Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='zerduszko']No biedny, spraw mu koleżankę :D[/QUOTE] nie stac mnie :( Quote
Culineo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Saththa']nie stac mnie :([/QUOTE] kup mu chomika :D albo kota :) podobno jak pies z kotem sie dogada to lepiej znosi samotnośc i ma się z kim bawić ;) Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Na tymczas :D Weź nie smutaj ;) Bedzie lepiej.... musi, musi! Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 mnie juz dano hihihi dzis byly na rozkladzie pyszne naleweczki jutro pewnie bedzie maly kacyk a ty masz wstawiac zdjecia ZDJECIA Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='klaudusia0219']kup mu chomika :D albo kota :) podobno jak pies z kotem sie dogada to lepiej znosi samotnośc i ma się z kim bawić ;) ale żeby się dogadac musiałoby minąć trochę czasu... a ja nie mam jak ich pilnowac jakby mnie nie było w domu a mnie nie ma od 7.30-16.30 od pon do piatku... A chomika by zjadł... :) [quote name='zerduszko']Na tymczas :D Myslałam o tym :mdleje: ale Tazz za młody jeszcze obawiam się... Weź nie smutaj ;) Bedzie lepiej.... musi, musi! Musi! [quote name='Tekla64']mnie juz dano hihihi dzis byly na rozkladzie pyszne naleweczki jutro pewnie bedzie maly kacyk Ide po piwo ehhh :lol: a ty masz wstawiac zdjecia ZDJECIA Poprawie sie obiecuję, i własnie zmieniam kolor włosów :shake: już nie mogłam na sibiebie patrzec bo znowu prawie blond wrrr Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 czerwień na włosach niestety ma tą wadę ,że błyskawicznie robi się łososiowy a potem blond i jest masakra. Przerobiłam czerwone pasemka i już tego nie powtórzę ;) I głowa do góry ! Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 na jaki zmieniasz????? no to zdrówko!!!!!! :beerchug: Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 pokaaaa ale poka!!!! sie to powiem co widze hihihi mze nie dzis ale jutro kniecznie hihihi Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka']na jaki zmieniasz????? no to zdrówko!!!!!! :beerchug:[/QUOTE] zaczynasz rozumiem jakąś wirtualną imprezę ? ja właśnie kończę 3 kieliszeczek Chocotelli :D Quote
Fides79 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ooo a z jakiej okazji pijemy? ja sie chetnie przyłacze :chlup: Quote
wilczy zew Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='malawaszka'] no to zdrówko!!!!!! :beerchug:[/QUOTE] Waszka znowu :nono: Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='eria']czerwień na włosach niestety ma tą wadę ,że błyskawicznie robi się łososiowy a potem blond i jest masakra. Przerobiłam czerwone pasemka i już tego nie powtórzę ;) I głowa do góry ![/QUOTE] błyskawicznie to za mało powiedziane heh wszytsko mi spływa po 2 tygodniach masakra jakas popalone włosy mam :mad: [quote name='malawaszka']na jaki zmieniasz????? no to zdrówko!!!!!! :beerchug:[/QUOTE] na brązowy :lol: [quote name='Tekla64']pokaaaa ale poka!!!! sie to powiem co widze hihihi mze nie dzis ale jutro kniecznie hihihi[/QUOTE] nie mam samowyzwalacza w aparacie będzie problem :) [quote name='eria']zaczynasz rozumiem jakąś wirtualną imprezę ? ja właśnie kończę 3 kieliszeczek Chocotelli :D[/QUOTE] hmmm impreza?:D super Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='eria']zaczynasz rozumiem jakąś wirtualną imprezę ? ja właśnie kończę 3 kieliszeczek Chocotelli :D[/QUOTE] może nie tyle zaczynam wirtualną co przenoszę kawałek realnej do wirtualu :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no a ja ide spac bo ja juz koncze realne popijanie coby jutro ..... no dohjada goscie wiec musze yc na topie hihihi ale jakby co myslami jestem z wami i .....chyba w stanie milego zamroczenia alkoholowego hihihi czego i wam zycze jakby sie roziwnelo Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Fides79']ooo a z jakiej okazji pijemy? ja sie chetnie przyłacze :chlup:[/QUOTE] z okazji piątku :D podobno kolejny długi weekend się zaczął :evil_lol: [quote name='wilczy zew']Waszka znowu :nono:[/QUOTE] no csoooooo :lol: Quote
eria Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 to co,pijemy za nowy kolor Sandry ? :drinking: edit.każda okazja jest dobra :D Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='eria']to co,pijemy za nowy kolor Sandry ? :drinking: edit.każda okazja jest dobra :D[/QUOTE] jamaaannn :drinking: Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='wilczy zew']Waszka znowu :nono:[/QUOTE] Nooo wiesz co:D u mnie mozna :lol: [quote name='eria']to co,pijemy za nowy kolor Sandry ? :drinking:[/QUOTE] tia :D I za nowa fryz zerduszka i jambi... i hmmm kto to jeszcze u fryza był ostatnio?:) Quote
Fides79 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no to pijmy za weekedn, za nowy kolor i coby Sndrze sie porawiło i wsio układało jak najlepiej :lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Saththa'] tia :D I za nowa fryz zerduszka i jambi... i hmmm kto to jeszcze u fryza był ostatnio?:)[/QUOTE] jaaaaa - miesiąc temu :errrr: ale przedwczoraj SAMA :evil_lol: podcięłam sobie grzywkę a wczoraj zafarbowałam :errrr: liczy się???? :drinking: Quote
Fides79 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Saththa'] tia :D I za nowa fryz zerduszka i jambi... i hmmm kto to jeszcze u fryza był ostatnio?:)[/QUOTE] no Eria była ja sie dopiero wybieram 31 :roll: kurna mówiłam że sierpień miesiącem u fryzjera ;) Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Fides79']no to pijmy za weekedn, za nowy kolor i coby Sndrze sie porawiło i wsio układało jak najlepiej :lol: [/QUOTE] uuuahahahah ale ty już może nie pij co????? :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ja dzisiaj ale tylko podcinałam bo mam krótkie Quote
Saththa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Fides79']no to pijmy za weekedn, za nowy kolor i coby Sndrze sie porawiło i wsio układało jak najlepiej :lol: :lol!: [quote name='malawaszka']jaaaaa - miesiąc temu :errrr: ale przedwczoraj SAMA :evil_lol: podcięłam sobie grzywkę a wczoraj zafarbowałam :errrr: liczy się???? :drinking: No pewnie, że się liczy :D [quote name='Fides79']no Eria była ja sie dopiero wybieram 31 :roll: kurna mówiłam że sierpień miesiącem u fryzjera ;) Ja tam sama :D Kochany szampon koloryzujący :D [quote name='malawaszka'][quote name='Fides79']no to pijmy za weekedn, za nowy kolor i coby Sndrze sie porawiło i wsio układało jak najlepiej :lol:uuuahahahah ale ty już może nie pij co????? :evil_lol: :roflt: [quote name='wilczy zew']ja dzisiaj ale tylko podcinałam bo mam krótkie hehehehe kolejna;) Quote
Recommended Posts