Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale ale LOPATY danielowe to ci na odwyrtkie trzymano hihihi panstwo paraktykanctwo!!!! i nie sa to rogi ino wlasnie lopaty

zdjecia wszystkie cudne brodziarz ci ona jak sie patrzy i chyba mu to nie minie slonce moje

Tazz czysty czy umorusany nadal piekny a co waznejsze szczesliwy

Posted

[quote name='Tekla64']ale ale LOPATY danielowe to ci na odwyrtkie trzymano hihihi panstwo paraktykanctwo!!!! i nie sa to rogi ino wlasnie lopaty

zdjecia wszystkie cudne brodziarz ci ona jak sie patrzy i chyba mu to nie minie slonce moje

Tazz czysty czy umorusany nadal piekny a co waznejsze szczesliwy

A pewnie, że szczęśliwy ;) A co do Łopat to bardzo możliwe, ze na odwrót wszak i tak skoro już je mam to mi wsio jedno czy prawidłowo czy nie ;)

I Zapraszam na zdjęcia z wczoraja ;) Tazzio dorwał piłkę i kopał sobie dziurkę :lol:

Posted

I Na dokładke bardzo prosze cudno pachnącego szczeniaczkiem jeszcze Beagle :lol:

Piesek Flecik się zwie :eviltong::eviltong:
I ogólnie szuka nowego domku bo już za stary aby przy mamusi siedzieć :)

Tadam i koniec ;)

Posted

[quote name='Saththa']Wczorajsze wybiegowe zdjecia mam dwa :lol: Bo się załamałam :lol:
Któla Ciocia da mi buziaka w nochalka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj Sandra! toż już dawno temu wyjasniałam dlaczego sznaucer nie jest dobrym wyborem dla osób lubiących czystość :lol:

Posted

[quote name='jambi']oj Sandra! toż już dawno temu wyjasniałam dlaczego sznaucer nie jest dobrym wyborem dla osób lubiących czystość :lol:

http://img97.imageshack.us/img97/5599/1002804q.jpgQUOTE]

Tak ja wiem ;) Ale myślałam, ze umiar może jakis bedzie miał :lol:
[quote name='Marta_Ares']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSC01087.jpg
jeejku jakie cudo:loveu: :loveu: :loveu:

skąd to??

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01081.jpg
haha swietny jest:diabloti:

To cudo z domowej hodowli ;) A Tazz bardzo dumny z siebie dziekuje :lol:

Posted

ale ja nie rozumiem co wszyscy się czepiają! kobiety płaca cięzkie pieniądze za błotne zabiegi w SPA, a tu chwalić nalezy, że Tazzio tak dba o siebie ;)

Posted

[quote name='jambi']ale ja nie rozumiem co wszyscy się czepiają! kobiety płaca cięzkie pieniądze za błotne zabiegi w SPA, a tu chwalić nalezy, że Tazzio tak dba o siebie ;)

Heheh przekażę to mojej łazience :lol:
[quote name='Kaja10014']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01081.jpg
ale czyścioszek :D

:loveu:
[quote name='ahedok']Tazz uśmiany, a szczeniaczek uroczy ;)

Uświniono usmiany :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
A czemu te fotki takie zamglone są:hmmmm:

łoj przepraszam nie zauwazyłam :oops: sa robione nie dość, ze pod słońce to jeszcze telefonem komórkowym i takie powychodziły :)

Fides79 napisał(a):
o w jakimś kierunku musi byś uzdolniony :evil_lol:

Tak tak oczywiście :lol: może ja powinnam go jakos ukierunkować inaczej...:hmmmm:

Posted

ja mysle ze chlopak ma autentyczny talent i wcale sie nie dopominam o to by moje tyz taki mialy , sa czasem upaprane ale nie az tak
za to Tazz jest piekny i zawsze chetnie go ogladam

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja mysle ze chlopak ma autentyczny talent i wcale sie nie dopominam o to by moje tyz taki mialy , sa czasem upaprane ale nie az tak
za to Tazz jest piekny i zawsze chetnie go ogladam

Heheheh a ja Ci nie życzę aby talent w tej materii Tazza przelazł na Twoją Sforę :)

ania90 napisał(a):
brudny pies to szczesliwy pies :)

Ale ilez mozna :mdleje: :lol:
jambi napisał(a):
nie trzeba, sama zajrzałam ;)

:shock: że jak???? :obrazic:

a tak na marginesie... Doginka chyba myślała, że to Tazzio :megagrin:

A tak się zorientowałam właśnie;) Dlatego napisałam, że Tobie przekazac trzeba;)

Posted

ania90 napisał(a):
he he a moze to jakas specjalna maseczka blotna jest a Ty nie wiesz :evil_lol: :eviltong:

Tak oczywiście :razz: Tazz ją potem wyciera o me spodnie ;) |Skubany, dba o jakos materiału moich spodni maseczkami błotnymi :razz::)