Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 weszka napisał(a):Dobrze że Tazzik od razu miał fachową pomoc w tak przykrej dolegliwości ;) ja też się cieze ja jedyne co zrobiłam to pooglądałam z każdej strony jeszcze na szkoleniu... ogólnie musiałam fajnie wyglądac z głowa w kroku u Tazza ;) wilczy zew napisał(a):jutro mu tam zerknij czy wszystko OK Oczywiscie sprawdzę;) Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 ariss napisał(a):za mało tu zdjęć:mad: noooo przecież dziś dodawałam :mdleje: Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Doginka napisał(a):Ale nam wciąż za mało:lol:;-) Aaaaa ;) No chyba, że tak ;) Quote
ariss Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Saththa napisał(a):Aaaaa ;) No chyba, że tak ;) dokładnie tak:) Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ariss napisał(a):dokładnie tak:) Heh a wiecie ze nie można byc pazernym? Nawet na foty :lol: A co do Tazza już oglądniety - nic nie ma ;) A do pogody to pada... a ja na basen jade... jakbym wiedziała to bym na basen codziennie jeżdzić chciała coby padało;) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a propos basenów http://demotywatory.pl/3141608/Usmiech-uzewnetrzniajacy-radosc-z-zycia Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Fides79']a propos basenów http://demotywatory.pl/3141608/Usmiech-uzewnetrzniajacy-radosc-z-zycia Widziałam już :lol: [quote name='deer_1987']Ano pada i pada.. Przestało [quote name='Doginka']U nas tylko grzmi, ale bez deszczu;-):lol: Teraz juz łądnie ejst. Tak w sam raz akuratnie ;) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dwa zaszczyty w jeden wieczór to już istna rozpusta:lol: Dzieki i Tobie za zaproszenie :multi:;) Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):dwa zaszczyty w jeden wieczór to już istna rozpusta:lol: Dzieki i Tobie za zaproszenie :multi:;) a proszę :)...... Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Witam się z mała porcją zdjęć... Przedstawię Wam dziś parę pare wcieleń Tazzmana :diabloti: A oto i sam Tazzman Tazzman- Pies OKOPOWY :razz: (cco widac po brodzie na poprzednim zdjęciu zresztą) Tazzman- pies wypatrujący niebezpieczeństwa: A wiecie kogo on tak broni wypatrując niebezpieczeństwa? PATYKA :mad: menda :diabloti: oraz Tazzman- pies proszący ... o piłki, które znajdują się w plecaku... Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Ale chyba mnie troszku lubi :oops: Pozdrawiamy:) Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 wilczy zew napisał(a):Tazio jest fajny :loveu: Dziękuje w imieniu Tazzia :loveu: Quote
Fides79 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01151.jpg po woli ten widok staje się normą :evil_lol: i jak nam zaprezentujesz psa z czystą brodą to wszyscy bedą sie dziwić ;) Quote
eria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Tekla64 napisał(a):pewnie ze cie lubi a co mialas w reku? aleś sprowadziła Sandrę na ziemię brutalnie !! Tazzio sznupiący w plecaku super !!! Quote
Saththa Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='ania90']sliczny :loveu: Dziekuje w imieniu Tazza [quote name='deer_1987']Lubi Cie, lubi! :loveu: [quote name='Tekla64']pewnie ze cie lubi a co mialas w reku? Smaka w nagrodę, że przybiegł :lol: [quote name='zerduszko']Ale Ci się brudas trafił :D A to jest fakt :) [quote name='eria']aleś sprowadziła Sandrę na ziemię brutalnie !! Tazzio sznupiący w plecaku super !!! No tak mnie lubi smaki kocha ;) A co do sznupania w plecaku, nie pytaj jak on wygląda (plecak) skoro Tazz wiecznie ma uświniona brode :lol: [quote name='Fides79']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01151.jpg po woli ten widok staje się normą :evil_lol: i jak nam zaprezentujesz psa z czystą brodą to wszyscy bedą sie dziwić ;) Hehehe gdzies chyba mam takie zdjęcia. Ale na wybiegu zawsze sie usmaruje;) Quote
weszka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dlaczego Tazz miałby pracować za darmo ;) ? Lubi cię ale to jeszcze nie powód żeby przy okazji nie zarobić smaka ;) albo rzutu piłką hehe My też za darmochę nie bardzo chętni do pracy, nawet jak lubimy szefa ;) Quote
Recommended Posts