Fides79 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 no to ja się już mojej wizyty nie mogę doczekać Quote
WATACHA Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Saththa']jaka tajemnicę? nie robie tajemnicy. Było bardzo miło nawet w sobote i niedziele nie padał za to Tazz w sobote nie dośc ze był mokry to jeszcze zielony :evil_lol: Bo sie postanowił przejśc po trawie która sie okazała rzęsą wodną pod która była dośc głęboka woda :lol: Droga powrotna ;) Bo przez ponad 80 km chciało mi sie siku a nie było gdzie :( Było nie pić tyle piwa ;) Quote
jambi Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Sandra zdała już relację, a do tego wszystkiego co napisała posiadamy dokumentację fotograficzną :diabloti: ... Sandraaaaa... piwo zostawiłaś... Twoje zdrowie!:evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tazzio jest fantastyczny z tymi swoimi pomysłami.Myślałam, że są trochę poważniejsze od miniaturek ;). Mentor też kiedyś nasikał, u koleżanki znajomej z tym, że na filar. Quote
Saththa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Fides79 napisał(a):no to ja się już mojej wizyty nie mogę doczekać Polecam ;) Naprawdę;) malawaszka napisał(a):cudnie!!!! Tazz orzęsiony bezbłędny :D Gapa moja :lol: WATACHA napisał(a): Było nie pić tyle piwa ;) No wiesz... Ja po piwie za kółko się nie pakuję. Quote
WATACHA Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Saththa napisał(a):Polecam ;) Naprawdę;) Gapa moja :lol: No wiesz... Ja po piwie za kółko się nie pakuję. A ja myślałam, że busem :).A to samochodem , nie mogłaś się gdzieś zatrzymać np stacji benzynowej? Quote
Saththa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 WATACHA napisał(a):A ja myślałam, że busem :).A to samochodem , nie mogłaś się gdzieś zatrzymać np stacji benzynowej? No widzisz właśnie o to chodzi, ze nie mogłam bo wybudowali drogę ale żadnych "zajazdów" jeszcze nie... Quote
WATACHA Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Saththa napisał(a):No widzisz właśnie o to chodzi, ze nie mogłam bo wybudowali drogę ale żadnych "zajazdów" jeszcze nie... I krzaczków też nie było:evil_lol:? Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 WATACHA napisał(a):I krzaczków też nie było:evil_lol:? no pacz pani jaka księżniczka w krzaczkach nie siusia :evil_lol: Quote
Erhan Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Saththa napisał(a):No widzisz właśnie o to chodzi, ze nie mogłam bo wybudowali drogę ale żadnych "zajazdów" jeszcze nie... Na przyszłość - zatrzymać pojazd, włączyć awaryjne i lać na prawe przednie koło :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 WATACHA napisał(a):I krzaczków też nie było:evil_lol:? malawaszka napisał(a):no pacz pani jaka księżniczka w krzaczkach nie siusia :evil_lol: to autostrada heh. żadnych drzew nic. I do tego pobocze za ciagła linią... i ani się gdzie schowac... Dałam rade ale nigdy więcej :mdleje: Quote
Erhan Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Saththa napisał(a):to autostrada heh. żadnych drzew nic. I do tego pobocze za ciagła linią... i ani się gdzie schowac... Się uśmiałem z nieporadności :diabloti: W przypadku pecha zatrzymanie na autostradzie kosztuje czysta, ale jak się włączy awaryjne, wystawi trójkąt i otworzy maskę, to z mandatu można się wyłgać:evil_lol: No chiba, że trójkąt :cool3: ... wydepilowany ...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Erhan napisał(a): No chiba, że trójkąt :cool3: ... wydepilowany ...:evil_lol: hahahahaha padłam :roflt: i nie powstanę prędko :D Quote
jambi Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 WATACHA napisał(a):Tazzio jest fantastyczny z tymi swoimi pomysłami.Myślałam, że są trochę poważniejsze od miniaturek ;). ale w sensie że olbrzymy?! ....... :roflt: Sandra, mogie wstawić foto w kasku? Quote
wilczy zew Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 jambi napisał(a): Sandra, mogie wstawić foto w kasku? wstaw,wstaw,wstaw Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Erhan napisał(a):Się uśmiałem z nieporadności :diabloti: W przypadku pecha zatrzymanie na autostradzie kosztuje czysta, ale jak się włączy awaryjne, wystawi trójkąt i otworzy maskę, to z mandatu można się wyłgać:evil_lol: No chiba, że trójkąt :cool3: ... wydepilowany ...:evil_lol: Ha miałam włączyc awaryjki i maske otworzyc i siku iść? jeszcze by się kto zatrzymał :lol::) Trójkata nie skomentuje ale znany mi to tekscik :lol: jambi napisał(a): Sandra, mogie wstawić foto w kasku? Możesz :lol: Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Spoko :lol: na przyszłośc musze pamiętac, że mój drugi profil jest lepszy :lol: Quote
Tekla64 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ty Sandra ty sie nie obijaj ino wstawiaj zdjecia Tazza bo tak ladnych zdjec ty nie robisz[ nie dlatego ze nie umasz ino z braku mozliwosci technicznych , ciezko zajmowac sie nim i robic zdjecia] w koncu zobacza Tazzika jaki jest naprawde nie len sie ino wstawiaj!!!!! Quote
malawaszka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 hahaha w tym kasku to niemal jak Inżynier Karwowski :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Tekla64 napisał(a):ty Sandra ty sie nie obijaj ino wstawiaj zdjecia Tazza bo tak ladnych zdjec ty nie robisz[ nie dlatego ze nie umasz ino z braku mozliwosci technicznych , ciezko zajmowac sie nim i robic zdjecia] w koncu zobacza Tazzika jaki jest naprawde nie len sie ino wstawiaj!!!!! Kiedy ja sie wcle nie lenie w pracy jestem i robie zestawienie dokumentów... cały pokój mam w segregatorach :lol: Zdjęcia i ja wstawie te autorstwa kasi ale nie teraz :D malawaszka napisał(a):hahaha w tym kasku to niemal jak Inżynier Karwowski :evil_lol: Noooo wiesz... a czemu nie Sadowska :lol: w końcu mam inż przed nazwiskiem :lol: Quote
zerduszko Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha w tym kasku to niemal jak Inżynier Karwowski :evil_lol: No co Ty, żółty kask ma przecież... to jakiej łopaty jej trza poszukać :lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 zerduszko napisał(a):No co Ty, żółty kask ma przecież... to jakiej łopaty jej trza poszukać :lol: aaa tam był biały? :D Quote
Recommended Posts