Tekla64 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 a myslisz ze moim wolno???? wlasnie daltego mowie ze wies ma tez swoje minusy i tyz o tym pisalam ze wychodza na wierch instynkta pierwotne bez naszego udzialu Quote
zerduszko Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tekla64 napisał(a):a myslisz ze moim wolno???? wlasnie daltego mowie ze wies ma tez swoje minusy i tyz o tym pisalam ze wychodza na wierch instynkta pierwotne bez naszego udzialu Ja mieszkam w mieście i co? :mad: Przebrzydła dziczyzna :mad: Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 kurcze... czy mój pies złapał trop w domu i na polowanie poszedł?:hmmmm: Taka mała dygresja mnie dopadła:lol: Quote
Tekla64 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dygresja nie moze dopasc ino wpasc mozna na nia to taka moja mala dygresja hihihi a Tazza nie slyszalam i nie moge pwoiedziecii czy on byl na swiezym tropie czy tez poprostu se chcial poszczekac hihihi wiem za to jak glosi Gustaw i Nikodem a raz slyszalam jak to nieudolnie robi Dona bo Tekla to na cicho robi i ukradkiem Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Tekla64 napisał(a):dygresja nie moze dopasc ino wpasc mozna na nia to taka moja mala dygresja hihihi a Tazza nie slyszalam i nie moge pwoiedziecii czy on byl na swiezym tropie czy tez poprostu se chcial poszczekac hihihi wiem za to jak glosi Gustaw i Nikodem a raz slyszalam jak to nieudolnie robi Dona bo Tekla to na cicho robi i ukradkiem A ja tak sobie zazartowałam bo się rozwinął temat mysliwski;) Quote
Tekla64 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 a ja dzis chyba wredna jestem hihihi myslistwa mam na ta chwile dosc Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Tekla64 napisał(a):a ja dzis chyba wredna jestem hihihi myslistwa mam na ta chwile dosc hmmm a jakż to przyczyna takiego stanu jest? Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Tekla64 napisał(a):juz sie wypisalam A Ttak wiem widziałam:0 Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Uuuuuu Tazzmanek mi spadł na 3 strone w subskrybcjach ;) Dlatego bardzo prosze mała zapowiedź wieczornych zdjęć ;) Ja i moja niespełniona wielka miłość:loveu::loveu: Ahhhhhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: I kolejna miłość :loveu::loveu::loveu: I reszta wieczorkiem :) Quote
savahna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Tazzman, przynieś piłeczkę!!! Saththa, serio z tym traktorem? Moja kuzynka już od małego zakochana była w samochodach, inne dziewczynki kupowały lalki a ona samochodziki...i tak jej zostało. A ja jak sobie przypomne zajęcia na kursie prawka z budowy silników to...łoj....:shake: Fakt, imponujaca maszyna i w porównaniu ze starymi zdezelowanymi ursusami to cudo;) Koniki to jakby w temacie dogo bardziej.:lol: Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 savahna napisał(a):Tazzman, przynieś piłeczkę!!! Saththa, serio z tym traktorem? Moja kuzynka już od małego zakochana była w samochodach, inne dziewczynki kupowały lalki a ona samochodziki...i tak jej zostało. A ja jak sobie przypomne zajęcia na kursie prawka z budowy silników to...łoj....:shake: Fakt, imponujaca maszyna i w porównaniu ze starymi zdezelowanymi ursusami to cudo;) Koniki to jakby w temacie dogo bardziej.:lol: Iiii ja każde traktory kocham, nawet te zdezelowane ursusy ale tam takich nie było :) Jak byłam mała to tez wolałam auta od lalek :lol: Budowałam drogi z poduszek, trasy heheh A silnik od auta na prawku to pikuś;) 5,6 rzeczy dozapamietania było jakoś :) Quote
eria Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jest taka piosenka "kupiłem czarny ciągnik,zawsze chciałem mieć takie coś" czy jakoś tak to szło :D Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 eria napisał(a):Jest taka piosenka "kupiłem czarny ciągnik,zawsze chciałem mieć takie coś" czy jakoś tak to szło :D a i owszem jest:) Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 aaaluuuu feelgiii, ciemneee szybyyyyy :lol: Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Już jest wieczór. Ja też nie bawiłam się lalkami. Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):aaaluuuu feelgiii, ciemneee szybyyyyy :lol: Zawsze chciałem mieć takie cośśśśśśśśśśśśśś :bigcool::) wilczy zew napisał(a):Już jest wieczór. Ja też nie bawiłam się lalkami. Ho wilczy coż za nagła zmiana tematu :lol: Musiałam dwa razy przeczytac bom zdurniała :lol: Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dalszy ciag koników :) Klacz zimnokrwista :) Ogiery zimnokrwiste To jest siła i moc norrrrrrmalnie :loveu::loveu: Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Moje zboczenie normalnie.... :oops: Tylko +18 (trza kliknąć na 18::) Kucyk ogierek :) Klacz goracokrwista :) Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 osiołki :iloveyou: I nie tylko ;) Na dziś koniec :) Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 hahahahah 18+ :roflt: ty zboczuchu!!!! a w ogóle to niesamowicie mi się podobają zimnokrwiste konie - boskie są! Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):hahahahah 18+ :roflt: ty zboczuchu!!!! a w ogóle to niesamowicie mi się podobają zimnokrwiste konie - boskie są! Zgadzam się a taki w kłusie lub galopie ahhhhhhhhhhh ziemia się trzęsie:) Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Konie są piekne :loveu: Mnie podobają się gorącokrwiste. Ona śmieje się do Ciebie czy z Ciebie :hmmmm: [img=http://img571.imageshack.us/img571/4896/dscn1986h.jpg] Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='wilczy zew']Konie są piekne :loveu: Mnie podobają się gorącokrwiste. Ona śmieje się do Ciebie czy z Ciebie :hmmmm: [img=http://img571.imageshack.us/img571/4896/dscn1986h.jpg] Każdy koń jest piekny:) Mnie w zimnokrwistych poraża potega :) A ona sie nie zmiała tylko ziewała sobie :evil_lol: Quote
Recommended Posts