Saththa Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Doginka']A zdradzisz jaka pianka? Jakiej firmy? I nie wiesz, czy na czarny kolor położona da rade? Ja właśnie włączyłam głośniki i się uśmiałam z komentów do łez:roflt: Venita trendy. Pianka koloryzująca w opakowaniu takim jak normalnie sa pianki do układania włosów. Opakowanie różowe do tego jezcze w takim opakowaniu kartonikowym-różowym. Teoretycznie było napisane na opakowaniu, że na włosach rozjaśnionych mocniejszy kolor. Mi ciemne odrosty zafarbowała:hmmmm: W sumie można kupić ja dałam 8 zł bodajże za takową wiec majątek to nie jest niewiadomo jaki i sprobować najpierw na kosmyku. 3ma się ja na włosach 10-15 minut wiec szybko bedzie wiadomo;) A to sie cieszę, ze komentarze poprawiły humor:lol: [quote name='FredziaFredzia']Fajne filmiki fajne - włosy też! :D Dziękujemy :) EDIT: Ooooo taka :) Quote
Tekla64 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 eee to widze ze nie jestemy same w tych mekach upalowych ino ze u nas nie chce nic a nic popadac Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Tekla64 napisał(a):eee to widze ze nie jestemy same w tych mekach upalowych ino ze u nas nie chce nic a nic popadac Tekla, jesteś :multi::multi::multi::multi: Hura :lol: No upały niesamowite są. Dziś mieliśmy na 14 na szkolenie jechac ale Tazz po wyjsciu z domu owszem puscił siku ale w strone garazu iść nie chciał, czmychnął do domu prawie reke mi wyrywając... odpusciłam.... Quote
omry Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Nam również dziś Iwan odmówił spaceru. Zastanawialiśmy się, czy ktoś psów nie podmienił.. No kurde, ponad 30'C w cieniu, kto to widział? Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 omry napisał(a):Nam również dziś Iwan odmówił spaceru. Zastanawialiśmy się, czy ktoś psów nie podmienił.. No kurde, ponad 30'C w cieniu, kto to widział? heh dwie pory roku mamy: lato i zimę ehhh te przejsciowe coraz krótsze .... Quote
taxelina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no cos zima byla dluga i lato jakos wczesnie... my tez nic nie robimy za goraco.. Quote
Saththa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='deer_1987']no cos zima byla dluga i lato jakos wczesnie... my tez nic nie robimy za goraco.. no to mówie, ze dwie pory roku :lol Zapraszam na SZARPANIE :lol: [video=youtube;BjBEWYrq2bE]http://www.youtube.com/watch?v=BjBEWYrq2bE[/video] Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 hi hi przy okazji ciut wyfroterowałaś kafelki Futrem :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Fides79 napisał(a):hi hi przy okazji ciut wyfroterowałaś kafelki Futrem :evil_lol: ale tylko trochę :lol: On został poniekąd zmuszony do szarpania ;)Jakby się szarpał tak jak zawsze to bym go 1 reką nie utrzymała :lol: Quote
weszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A u mnie rozpadało się na dobre po pół dnia zastanawiania się i krążenia chmur i burzy. A chciałam iść z Vesperką na spacer :/ Quote
Rumi. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 weszka napisał(a):A u mnie rozpadało się na dobre po pół dnia zastanawiania się i krążenia chmur i burzy. A chciałam iść z Vesperką na spacer :/ hihi nic nie staje na przeszkodzie :D ja niedawno wróciłam... może i cała mokra ale pies szczęśliwy :) Quote
omry Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No ja z Toriką też. Ledwo wyciągnęłam ją z wyrka, a jak już wyszła, to wrócić nie chciała, mimo deszczu. Quote
weszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A jakoś w deszczu tym razem mi się nie chciało ;) Odczekałam i przeszło i poszłyśmy na mokre łąki. Plusem jak jest taka pogoda jest to, że nie ma zbędnych przechodniów ;) Quote
