Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 jambi napisał(a):bo one wolą spokojniejsze tańce a nie takie hopsiupy :p... do damy trzeba delikatnie...:megagrin: może za jakiś czas Tazz nabierze ogłady :lol: Quote
wilczy zew Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Saththa napisał(a):może za jakiś czas Tazz nabierze ogłady :lol: nauczy się walca :grin: Quote
Tekla64 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 to przychodzi z wiekiem hihihi a na razie korzystaj ze tanczy oberka czy co innego tam w tym widzicie, bo bo potem juz bedzie statecznym olbrzymem Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 wilczy zew napisał(a):nauczy się walca :grin: Chol;era go wie :lol: narazie mam wrazenie, że tanczy ze mna jakiegos przytulanca bo na szkoleniu wkleja mi sie noge patrzac w górę :lol: i mnie nerwuje bo ja ciapa i sie plączę :lol: Tekla64 napisał(a):to przychodzi z wiekiem hihihi a na razie korzystaj ze tanczy oberka czy co innego tam w tym widzicie, bo bo potem juz bedzie statecznym olbrzymem ahhh stateczny Tazzio :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 :( Własnie się dowiedziałam, ze nie ma juz Ozziego... dzieki któremu mam Tazza :( To był bardzo kochany psiak :( Quote
zerduszko Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Koszmar, ostatnio gdzie się nie obrócę psiak umiera :( A co to za pies? Quote
Doginka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ale się naoglądałam:crazyeye: Super mieliście wypad :lol:I super foty:loveu: Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Oj Zachary heh :( Biegaj szczęsliwy za TM :( Spotkaj Tamisia i wszystkich naszych futrzastych przyjaciół. [quote name='zerduszko']Koszmar, ostatnio gdzie się nie obrócę psiak umiera :( A co to za pies? Ozakiem się opiekowałam w sumie jakieś 1,5 miesiąca heh pies znajomego mojej mamy... POtem jeżdziłam z nim do weta heh... Oj piesku :( Dzięki niemu mam Tazza... Bo to z nim na wizycie u weta wylądowałam u DYASów heh Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 biedny :( biegaj za TM :( ale dzięki tobie Tazzik tańczy oberka :) rozśmieszyło mnie 'heh' w każdym zdaniu :lol: Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Klaudia- to wzdychnięcie "heh" Fredzia w sumie nie za wiele wiem... wczoraj rano był słaby bardzo pod kroplówka leżał a dziś dostałam tylko taka informację ze już go nie ma. Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Saththa napisał(a):Klaudia- to wzdychnięcie "heh" Fredzia w sumie nie za wiele wiem... wczoraj rano był słaby bardzo pod kroplówka leżał a dziś dostałam tylko taka informację ze już go nie ma. a ja pomyślałam o czym innym :) szkoda pieska ;/ ile miał ? Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a ja pomyślałam o czym innym :) szkoda pieska ;/ ile miał ? to znajda była kolo 12/13 lat Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Saththa napisał(a):to znajda była kolo 12/13 lat jak na dużego psa to i tak wydaje mi się sporo :) Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 klaudusia0219 napisał(a):jak na dużego psa to i tak wydaje mi się sporo :) wiesz jak jest. Zawsze mógłby jeszcze trochę pożyć. Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Saththa napisał(a):wiesz jak jest. Zawsze mógłby jeszcze trochę pożyć. no wiadomo Quote
jambi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tekla64 napisał(a):to przychodzi z wiekiem hihihi a na razie korzystaj ze tanczy oberka czy co innego tam w tym widzicie, bo bo potem juz bedzie statecznym olbrzymem racja, Święte słowa rzekłaś moja Teklo ... ciesz sie Saththa, że tańcuje, że chodzi po wodzie, że skacze zamiast biegać i wszędzie go pełno, na "ogłade" przyjdzie czas ;) a ten czas mija niestety zbyt szybko Quote
jambi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ups... dopiero doczytałam dalej... szkoda psiaka :( ...... Doginka napisał(a):I super foty:loveu: dzięki :) Quote
malawaszka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jambi napisał(a):właściwie zwyczajnie :) w domku w którym mieszkałysmy obie z Saththą, na górze korytarz wyłożony jest panelami, w czasie gdy my z Sandrą rozmawiałysmy psy stały między nami na korytarzu, Tazzio zdaje się chciał zaprosić dziewczynki do zabawy, jednak zrobił to w specjalnym Tazzmanowym stylu na co dziewczynki zupełnie nie byłły przygotowane... z podskokiem przytupał łapami po panelach dołączając do tego donośne szczekanie, ten przytup na panelach wywarł na dziewczynkach zdaje się dość spore wrażenie bo obie wyskoczyły do Tazziora z zębiszczami i zwiały... rany to jest takie cudne u olbrzymkowych młodziaków :loveu: bardzo mi przykro z powodu Ozzyego :) ['] śpij spokojnie psinko :( Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jakie faje fotki! A kto jest właścicielem denielów? ;) Quote
Saththa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Maalwi napisał(a):Jakie faje fotki! A kto jest właścicielem denielów? ;) Tekla ze sfory Hektora u której byłaś 10 minut po wizycie u mnie :evil_lol: Quote
junoo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 echhh szkoda psiaka :( ale 12-13 lata to piękny wiek dla sporego psa Quote
Saththa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 justyska2 napisał(a):echhh szkoda psiaka :( ale 12-13 lata to piękny wiek dla sporego psa ehhh co prawda to prawda. A My sie żgnamy będziem w poniedziałek albo niedziele wieczorem bo po pracy dziś woodstock mnie wzywa :multi::) Quote
Recommended Posts