię. I to praktyki z tego zakresu ;) Quote
eria Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Chyba już drugi raz jakoś mi umknęło,że Ty koleżanka po fachu :) Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 eria napisał(a):Chyba już drugi raz jakoś mi umknęło,że Ty koleżanka po fachu :) jeszcze po fachu to daleka droga ale małymi kroczkami kroczę w Twą stronę;) Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Dawno nie było porządnej zdjęciowej fotorelacji. Dziś cały dzień padało ale popołudniu zaprzestało wiec poszlismy na wybieg z Tazziem :) Z tej całej radości wybiegowej, Tazzio mi się prześwietlił(?):) Ale tylko raz;) I zajął się jakże pasjonującym kopaniem :cool3: Pyszczakiem :lol: CDN Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Skoro już Broda została obowiązkowo umorusana... Trzeba było ją położyć u Pańci na kolankach :evil_lol::evil_lol: trochę pozowania ;) A skoro jestesmy przy pozowaniu To Neska bardzo lubi pozować :razz: CDN Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Skoro umorusana broda i umorusane me spodnie... Pozowanie zaliczone... No to czas na popasienie się... Bo nie wiem czy wiecie ale Tazzio miał być Koniem... :evil_lol::evil_lol: Chwilowa zaduma... Smacznego ;) CDN Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Mniam mniam Trawka :evil_lol::evil_lol: Hmmmm ale czemu ja właściwie jem trawę... Hmmm a czy to ważne....?:diabloti: A pewno, że nie... :evil_lol::evil_lol: ;) Koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę tworzyć bazarek 3majcie kciuki:) Quote
Recommended Posts