Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooooooooooooooooooooo rogiiii imponującee....wspólczuwam tym którzy takowe mają i w dRZwiach sie nie mieszczą hihihihih
Chciałam dodac że laseczka z Ciebie mniamuśna ...;-)

Taziooo urokliwy jak zawszeee .mizianko dla Niego!

Pozdrowionka!!

Posted

[quote name='weszka']Fajna foto-story :)

Dziękujemy ;)
[quote name='zuzolandia']Ooooooooooooooooooooo rogiiii imponującee....wspólczuwam tym którzy takowe mają i w dRZwiach sie nie mieszczą hihihihih
Chciałam dodac że laseczka z Ciebie mniamuśna ...;-)

Taziooo urokliwy jak zawszeee .mizianko dla Niego!

Pozdrowionka!!

Dziękujemy, przekazane głaski;) Pozdrawiamy również;) A rogi jeszcze do 3 maja nalezały do 4 letniego Daniela :evil_lol:

[quote name='eria']Trawka pychaaaa !! Foksia też ma teraz trawkową fazę :) Skoro Tazio miał być koniem, to Foksia miała być kozą hihih

e tam czemu koza od razu?:)

Posted

[quote name='Saththa']od niedzieli do piatku byłam w Kielcach na targach drogowych;)

no kurcze! patrz, a ja miałam być na tych targach! ale w ostatniej chwili się moja firma wycofała... w zeszłym roku byłam ;)

[quote name='Saththa']I odpowiem teraz, ze sama byłam Tazz został z TZtem;)

no a jak sobie chłopaki sami poradzili?

[quote name='Saththa']Mieliśmy mała operację...

Amputowaliśmy gęsi skrzydło bo durna sobie złamała :shake:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01064.jpg

o jaaaaaa..... to coś taka szczęśliwa na tym zdjęciu?! Ty wiesz co ta biedna gęś czuła?!

a wogóle to od kiedy Ty jesteś marchewkowa???? ostatnio byłaś jakas ciemniejsza.... :lol:

[quote name='Saththa'] Bo nie wiem czy wiecie ale Tazzio miał być Koniem... :evil_lol::evil_lol:

no ba! jasne że wiemy... po nogach było widać :evil_lol:

ta fota na tej hulajnodze.... no niezła niezła :lol: a Tazzeusz jak zwykle - fantastyczny, najbardziej podobało mi się zbliżenie na jego upaćkaną brodę :)

Posted

[quote name='jambi']no kurcze! patrz, a ja miałam być na tych targach! ale w ostatniej chwili się moja firma wycofała... w zeszłym roku byłam ;)

Ja byłam 1 raz ;)

no a jak sobie chłopaki sami poradzili?

:mdleje: No cóż wystarczył tydzień czasu aby mój grzeczny pies stał się na spacerach diabłem wcielonym...

o jaaaaaa..... to coś taka szczęśliwa na tym zdjęciu?! Ty wiesz co ta biedna gęś czuła?!

Nic nie czuła bo była w pełnym śnie;) A wcześniej się czuła źle i zasnąc nie chciała bo ją laska głąskała i nie dała sobie wytłumaczyć, ze one są dzikie i jesli ona bedzie ja głaskac to ta nigdy nie zasnie...

a wogóle to od kiedy Ty jesteś marchewkowa???? ostatnio byłaś jakas ciemniejsza.... :lol:

A bo miały być czerwone na targi włąśnie cobym się w oczy rzucała ;) Ale nie wyszło:lol:
Od 6 maja jestem taka jasna ;)

no ba! jasne że wiemy... po nogach było widać :evil_lol:

heheheh

ta fota na tej hulajnodze.... no niezła niezła :lol: a Tazzeusz jak zwykle - fantastyczny, najbardziej podobało mi się zbliżenie na jego upaćkaną brodę :)

I Tak miał czystą jeszcze tą brodę;)

Posted

no widzisz, zostawić chłopów razem... kilka dni wystarczyło i dobre wychowanie, miesiące wpajania dobrych manier poszło... :shake: :roll:

słuchaj, jak sie okaże, że Tazz potrafi sam otworzyc puszke z piwem, to przynajmniej będziesz miała jasnośc co tam sie działo :razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']A daniel poroże zrzucił czy zostało mu zabrane pośmiertnie jako trofeum ? ;-)

pozdrawiamy nocnie ;-)

Zrzucił;) Sam z siebie :)

[quote name='jambi']no widzisz, zostawić chłopów razem... kilka dni wystarczyło i dobre wychowanie, miesiące wpajania dobrych manier poszło... :shake: :roll:

słuchaj, jak sie okaże, że Tazz potrafi sam otworzyc puszke z piwem, to przynajmniej będziesz miała jasnośc co tam sie działo :razz:

Ano heh nie wiem co on z nim robił, mam co prawda pewne podejrzenia ale nie ejstem pewna :shake:

Puszkę z piwem mówisz?:lol: spróbuję;)
[quote name='malawaszka']byłam tu wczoraj, zachwycałam się tym:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01049.jpg

i chyba słów mi brakło że nic nie napisałam :splat: :lol:

Heheheh :)

Posted

Wczorajsze wybiegowe zdjecia mam dwa :lol: Bo się załamałam :lol:

Któla Ciocia da mi buziaka w nochalka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W związku z tym dziś mam czystego i pachnącego Tazza bośmy się kapali :lol:

Posted

Maalwi napisał(a):
Śwetne fotki, ja bym nie wytrzymała z taka brodą brudzacą się,jak ty to robisz? :D
Bibi ma wygoloną i jest okej :)

Ogólnie rzecz biorac nie mam wyjscia :lol:

jak się ubrudzi to trzeba umyc i tyle ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']ee tam mój dzisiaj mnie ucałował takim pycholcem i nie było (aż) tak żle :D

Heheh ;)
[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01081.jpg
hahaha masakra :D

A się zgadzam;) Dziś powtórka z rozrywki była;)

[quote name='malawaszka']buuahahha Tazzman ma MISZCZA!!!! MISZCZ świnienia się :roflt:

Przekażę;)

[quote name='vege*']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/rozne%20rozniste/DSC01071.jpg ale masz fajny kolor włosów :loveu:

Dziękuję ;)