Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 oj niecierpliwa i wymagajaca jest ta wilczy zew , ale ino w stosunku do innych !!!! Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 A teraz jak kiedys pisałam Tazzman i zabieranie sie nieporadne do surowizny- szyjki indyczej :) Zapraszam ;) [video=youtube;Cei4EO1c-tU]http://www.youtube.com/watch?v=Cei4EO1c-tU[/video] Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 eeeehhhe to Tazzio mial przyjemnosc , delektowal sie , nie spieszyl sie zupelnie inaczej jak moje gdy maja surowe, co prawda tyz w miare spokoj ale jednak szybciej sie zabieraja bez lizania bez memlania ino od razu do rzeczy ale twoj pies mial radoche to bylo widac Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Tekla64 napisał(a):eeeehhhe to Tazzio mial przyjemnosc , delektowal sie , nie spieszyl sie zupelnie inaczej jak moje gdy maja surowe, co prawda tyz w miare spokoj ale jednak szybciej sie zabieraja bez lizania bez memlania ino od razu do rzeczy ale twoj pies mial radoche to bylo widac Filmik z lizania i memłania ponad 3 minuty :lol: Minute po tym jak zakonczyłam nagrywanie szyjki juz nie było :lol: Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 u mnie miastrzynia w te klocki jest Tekla!!! ona pochlania wszelkie kosci miesa itp blyskawicznie ale nigdy nie mierzylam czas ale pewnie idac za przykladem teraz to zrobie hihihi Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Tekla64 napisał(a):u mnie miastrzynia w te klocki jest Tekla!!! ona pochlania wszelkie kosci miesa itp blyskawicznie ale nigdy nie mierzylam czas ale pewnie idac za przykladem teraz to zrobie hihihi Heheh u niej to pewnie mniej niż minute;) Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 UWAGA UWAGA!! A oto i mój Super Hiper Tazzman Pies nie mający wstępu na kanapy :evil_lol::evil_lol: Co prawda siedziałam tam przed chwilą po lewej stronie ;) Ale wstałam aby zdjęcie zrobić;) Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 hahaha no wlasnie jak to sie stanelo ze czarny na kanapie???? zakazy zostaly zdjete czy sam doszedl do wniosku ze juz mu wolno???? ale zdajesz sobie sprawe ze niestety kanapy po jakims czasie bedzie brudna i bedzie waniala zwlaszcza jak sie wilgotny uwali??? u mnie to szybciej idzie bo jest wiecej wlochatych cial do pokladania i chyba jednak bardziej brudne sa ale fakt teraz juz im wolno ino na te jedna kanaple i fotel a kazdy dwunozny kto tam siada swiadom tego ze to psie miekkie meble i bierze pod uwage brud i zapach tegoz Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 teraz był czysty i suchy. I położył się bo mu pozwoliłam ;) A nie chciało mi się po kocyk ruszyć;) Zakaz został zdjęty na chwilke;) teraz Tazzio na podłodze;) a ja potrzebowałam hmmm u boku kogos na chwilkę :oops: Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jakby co tu musze ci powiedziec ze w nocy w lozku tyz mozna se na takiego noge zalozyc jakby co, i tyz mozna zdjac a pozniej nazad wprowadzic zakaz jakos to przezyje uwierz mi a czasem cieple futerko pomaga zasnac Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Tekla64 napisał(a):jakby co tu musze ci powiedziec ze w nocy w lozku tyz mozna se na takiego noge zalozyc jakby co, i tyz mozna zdjac a pozniej nazad wprowadzic zakaz jakos to przezyje uwierz mi a czasem cieple futerko pomaga zasnac w łóżku się tule do wielkiego kłapoucha :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Patrzyłam i patrzyłam ale tej dziury nie zobaczyłam. Tazzik super jadł-łapków nie pobrudził. Na tej kanapie to taaak doooobrze mu było. Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Saththa napisał(a):w łóżku się tule do wielkiego kłapoucha :evil_lol: ja do małego Dropsa :D Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 wilczy zew napisał(a):Patrzyłam i patrzyłam ale tej dziury nie zobaczyłam. Tazzik super jadł-łapków nie pobrudził. Na tej kanapie to taaak doooobrze mu było. Tez patrzyłam na filmik i nie dojrzałam :) ale ejst :lol: malawaszka napisał(a):ja do małego Dropsa :D Noooo hmmm a J.? Zresztą Dropsik przynajmniej ciepły:lol: Utukę futrzaka za chwile... Nie wiem co on widzi ale stoi na schodach na maksa zjezony (takim go jeszcze nie widziłam) i szczeka.... a ja mam zawał :mdleje: i patrzy jakos tak dziwnie w powietrze i sczeka cholera jasna..... Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Saththa napisał(a): Noooo hmmm a J.? Zresztą Dropsik przynajmniej ciepły:lol: no własnie chodzi o to, że J jest jak grzejnik zimą w dodatku :lol: i za długo to ja nie daję rady :D Utukę futrzaka za chwile... Nie wiem co on widzi ale stoi na schodach na maksa zjezony (takim go jeszcze nie widziłam) i szczeka.... a ja mam zawał :mdleje: i patrzy jakos tak dziwnie w powietrze i sczeka cholera jasna..... ożesz qrde współczuję... ja powiedziałam, że never ever nie zostanę sama tu w domu dopóki nie będzie ogrodzenia i dużego psa :shake: umarłabym ze strachu... Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 malawaszka napisał(a):ożesz qrde współczuję... ja powiedziałam, że never ever nie zostanę sama tu w domu dopóki nie będzie ogrodzenia i dużego psa :shake: umarłabym ze strachu... Nooo ja nie bardzo mam wyjście. Chwilowo się uspokoił ale kurde jak mnie bedzie tak robił to go do łóżka przywiążę :x A co do J. to wiesz zima jest fajnie jak jest ciepło;)no chyba, ze Ty z tych zimno lubnych to inna sprawa;) Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 wilczy zew napisał(a):patrzyłaś na sufit,masz strych? Patrzyłam i na ściany tez ale on w powietrze patrzył ;/ mam strych. ale za chiny tam nie wejdę sama i prosze nie ciągnąć tematu strychu kurdeeeeeeeeeeeeee Quote
wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 spoko,to może myszka być,jesień idzie;szkoda,że tak daleko mieszkam bo strachliwa nie jestem... Quote
Saththa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 wilczy zew napisał(a):spoko,to może myszka być,jesień idzie;szkoda,że tak daleko mieszkam bo strachliwa nie jestem... myszka w powietrzu? on zdecydowanie w jeden punkt patrzył. Poza tym jakby to myszka była to raczej by drapał wg mnie... w ścianę. Quote
zerduszko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Czasem tak psom się robi i nie szczekał na nic konkretnego. Wsiowe zabobony. Kropka. A ta szyja.. :lol: wyglądała mi na co innego ;) Quote
Fides79 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tazik kanapowiec fantastyczny, a jakie miny robil przy tych zdjęciach, jakbyś mu strasznie przeszkadzala w delektowaniu sie tym słodkim lenistwem :lol: a szczekać szczekał, bo moze coś wyczuł albo usłyszał i mu sie nie spodobało, F czasem tez tak szczeka wg mnie bez sensu :roll: Quote
Saththa Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 zerduszko a na co Ci wyglądała? Jesli na połowe szyji to msz rację;) Kinga nie wiem ale mnie zdenerwował;) wilczy zew- nie podejrzewam. Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Saththa napisał(a):zerduszko a na co Ci wyglądała? Jesli na połowe szyji to msz rację;) Na coś innego ;) Quote
Recommended Posts