Saththa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 klaudusia0219 napisał(a):oj tam nic się nie stało :D super ;) Tekla64 napisał(a):a u nas tez popadalo dzis ale dalej duszno i widze ze tyz mala ochota na zdjecia hihihi Heh zdjęcia będą się jk w oncu zmotywuję a w taki gorąc jest masakra heh Doginka napisał(a):Dzięki za nazwę pianki i za foto jak wygląda. Przynajmniej wiem czego szukać;-):multi: I fajne mają kolorki:lol: Bardzo proszę;) Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 zerduszko napisał(a):Zmotywowałaś się? hmmm................ Ok:) Mam parę;) EDIT Zrobiłam ;) Nieciakwe w sumie bo jakies ciemne :niewiem: Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Mój dlugołapek :lol: W szczecinie grzmi jak cholera :razz: Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 wilczy zew napisał(a):fajny jest,u mnie też grzmi a wczoraj... a wczoraj? Ja to tylk oczekam az sie rozpada bo jest tak parno, że zwariowac można:( deer_1987 napisał(a):opala sie :loveu: ano chwilowo bo ogolnie ucieka od slonca;) Quote
Culineo Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 u nas też od 9,00-13 lało tak, i grzmiało, że z domu strach wyjść, a teraz siedze przy wiatraku i umierammm bo 30*C i słońce :shake: a Tazzik mężnieje :D mój się robi strasznie do niego podobny ;] Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nie strasz ludzi, patrzę i nie widzę gdzie się opala. a ta sobie zedytowała po cichu, Ty ;) Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 wczoraj to była mega ulewa i straszne wiatrzysko oraz grad Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 klaudusia0219 napisał(a):u nas też od 9,00-13 lało tak, i grzmiało, że z domu strach wyjść, a teraz siedze przy wiatraku i umierammm bo 30*C i słońce :shake: a Tazzik mężnieje :D mój się robi strasznie do niego podobny ;] Ja tak samo z tym, ze jeszcze nie pada heh. pewnie się rozpada jak na wybiegu albo na szkoleniu będziemy;) zerduszko napisał(a):Nie strasz ludzi, patrzę i nie widzę gdzie się opala. a ta sobie zedytowała po cichu, Ty ;) Wcale nie po cichu wcale się nie kryłam z tym :lol: wilczy zew napisał(a):wczoraj to była mega ulewa i straszne wiatrzysko oraz grad Grad? łooo to nie ciekawie.... Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Saththa napisał(a):W szczecinie grzmi jak cholera :razz: W Wawie właśnie zbliża się burza, już grzmi i czarno jak w du...żej czarnej dziurze:lol:;-) Quote
ahedok Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 co ja widzę - Tazz ma coraz bujniejszą brodę :loveu: a we Wrocu oczywiście upał niemiłosierny jak zwykle :D Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Doginka napisał(a):W Wawie właśnie zbliża się burza, już grzmi i czarno jak w du...żej czarnej dziurze:lol:;-) Taaa u mnie tez tak było... po czym jak luneło.... to po 2 minutach ustało... :mdleje: bez sensu... ahedok napisał(a):co ja widzę - Tazz ma coraz bujniejszą brodę :loveu: a we Wrocu oczywiście upał niemiłosierny jak zwykle :D Ano broda rosnie;) W szczecinie parno ehhh Z ostatniej chwili: Tazzman ciapa :mdleje: Na szkoleniu sobie wziął i nakuł ptaszka chyba... nie chciał nic robić tylko wciąż z głowa w kroku.... sprawdzałam nic nie ma... nawet kuleć zaczał...i miałam wrazenie ze łape przekręcił... nie chciał się kłaść ani nic.... :mdleje: teraz tez siedzi z glową w kroku... ehhh:niewiem: Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Może coś go tam ugryzło?:hmmmm: Przemyj tantum rosa;-) Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 podejrzyj dokładnie którym miejscem się interesuje Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Doginka napisał(a):Może coś go tam ugryzło?:hmmmm: Przemyj tantum rosa;-) Mnie się wydaje, że mógł się ostem nakuć eh a cos poza tantum rosa bo tego nie posiadam :niewiem: wilczy zew napisał(a):podejrzyj dokładnie którym miejscem się interesuje ehhh ptaszkiem. Przejrzałam dokładnie, nawet "do srodka" zajrzałam .... nic nie ma. ehhh ide patrzec raz jeszcze. EDIT no nic nie :niewiem: może jak się nakuł to teraz takie nie fajne uczucie ma heh Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 zrób mocną esencję herbacianą i ciepłą wstrzykni do napletka parę razy Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 wilczy zew napisał(a):zrób mocną esencję herbacianą i ciepłą wstrzykni do napletka parę razy Ok zrozumiałam. Idę wstawić wode. Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Saththa napisał(a):Ok zrozumiałam. Idę wstawić wode. Tylko nie herbatą:shake: Rumianek jest lepszy, łagodzi podrażnienia;-) Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Doginka napisał(a):Tylko nie herbatą:shake: Rumianek jest lepszy, łagodzi podrażnienia;-) Poprzez brak strzykawki przemyłam mu tylko herbata troche ale tak na zapas w sumie bo w między czasie przestał się interesować. Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 herbata dezynfekuje,to stare dobre zalecenie weta zawsze w domu dobrze jest mieć strzykawkę :lol: a może to pokrzywy Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [quote name='wilczy zew']herbata dezynfekuje,to stare dobre zalecenie weta zawsze w domu dobrze jest mieć strzykawkę :lol: a może to pokrzywy Miałam ale widac wyrzuciłam heh jutro pojade i się zaopatrzę! No ja stawiam albo na osty albo na pokrzywy :( W każdym razie Tazzio już lezy i nic sobie tam nie grzebie, wiec widac przeszło;) Dziękuję wilczy zew i Doginko za podpowiedzi;) Quote
weszka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dobrze że Tazzik od razu miał fachową pomoc w tak przykrej dolegliwości ;) Quote
Recommended Posts