taxelina Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01133.jpg mam patysia i nie oddam! Quote
Saththa Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='deer_1987']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01133.jpg mam patysia i nie oddam! Odda odda... Tylko trza miec coś na wymianę :diabloti: Quote
zerduszko Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Saththa napisał(a):Odda odda... Tylko trza miec coś na wymianę :diabloti: Pasek na dpę starczy? :diabloti: Quote
Saththa Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 zerduszko napisał(a):Pasek na dpę starczy? :diabloti: A nie wiem nie próbowałam :) Zazwyczaj patyk albo smaczek na wymianę;) chociaż dziś oddawał sam za pochwałę słowną i kolejny rzut :loveu::) Quote
Tekla64 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 no wlasnie moje oddaja coby im nastepny raz rzucic nawet chwalic nie musze hihihi ale o wymianie w ogole nie ma mowy ten typ tak ma chyba ze se zlapia i uciekaja przed soba to wtedy ja sie nie wtracam Quote
Saththa Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Tekla64 napisał(a):no wlasnie moje oddaja coby im nastepny raz rzucic nawet chwalic nie musze hihihi ale o wymianie w ogole nie ma mowy ten typ tak ma chyba ze se zlapia i uciekaja przed soba to wtedy ja sie nie wtracam Oooo nie na wymiane :) A to ciekawie ;) Fajnie, ze oddaja ;) Doginka napisał(a):U mnie tylko Gordon przynosi i oddaje:lol: No to trza coś z tym zrobić.... Albo i nie :lol: A wiecie jaka ja dumna z Tazza dzis na wybiegu byłam :loveu: Bawił się z Basenji prawie 6 miesięcznym i był taki hmmm mądry w tej zabawie, ze byłam pod wrazeniem. Alec robił z nim "co chciał" Tazz kładł się na boku a ten go szarpał za brode, za skóre na szyi tak mu się wgryzał, że aż mu się cały pychol marszczył :lol: A Tazz jak ta Ciapa moja :loveu: I sie tak obejmowali łapkami ahhh nawet ja Tazzio doszedł do wniosku, ze ekhem ten troche przegina i go do ziemi przyciskał to jak Alec tylko pisnął to od razu odskakiwał jakby go prąd poraził niestety zdjęć nie mam ale kurcze nastepnym razem zrobię ;) Ahhhh Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Doginka napisał(a):Dorasta młodzieniaszek:lol:;-) Hmmm czyzbym nie tylko ja miała problem z bezsennoscią?:) Quote
Doginka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm czyzbym nie tylko ja miała problem z bezsennoscią?:) Poszłam spać ok. 3 rano i już wstałam:lol::hand: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Doginka napisał(a):Poszłam spać ok. 3 rano i już wstałam:lol::hand: ja o 4 :lol: Ale ja o 7 nie wstałam :) Aż taka szalona nie ejstem :evil_lol: Quote
eria Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A ja na nocce o 1 się położyłam a o 6 już na nogach błech a teraz bym poszła na solidny spacer ale skwar jest taki że pies mi padnie po drodze :( Chyba znów się skończy na króciutkiej rundce... Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 eria napisał(a):A ja na nocce o 1 się położyłam a o 6 już na nogach błech a teraz bym poszła na solidny spacer ale skwar jest taki że pies mi padnie po drodze :( Chyba znów się skończy na króciutkiej rundce... U mnie też okropnie, doechciewa się na dwór iśc. My Z Tazzem kolo 18 dopiero na spacerowybieg bo sama nie dam rady heh Quote
taxelina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Czas i na nas na spacer ale tez za goraco i tylko na chwile idziemy :( Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 deer_1987 napisał(a):Czas i na nas na spacer ale tez za goraco i tylko na chwile idziemy :( no my tylko na siku poszlismy teraz. Czekamy do 18. Mi jest goraco straszliwie a Tazz czarny do tego i nie mam serca ani siebie ani jego męczyć :shake: Az się boje wakacji.... Quote
