Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 wilczy zew napisał(a):zdarza się,dobrze że to nie szerszenie to mnie pocieszyłas :shake: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Agh więc po prawie tygodniowym opóźnieniu :cool3::cool3: Zapraszam na małą fotorelację (zdjęcia by Jambi i Jambiatko :)) P.S Pewnie się zdarzy, ze się zdjęcia powtózą ale mam nadzieję, że wybaczycie ;) Kocham wieś... nieograniczone przestrzenie to jest TO! Brak ograniczenia budynkami, ścianami, betonem :loveu::loveu: Mozna sobie przysiąśc i podziwiać ;) Zbliżenie :lol: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Albo się połozyć :lol: i po chwili wstać bo po pierwsze wszystk oswędzi po durgie Tazz ma problem z Balbiną/Mią :) Więc trzeba do pozowania wrócić;) Tazz na smyczy bo spotkalismy sarenkę :) Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 U Danieli :loveu::loveu: Postawiłam sobie za punkt honoru pomacać poroże :razz::razz: Okazało się to nie zbyt łatwe... Zwłaszcza dla osoby która ma problemy z równowagą... I się gibie i wtedy właściciel poroża sobie idzie ;) lub się odsuwa Aleeeeeeeee Dałam Radę :multi::multi: Mogłam od razu ze stojaka spróbować heh Niesamowicie przyjemne w dotyku :) Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Tazzman u Danieli a raczej "pod nimi" był w szoku :evil_lol: Oooooo :crazyeye::crazyeye: Trza się skradać: Powolutku Drugie podejście ;) Hyhy Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Zobaczcie jaki Gutek skupiony na piłce :loveu::loveu::loveu: Tazzio oczekuje na rzut piłki przez Szymka razem z Gustawem:) Panuje zgoda... :loveu::loveu::loveu: Strasznie mi się podoba to zdjęcie aktualnie jest jako pulpit i ojjjjj Strasznie mi się marzy :loveu::loveu::loveu: Ale moje schody w domu:( I TZ:( Hej hej idziesz? Nieeeee :) No jak to nie przeca fajnie jest chodź szybko pobiegniemy razem :lol: Quote
Fides79 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 super ten Wasz wypad do Magdy oby do wrzesnia :cool3: a daniele albo są takie małe albo Tazz jest taki duży :lol: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Piłka w pychu musi być: Troszku wiało: :evil_lol::evil_lol: Ale przestało;) I to koniec bo muszę uciekać;) Quote
FredziaFredzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/U%20Magdy/f137.jpg super macie zdjęcie :) Quote
eria Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Przecudna fotorelacja, serio,oglądałabym tak jeszcze z wypiekami na twarzy przez kilka stron:loveu::loveu::loveu: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Fides79']super ten Wasz wypad do Magdy oby do wrzesnia :cool3: a daniele albo są takie małe albo Tazz jest taki duży :lol: Mnie też się bardzo podobało :loveu: A co do wielkości Tazza i Danieli to hmmmm [quote name='malawaszka']cudnie tam!!!!!! [quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/U%20Magdy/f137.jpg super macie zdjęcie :) Dziękujemy :loveu::) [quote name='eria']Przecudna fotorelacja, serio,oglądałabym tak jeszcze z wypiekami na twarzy przez kilka stron:loveu::loveu::loveu: Ciesze się, że się podoba :) [quote name='malawaszka']jamnik Ci się marzy???? No Tamis mój jamnikiem był i tak obcując z Gustawem ahhh wspomnien czar miałam... Jesli mogłabym mieć drugiego psa to z pewnością jamnik byłby na wysokiej pozycji... i Tak fajnie się Gustaw z Tazzmanem prezentował ahhh Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 I ostatnie zdjęcia z fotorelacji... Z patykiem z ogniska szał... A patyki dla psów nie dostępne bo to na kiełbaski ale Tazz miał swoje zdanie na ten temat :) I coby nikt nie myślał, ze mi psa podmienili... Nooooo musiał się ubrudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale było fajnie :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zerduszko Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 U mnie jamniory są na czarnej liście :P W szoku jestem, że miałaś jamnika. Uroiłam sobie, że sznupa ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/U%20Magdy/f402.jpg Nie wiedziałaś że zakazane rzeczy są najlepsze? :diabloti: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='zerduszko']U mnie jamniory są na czarnej liście :P W szoku jestem, że miałaś jamnika. Uroiłam sobie, że sznupa ;) No i wyszło nie czytanie galerii :evil_lol: Nawet zdjęcia są Tamisia... :( W tym roku w maju 3 lata mineły od kiedy go nie ma heh... [quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/U%20Magdy/f402.jpg Nie wiedziałaś że zakazane rzeczy są najlepsze? :diabloti: Tiaaaaa :mad: Quote
zerduszko Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wyszło, ze mam sklerozę. Poza tym, ja nie czytam nigdy galerii od początku. Nawet pierwszej strony :lol: Quote
taxelina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 E tam schody nie przeszkadzaja u normalnego - bez nadwagi i nie chorujacego - jamnika :) Cudna relacja :loveu: Quote
wilczy zew Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 fotorelacja świetna,też uwielbiam nieograniczone przestrzenie,Tazzik porywając patyk na ognisko po prostu zaklepał się na kiełbaskę Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 zerduszko napisał(a):Wyszło, ze mam sklerozę. Poza tym, ja nie czytam nigdy galerii od początku. Nawet pierwszej strony :lol: heheh to gdzieś w srodku było :lol: deer_1987 napisał(a):E tam schody nie przeszkadzaja u normalnego - bez nadwagi i nie chorujacego - jamnika :) Normalne schody może i nie... Ale ja mam prawie pionowe schody... bardzo strome i nie narażę na to jamnika. Cudna relacja :loveu: wilczy zew napisał(a):fotorelacja świetna,też uwielbiam nieograniczone przestrzenie,Tazzik porywając patyk na ognisko po prostu zaklepał się na kiełbaskę Fajnie, ze się podoba ;) Quote
weszka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 eria napisał(a):Przecudna fotorelacja, serio,oglądałabym tak jeszcze z wypiekami na twarzy przez kilka stron:loveu::loveu::loveu: To tak jak ja :) Super! Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Kurcze... ja wstawiałam jeszcze później zdjęcia... gdzie one są :hmmmm: Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 weszka napisał(a):To tak jak ja :) Super! Ciesze się ;) Ale to zasługa Kaśki bo to ona trzaskała zdjecia ;) Zostało ih jeszcze trochę ale to już raczej będzie w formie zdjęć nie ofotorelacji z opisami :lol::) Quote
Recommended Posts