Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
a myslisz ze moim wolno????
wlasnie daltego mowie ze wies ma tez swoje minusy i tyz o tym pisalam ze wychodza na wierch instynkta pierwotne bez naszego udzialu

Ja mieszkam w mieście i co? :mad: Przebrzydła dziczyzna :mad:

Posted

dygresja nie moze dopasc ino wpasc mozna na nia

to taka moja mala dygresja hihihi a Tazza nie slyszalam i nie moge pwoiedziecii czy on byl na swiezym tropie czy tez poprostu se chcial poszczekac hihihi
wiem za to jak glosi Gustaw i Nikodem a raz slyszalam jak to nieudolnie robi Dona bo Tekla to na cicho robi i ukradkiem

Posted

Tekla64 napisał(a):
dygresja nie moze dopasc ino wpasc mozna na nia

to taka moja mala dygresja hihihi a Tazza nie slyszalam i nie moge pwoiedziecii czy on byl na swiezym tropie czy tez poprostu se chcial poszczekac hihihi
wiem za to jak glosi Gustaw i Nikodem a raz slyszalam jak to nieudolnie robi Dona bo Tekla to na cicho robi i ukradkiem

A ja tak sobie zazartowałam bo się rozwinął temat mysliwski;)

Posted

Uuuuuu Tazzmanek mi spadł na 3 strone w subskrybcjach ;)

Dlatego bardzo prosze mała zapowiedź wieczornych zdjęć ;)

Ja i moja niespełniona wielka miłość:loveu::loveu:

Ahhhhhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu:

I kolejna miłość :loveu::loveu::loveu:

I reszta wieczorkiem :)

Posted

Tazzman, przynieś piłeczkę!!!
Saththa, serio z tym traktorem? Moja kuzynka już od małego zakochana była w samochodach, inne dziewczynki kupowały lalki a ona samochodziki...i tak jej zostało. A ja jak sobie przypomne zajęcia na kursie prawka z budowy silników to...łoj....:shake:
Fakt, imponujaca maszyna i w porównaniu ze starymi zdezelowanymi ursusami to cudo;)
Koniki to jakby w temacie dogo bardziej.:lol:

Posted

savahna napisał(a):
Tazzman, przynieś piłeczkę!!!
Saththa, serio z tym traktorem? Moja kuzynka już od małego zakochana była w samochodach, inne dziewczynki kupowały lalki a ona samochodziki...i tak jej zostało. A ja jak sobie przypomne zajęcia na kursie prawka z budowy silników to...łoj....:shake:
Fakt, imponujaca maszyna i w porównaniu ze starymi zdezelowanymi ursusami to cudo;)
Koniki to jakby w temacie dogo bardziej.:lol:

Iiii ja każde traktory kocham, nawet te zdezelowane ursusy ale tam takich nie było :) Jak byłam mała to tez wolałam auta od lalek :lol: Budowałam drogi z poduszek, trasy heheh A silnik od auta na prawku to pikuś;) 5,6 rzeczy dozapamietania było jakoś :)

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaluuuu feelgiii, ciemneee szybyyyyy :lol:

Zawsze chciałem mieć takie cośśśśśśśśśśśśśś :bigcool::)
wilczy zew napisał(a):
Już jest wieczór.

Ja też nie bawiłam się lalkami.

Ho wilczy coż za nagła zmiana tematu :lol: Musiałam dwa razy przeczytac bom zdurniała :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahah 18+ :roflt: ty zboczuchu!!!!

a w ogóle to niesamowicie mi się podobają zimnokrwiste konie - boskie są!

Zgadzam się a taki w kłusie lub galopie ahhhhhhhhhhh ziemia się trzęsie:)