ania90 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ladnie pasujecie do siebie :) filmiki tez ladne :) Quote
jambi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/jaitazz.jpg tej foty nie będe komentować, bom ją już skomentowała :megagrin: ino w innym miejscu a filmiku to sobie musze w domu obejrzeć, tu cholibka dźwięku nie mam Quote
Saththa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Mocno trzyma :razz: W sumie nie ;) klaudusia0219 napisał(a):mam identyczna piankę :D Hmmm piankę? Jaką pianke :hmmmm: weszka napisał(a):A u mnie rozpadało się na dobre po pół dnia zastanawiania się i krążenia chmur i burzy. A chciałam iść z Vesperką na spacer :/ U mnie tez na wieczór sie rozpadało. Koło 21. ;) I rano dziś tez padało ale teraz już znowu ciepło. greatmadwomen napisał(a):hihi nic nie staje na przeszkodzie :D ja niedawno wróciłam... może i cała mokra ale pies szczęśliwy :) Ahhh ja nie lubie moknąć ;) omry napisał(a):No ja z Toriką też. Ledwo wyciągnęłam ją z wyrka, a jak już wyszła, to wrócić nie chciała, mimo deszczu. Bo jej dobrze było :lol: weszka napisał(a):A jakoś w deszczu tym razem mi się nie chciało ;) Odczekałam i przeszło i poszłyśmy na mokre łąki. Plusem jak jest taka pogoda jest to, że nie ma zbędnych przechodniów ;) U mnie jak taki gorąc teraz to mamy cały wybieg dla siebie;) kolo 19 dopiero sie pojawiaja czasem;) ania90 napisał(a):ladnie pasujecie do siebie :) filmiki tez ladne :) Dziękujemy;) jambi napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/jaitazz.jpg tej foty nie będe komentować, bom ją już skomentowała :megagrin: ino w innym miejscu a filmiku to sobie musze w domu obejrzeć, tu cholibka dźwięku nie mam Alez to nie trzeba dzwieku :) I wogule bardzo się cieszę, ze jesteś bo dawno Cie u nas nie było :-( Quote
jambi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Saththa napisał(a):Alez to nie trzeba dzwieku :) I wogule bardzo się cieszę, ze jesteś bo dawno Cie u nas nie było :-( jak bez dźwięku jak wszyscy tam pisza o fajnych komentarzach? a nie było mnie bo od kilku dni próbuje przebrnąć przez wszystkie subskrybowane tematy :mdleje: za dużo tego... i na pierwszy ogien poszły psy w potrzebie, galerie sobie zostawiłam na później ... a do tego jeszcze ta akcja z emdziolkiem.... Quote
Saththa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 jambi napisał(a):jak bez dźwięku jak wszyscy tam pisza o fajnych komentarzach? a nie było mnie bo od kilku dni próbuje przebrnąć przez wszystkie subskrybowane tematy :mdleje: za dużo tego... i na pierwszy ogien poszły psy w potrzebie, galerie sobie zostawiłam na później ... a do tego jeszcze ta akcja z emdziolkiem.... Heh Bo Gocha zawsze gada za psy :lol: No cała akcja ratowania Zbynia mnie przeraziła... A później co jeden post to bardziej dobijała masakra. Dpbrze, ze mały już zabrany od weta idioty heh Quote
Saththa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no różową piankę :D Aaaa w sensie na włosy :lol: sory nie załapałam :razz: Quote
Culineo Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Saththa napisał(a):Aaaa w sensie na włosy :lol: sory nie załapałam :razz: oj tam nic się nie stało :D Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 a u nas tez popadalo dzis ale dalej duszno i widze ze tyz mala ochota na zdjecia hihihi Quote
Doginka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzięki za nazwę pianki i za foto jak wygląda. Przynajmniej wiem czego szukać;-):multi: I fajne mają kolorki:lol: Quote
Recommended Posts