Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']jaka tajemnicę? nie robie tajemnicy. Było bardzo miło nawet w sobote i niedziele nie padał za to Tazz w sobote nie dośc ze był mokry to jeszcze zielony :evil_lol:
Bo sie postanowił przejśc po trawie która sie okazała rzęsą wodną pod która była dośc głęboka woda :lol:

Droga powrotna ;) Bo przez ponad 80 km chciało mi sie siku a nie było gdzie :(

Było nie pić tyle piwa ;)

Posted

Sandra zdała już relację, a do tego wszystkiego co napisała posiadamy dokumentację fotograficzną :diabloti: ... Sandraaaaa... piwo zostawiłaś... Twoje zdrowie!:evil_lol:

Posted

Tazzio jest fantastyczny z tymi swoimi pomysłami.Myślałam, że są trochę poważniejsze od miniaturek ;).
Mentor też kiedyś nasikał, u koleżanki znajomej z tym, że na filar.

Posted

Fides79 napisał(a):
no to ja się już mojej wizyty nie mogę doczekać

Polecam ;) Naprawdę;)
malawaszka napisał(a):
cudnie!!!! Tazz orzęsiony bezbłędny :D

Gapa moja :lol:
WATACHA napisał(a):

Było nie pić tyle piwa ;)

No wiesz... Ja po piwie za kółko się nie pakuję.

Posted

Saththa napisał(a):
Polecam ;) Naprawdę;)

Gapa moja :lol:

No wiesz... Ja po piwie za kółko się nie pakuję.

A ja myślałam, że busem :).A to samochodem , nie mogłaś się gdzieś zatrzymać np stacji benzynowej?

Posted

WATACHA napisał(a):
A ja myślałam, że busem :).A to samochodem , nie mogłaś się gdzieś zatrzymać np stacji benzynowej?

No widzisz właśnie o to chodzi, ze nie mogłam bo wybudowali drogę ale żadnych "zajazdów" jeszcze nie...

Posted

Saththa napisał(a):
No widzisz właśnie o to chodzi, ze nie mogłam bo wybudowali drogę ale żadnych "zajazdów" jeszcze nie...

I krzaczków też nie było:evil_lol:?

Posted

Saththa napisał(a):

Na przyszłość - zatrzymać pojazd, włączyć awaryjne i lać na prawe przednie koło :evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
I krzaczków też nie było:evil_lol:?

malawaszka napisał(a):
no pacz pani jaka księżniczka w krzaczkach nie siusia :evil_lol:

to autostrada heh. żadnych drzew nic. I do tego pobocze za ciagła linią... i ani się gdzie schowac... Dałam rade ale nigdy więcej :mdleje:

Posted

Saththa napisał(a):
to autostrada heh. żadnych drzew nic. I do tego pobocze za ciagła linią... i ani się gdzie schowac...

Się uśmiałem z nieporadności :diabloti:
W przypadku pecha zatrzymanie na autostradzie kosztuje czysta, ale jak się włączy awaryjne, wystawi trójkąt i otworzy maskę, to z mandatu można się wyłgać:evil_lol:

No chiba, że trójkąt :cool3: ... wydepilowany ...:evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Tazzio jest fantastyczny z tymi swoimi pomysłami.Myślałam, że są trochę poważniejsze od miniaturek ;).

ale w sensie że olbrzymy?! ....... :roflt:

Sandra, mogie wstawić foto w kasku?

Posted

Erhan napisał(a):
Się uśmiałem z nieporadności :diabloti:
W przypadku pecha zatrzymanie na autostradzie kosztuje czysta, ale jak się włączy awaryjne, wystawi trójkąt i otworzy maskę, to z mandatu można się wyłgać:evil_lol:

No chiba, że trójkąt :cool3: ... wydepilowany ...:evil_lol:

Ha miałam włączyc awaryjki i maske otworzyc i siku iść? jeszcze by się kto zatrzymał :lol::)

Trójkata nie skomentuje ale znany mi to tekscik :lol:

jambi napisał(a):

Sandra, mogie wstawić foto w kasku?

Możesz :lol:

Posted

ty Sandra ty sie nie obijaj ino wstawiaj zdjecia Tazza bo tak ladnych zdjec ty nie robisz[ nie dlatego ze nie umasz ino z braku mozliwosci technicznych , ciezko zajmowac sie nim i robic zdjecia] w koncu zobacza Tazzika jaki jest naprawde

nie len sie ino wstawiaj!!!!!

Posted

Tekla64 napisał(a):
ty Sandra ty sie nie obijaj ino wstawiaj zdjecia Tazza bo tak ladnych zdjec ty nie robisz[ nie dlatego ze nie umasz ino z braku mozliwosci technicznych , ciezko zajmowac sie nim i robic zdjecia] w koncu zobacza Tazzika jaki jest naprawde

nie len sie ino wstawiaj!!!!!

Kiedy ja sie wcle nie lenie w pracy jestem i robie zestawienie dokumentów... cały pokój mam w segregatorach :lol:

Zdjęcia i ja wstawie te autorstwa kasi ale nie teraz :D

malawaszka napisał(a):
hahaha w tym kasku to niemal jak Inżynier Karwowski :evil_lol:

Noooo wiesz... a czemu nie Sadowska :lol: w końcu mam inż przed nazwiskiem :lol: