Doginka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll: Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Doginka']Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll:[/QUOTE] i zrobił się agresywny jezcze dodajmy heh Quote
jambi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Doginka']Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll: [quote name='Saththa']i zrobił się agresywny jezcze dodajmy heh ... zachorował, nie spełnił ambicji wystawowych, znudził się Quote
Fides79 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 gryzie, niszczy, za dużo je takie argumenty tez ostatnio słyszałam :shake: Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Fides79']gryzie, niszczy, za dużo je takie argumenty tez ostatnio słyszałam :shake: To mi sie podoba :shake: Quote
Tekla64 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 psa jak dziecko , trzeba chciec miec z calym dobrodziejstwem inwentarza i po kres Quote
Doginka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Fides79']gryzie, niszczy, za dużo je takie argumenty tez ostatnio słyszałam :shake:[/QUOTE] No wiesz, ludzie maja duużo pomysłów, żeby tylko usprawiedliwić swoją bezduszność;-) Quote
Saththa Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 kurcze ale się temat u Tazza rozwinął... :) Quote
zerduszko Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Saththa']kurcze ale się temat u Tazza rozwinął... :)[/QUOTE] Pogoń babony plotkarskie :D Sesese :diabloti: Quote
Fides79 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 albo wrzuć jakieś zdjęcia, to nie bedziemy tworzyć "radosnej twórczości własnej" :cool3: Quote
Saththa Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='zerduszko']Pogoń babony plotkarskie :D Sesese :diabloti:[/QUOTE] A niech plotkuja tylko temat zmienią bo jak ktoś wejdzie ejszcze pomysli, ze psa wyrzuciłam :lol: [quote name='Fides79']albo wrzuć jakieś zdjęcia, to nie bedziemy tworzyć "radosnej twórczości własnej" :cool3:[/QUOTE] Kiedy właśnie jest mały problem... ledwo zyje... a w niedziele znowu wyjezdzam :( nie mam fotek:( I [quote name='ania90']sliczne fotki:)[/QUOTE] dziękujemy [quote name='ahedok']zdjęcia prosimy! u nas są :diabloti:[/QUOTE] nie ma niesttey:) Tak wiem patrzam na wszystk ona raz chwilowo;) Quote
Saththa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='deer_1987']Jak nie masz fotek to trzeba zrobic :razz:[/QUOTE] własnie nie bardzo mam kiedy. Nie umiem robić zdjęć jak Tazz biega.. a jak jestesmy w lesie to mi sie nie udaja. A i przyszłam powiedzieć, że zdjęcia najwczesniej za 8 dni. gdyz zaraz wyjeżdzam i wracam dopiero w niedziele za tydzien ehh. Cięzki tydzien mi się szykuję. Nie wiem jak bede miała dostęp do netu w związku z tym postanowiłam Wam napisac, ze mnie nie ma :) Pozdrawiamy z Tazziorem;) Quote
taxelina Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Rozumiem! Pozdrawiamy i zyczymy zeby ten ciezki tydzien szybko zlecial! Quote
Saththa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='deer_1987']Rozumiem! Pozdrawiamy i zyczymy zeby ten ciezki tydzien szybko zlecial![/QUOTE] nie dziekuje i również pozdrawiam :) Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 eee tam ciezki dobrze bedzie gorzy ze Tazza nie zobaczymy az tyla dni no wiesz jak mozna nas tak zostawic hihihi powodzenia i oby szybko zlecialo a my bedziemy czekac Quote
weszka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='klaudusia0219']jak to mówią 'Jedni stali po wzrost, a drudzy po rozum :D '[/QUOTE] A jeszcze inni olali obydwie kolejki :D Czekamy na powrót i wieści gdzieś była i coś robiła ;) Quote
taxelina Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='ania90']kiedy fotki beda? pewnie dopiero jak wroci http://www.dogomania.pl/threads/191979-Kud%C5%82ata-(b%C4%85d%C5%BA-nie)-Czarna-cholera-moja-Tazzman?p=16840934&viewfull=1#post16840934 Quote
Recommended Posts