Doginka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wy tu o ptaszkach nie gadajcie, tylko foty trzeba zapodać jakieś, bo zapomniałam jak pies wygląda:lol::mad::diabloti: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Deer raczej nie te same :lol: Doginko, zapodam jak znajdę aparat... bo gdzies go włozyłam... i nie zapomne zabrac ze sobą na wybieg :lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zapodaj zapodaj! Jeszcze nie wiem kiedy będziemy sędziowani, mam nadzieję że niedługo plan przyjdzie... ;) Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 omry napisał(a):Saththa, będziecie na wystawie? :) no ja się postaram z tym, ze nie wiem o której godzinie bo egzaminy mam :mdleje: Chciałabym i zrobię co w mojej mocy;) Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Zapodaj zapodaj! Jeszcze nie wiem kiedy będziemy sędziowani, mam nadzieję że niedługo plan przyjdzie... ;) oj nie zauwazyłam Was :) No chwilowo jak pisałam nie moge zaparatu znaleźć... ale jak znajde to Tazzowi domową sesje uskutecznie:lol: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jak ja ładnie nie wychodze na zdjęciach :evil_lol: Prosze bardzo przypomnienie jak Tazzio wygląda... W tle ja :razz: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 zerduszko napisał(a):Pasujecie koleżanko do siebie :D Heheh dziękujemy :lol: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 deer_1987 napisał(a):No dobrze sie dobraliscie :razz: hmmm ale w sensie, ze co? Bo to już sie podejrzane zaczyna robić:razz: Quote
omry Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ładnie razem wyglądacie, ładnie :) A co mi tam, napisze nawet, że pięknie! Quote
Culineo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 a mi to oprócz Tazzia podoba się Twój kolor włosów :D u fryzjerki robiony czy farba taka zz...sklepu ? :D Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 omry napisał(a):Ładnie razem wyglądacie, ładnie :) A co mi tam, napisze nawet, że pięknie! Hehehehhe szalejesz :lol: klaudusia0219 napisał(a):a mi to oprócz Tazzia podoba się Twój kolor włosów :D u fryzjerki robiony czy farba taka zz...sklepu ? :D Ze sklepu;) Ale nie farba tylko pianka 5-8 myć i pa kolorek;) (ponoć:lol:) Quote
Culineo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Saththa napisał(a): Ze sklepu;) Ale nie farba tylko pianka 5-8 myć i pa kolorek;) (ponoć:lol:) a to ja też taka nawet mam :D a jak długo Ci się już trzyma ? :D Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a to ja też taka nawet mam :D a jak długo Ci się już trzyma ? :D yhhh od Srody bodajże ;) Quote
taxelina Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 no psy i wlasciciele czesto wlasnie podobnie wygladaja :razz: sa dobrani :D Quote
Kama & Diana Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Cześć, trochę byłam nieobecna ale już nadrabiam :D Masz ciekawy kolor włosów, ja chce mieć zaraz po końcu roku szkolnego zrobione szamponetką na rudy, mama się załamie ale hihi jakoś przetrwa. Więcej fot plis.. Quote
Rumi. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 deer_1987 napisał(a):no psy i wlasciciele czesto wlasnie podobnie wygladaja :razz: sa dobrani :D uważasz iż Saththa ma brodę :lol: Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 deer_1987 napisał(a):no psy i wlasciciele czesto wlasnie podobnie wygladaja :razz: sa dobrani :D greatmadwomen napisał(a):uważasz iż Saththa ma brodę :lol: :lol: Kama & Diana napisał(a):Cześć, trochę byłam nieobecna ale już nadrabiam :D Masz ciekawy kolor włosów, ja chce mieć zaraz po końcu roku szkolnego zrobione szamponetką na rudy, mama się załamie ale hihi jakoś przetrwa. Więcej fot plis.. Nooo witamy;) Włosy miały być czerwone... ale wyszły różowe :mad::lol: Fot nie obiecuję ale wieczorem późnym raczej pojawią sie 2 filmiki :0 Tazzio i Alec- basenji już wspominany;) Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 weszka napisał(a):Heloł mówię :) Fajna ta wspólna fota :) A dziekujemy :) I tez mówimy heloł :D Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 I dwa filmiki :) Tazzio i przytulak Aleks :) Hmmm ogólnie proponuję wyłaczyc głośniki bo mi się koleżanka nie zorientowała, że nagrywam :lol: [video=youtube;zBfceRTAQ50]http://www.youtube.com/watch?v=zBfceRTAQ50[/video] [video=youtube;kGceHcp9Se0]http://www.youtube.com/watch?v=kGceHcp9Se0[/video] Pozdrawiamy :loveu: Quote
Doginka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Saththa napisał(a):Ze sklepu;) Ale nie farba tylko pianka 5-8 myć i pa kolorek;) (ponoć:lol:) A zdradzisz jaka pianka? Jakiej firmy? I nie wiesz, czy na czarny kolor położona da rade? Saththa napisał(a):I dwa filmiki :) Hmmm ogólnie proponuję wyłaczyc głośniki bo mi się koleżanka nie zorientowała, że nagrywam:lol: Ja właśnie włączyłam głośniki i się uśmiałam z komentów do łez:roflt: Quote
Recommended Posts