taxelina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Saththa napisał(a):no my tylko na siku poszlismy teraz. Czekamy do 18. Mi jest goraco straszliwie a Tazz czarny do tego i nie mam serca ani siebie ani jego męczyć :shake: Az się boje wakacji.... U nas wczoraj i dzisiaj tak, wczesniej wiele tygodni po 10-12, ale od jutra znow max 18 mowia. No takie upaly nikomu nie sluza :( Quote
omry Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Przepiękny olbrzymek! Nie mogę się napatrzeć. :) Widzę zdjęcia z parku dla psów? Już nie mogę się doczekać, kiedy zabiorę tam Iwanka. Niestety jeszcze trochę.. Quote
Maalwi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Saththa napisał(a):no my tylko na siku poszlismy teraz. Czekamy do 18. Mi jest goraco straszliwie a Tazz czarny do tego i nie mam serca ani siebie ani jego męczyć :shake: Az się boje wakacji.... Ja też sie zaczynam bać wakacji, z Bibi też tylko na siku idizemy i do domku czym prędzej a ona nawet jest zmęczona po 5 min na dworze, bo kłądzie się przed klatką i dyszy... Quote
FredziaFredzia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A co ja mam powiedzieć...? Eris latem to tak naprawdę nie wystawia się za drzwi - no, chyba że pod krzaczek w cień. ;) Co najśmieszniejsze, zawsze znajdzie jakiś skrawek zacienionego miejsca. Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 ania90 napisał(a):biedy konik :( a Tazz jak zawsze uroczy :) Dziękujemy ;) deer_1987 napisał(a):U nas wczoraj i dzisiaj tak, wczesniej wiele tygodni po 10-12, ale od jutra znow max 18 mowia. No takie upaly nikomu nie sluza :( Dziś w szczecinie było parno w cholerę teraz jest burza akurat tj chwilowo sie uspokoiła ale nie wiem na jak długo. Mi już wiatrak chodzi właśnie bo w domu mam zaduch (poddasze:() omry napisał(a):Przepiękny olbrzymek! Nie mogę się napatrzeć. :) Widzę zdjęcia z parku dla psów? Już nie mogę się doczekać, kiedy zabiorę tam Iwanka. Niestety jeszcze trochę.. To zapraszamy do olbrzymka jak najczęściej ;) A tak pisałaś, ze za rok. A dlaczego za rok? Tj przeprowadzasz się? Maalwi napisał(a):Ja też sie zaczynam bać wakacji, z Bibi też tylko na siku idizemy i do domku czym prędzej a ona nawet jest zmęczona po 5 min na dworze, bo kłądzie się przed klatką i dyszy... Ehhh w sumie w tamtym roku przezyliśmy... To i w tym damy rade;) FredziaFredzia napisał(a):A co ja mam powiedzieć...? Eris latem to tak naprawdę nie wystawia się za drzwi - no, chyba że pod krzaczek w cień. ;) Co najśmieszniejsze, zawsze znajdzie jakiś skrawek zacienionego miejsca. Ja mam na to sposób... u Tazza działa... Ogol go :evil_lol: Z Tazzem nie ejst źle jeszcze bo w tamtym roku sam mi pod prysznic właził coby go ochłodzić trochę. Na szczescie w tym roku pomyślałam wczesniej i już jestesmy umówieni na wizyte u fryzjera od dnia strzyżenia poprzedniego... Bo w zeszłym roku Tazz łaził zarosnięty w lato... Quote
Culineo Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jestem, dotarłam, Tazziorka obejrzałam :loveu: !!!! Jak ja dawno tego brudaska nie widziałam !!!! :) Quote
Saththa Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 klaudusia0219 napisał(a):jestem, dotarłam, Tazziorka obejrzałam :loveu: !!!! Jak ja dawno tego brudaska nie widziałam !!!! :) heheh :) Co ja zrobię, ze on lubi mieć 50 kilo błota w brodzie?:lol: Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 kurcze juz ptaszek spiewa na dworzu :loveu: Quote
taxelina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Saththa napisał(a):kurcze juz ptaszek spiewa na dworzu :loveu: u nas tez :razz: moze to ten sam? :razz: Quote
Recommended Posts