Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll:

Posted

[quote name='Doginka']Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll:[/QUOTE]

i zrobił się agresywny jezcze dodajmy heh

Posted

[quote name='Doginka']Niektórzy zauważają psa tylko w okresie szczenięcym, a później to można zmienić, wyrzucając dorosłego na bruk, no bo przecież jakoś się dziwnie zmienił, urósł...:roll:

[quote name='Saththa']i zrobił się agresywny jezcze dodajmy heh

... zachorował, nie spełnił ambicji wystawowych, znudził się

Posted

[quote name='Fides79']gryzie, niszczy, za dużo je

takie argumenty tez ostatnio słyszałam :shake:[/QUOTE]
No wiesz, ludzie maja duużo pomysłów, żeby tylko usprawiedliwić swoją bezduszność;-)

Posted

[quote name='zerduszko']Pogoń babony plotkarskie :D

Sesese :diabloti:[/QUOTE]

A niech plotkuja tylko temat zmienią bo jak ktoś wejdzie ejszcze pomysli, ze psa wyrzuciłam :lol:
[quote name='Fides79']albo wrzuć jakieś zdjęcia, to nie bedziemy tworzyć "radosnej twórczości własnej" :cool3:[/QUOTE]

Kiedy właśnie jest mały problem...
ledwo zyje... a w niedziele znowu wyjezdzam :(
nie mam fotek:( I
[quote name='ania90']sliczne fotki:)[/QUOTE]

dziękujemy
[quote name='ahedok']zdjęcia prosimy!

u nas są :diabloti:[/QUOTE]

nie ma niesttey:)

Tak wiem patrzam na wszystk ona raz chwilowo;)

Posted

[quote name='deer_1987']Jak nie masz fotek to trzeba zrobic :razz:[/QUOTE]

własnie nie bardzo mam kiedy.
Nie umiem robić zdjęć jak Tazz biega.. a jak jestesmy w lesie to mi sie nie udaja.

A i przyszłam powiedzieć, że zdjęcia najwczesniej za 8 dni. gdyz zaraz wyjeżdzam i wracam dopiero w niedziele za tydzien ehh. Cięzki tydzien mi się szykuję. Nie wiem jak bede miała dostęp do netu w związku z tym postanowiłam Wam napisac, ze mnie nie ma :)

Pozdrawiamy z Tazziorem;)

Posted

eee tam ciezki dobrze bedzie gorzy ze Tazza nie zobaczymy az tyla dni no wiesz jak mozna nas tak zostawic hihihi
powodzenia i oby szybko zlecialo
a my bedziemy czekac

Posted

[quote name='klaudusia0219']jak to mówią 'Jedni stali po wzrost, a drudzy po rozum :D '[/QUOTE]

A jeszcze inni olali obydwie kolejki :D

Czekamy na powrót i wieści gdzieś była i coś robiła ;)