Culineo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 omry napisał(a):Również myślałam, że jestem sama :) hihih ja też :) Quote
jambi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 hehehe, z tego wszystkiego wychodzi, że psiarze to jednostki aspołeczne .... Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 zerduszko napisał(a):Tak 10 lat temu to bym pojechała, teraz jestem za stara i wole wygodę ;) no... :splat: najgorsze było stanie w kolejkach do kibelków no i same kibelki; matko a jak sobie pomyślałam, że to było już 15 lat temu :mdleje: jaka jestem stara aaa Quote
weszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dopisuję się do klubu aspołecznych ;) Nie znoszę tłumów. A na myśl o zbiorowych łazienkach i kibelkach na takim spędzie to brrrrr! Quote
Erhan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To ja też do klubu, ale dziś ciężko o spokojne miejsca, przy dobrej pogodzie, to tłumy nawet w środku lasu. Wczoraj wybraliśmy się z psami, odpocząć i pogrillować nad leśnym jeziorkiem jakieś 40 km od Gdańska. Dojazd bardzo niedogodny, a na miejscu kilkanaście samochodów, dopiero jak się solidnie rozpadało wszyscy się wynieśli i mogliśmy w spokoju pogrillować ;) Quote
Tekla64 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 znaczy nas aspolecznych cala masa ino nie bardzo mi pasuja w tym wszytskim spedy pod tytulem wystawa psow rasowych hihihi ale rzumam ze wiekszosc z was znosi to dla ..... psa no o puste miejsca naprawwde zaczyna byc trudno a jednak najbardziejlubilam chodzi po lazy w sztormie czy zwyklym deszczu lub o swicie wtedy bylo pusto za moich czasow Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Tekla64 napisał(a): ale rzumam ze wiekszosc z was znosi to dla ..... psa :errrr: hahaha Quote
Erhan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Raz byłem na wystawie w Sopocie, obejrzeć, bez psa ;) Quote
eria Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zaraz będzie licytacja, kto jest bardziej aspołeczny :D Quote
Saththa Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 eria napisał(a):Zaraz będzie licytacja, kto jest bardziej aspołeczny :D Haaaa mam niewystawowego Tazza bop nie wyobrazam sobie chodzic z nim po ringu bo nie lubię jak się ludzie na mnie patrzą :roflt: Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Erhan']Raz byłem na wystawie w Sopocie, obejrzeć, bez psa ;)[/QUOTE] W sobotę i niedzielę jest wystawa, zawsze możesz przyjść popatrzeć po raz drugi;-):lol:I porobić nam foty:lol: [quote name='Saththa']Haaaa mam niewystawowego Tazza bop nie wyobrazam sobie chodzic z nim po ringu bo nie lubię jak się ludzie na mnie patrzą :roflt:[/QUOTE] Ale ludzie się patrzą na psa, a nie na Ciebie:lol:;-) - tzn. na wystawie patrzą na psa, bo nie wiem jak tam płeć męska reaguje na Ciebie ;-) Quote
Tekla64 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 nie macie dosc wyborow???? kampanii i ..... calych tych szopek kto to jest lepszy i kto bedzie najlepszy? to do wyborow PREZESA Doginka chyba jendak jestes w bledzie na psa tyz ale uwierz dobrze jestes na swieczniku nie tylko twoje psy cala konkurencja widzi wszytsko u ciebie i u twoich psow a tlumy sa na kazdej wystawie i o tych wlasnie tumach mowilam piszac ze stronicie od tlumow a na wystawy jezdzicie hihihi ale oczywiscie kazdemu wolno i kazdy moze te tlumy wlasnie na takiej a nie innej imprezie zniesc psiarze na wystawach a inni na woodstoku hihihi czy na dyskotekach Quote
eria Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Doginka'] Ale ludzie się patrzą na psa, a nie na Ciebie:lol:;-) - tzn. na wystawie patrzą na psa, bo nie wiem jak tam płeć męska reaguje na Ciebie ;-) hahaha Ariss wstawiła kiedyś zdjęcie ,na co patrzą ludzie na wystawach :D pozwolę sobie przekleić z e-sznaucerów http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7397-1.jpg Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hahaha, pamiętam tę fotkę:roflt: Tekla, wiem, że się gapią gapiszcza i obgadują, ale wyżej pisałam z przymrużeniem oka;-):roflt: Ludzie na wystawie to tylko szepczą; "ale jej sadło wisi, ale jej cyce latają, ale ta to ma duupę... i takie tam:roflt:" Quote
zerduszko Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Najlepsze są takie z wystającymi majtasami... a czasem nawet widać więcej :D Quote
Fides79 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='zerduszko']Najlepsze są takie z wystającymi majtasami... a czasem nawet widać więcej :D[/QUOTE] hi hi takich to ja mam na co dzień w parku, jak qpy zbierają i na wystawy w celu "podziwiania" czyjejś bielizny jeździc nie muszę:lol: choć nie powiem, ze nie raz przemknęło mi przez myśl "jaki własciciel taki pies" :oops: Quote
Tekla64 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 nie chcecie slyszec co mowi o rywalach wcale nie o psach konkurecja hihihi Quote
Saththa Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No zdjęcie super... :) mnie trochu mniej na forum osttanio bo mam kryzys. Tj jeszcze do wczoraj "mieliśmy" kryzys dziś mam go tylko ja... Nie moge się ogarnąc ehhh Tazzio zyje własnie leży koło mnie i spi. Quote
jambi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Saththa']No zdjęcie super... :) mnie trochu mniej na forum osttanio bo mam kryzys. Tj jeszcze do wczoraj "mieliśmy" kryzys dziś mam go tylko ja... Nie moge się ogarnąc ehhh Tazzio zyje własnie leży koło mnie i spi.[/QUOTE] no to dobrze że napisałaś to ostatnie zdanie, bo ja sie juz zaczełam zastanawiać co to za kryzys... a ja właśnie lece do fryzjeeeeraaaaaa! nie mam kryzysu :) i Tobie tez życze szybkiego powrotu do "normalności" ;) Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 mnie na takie stany fryzjer lub ogrodnik pomagaja mam nadzieje ze za chwile sie wygrzebiesz choc powinnas byc na gorce po woodstoku poprawilas grzywe Tazziowi? Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Tekla64']mnie na takie stany fryzjer lub ogrodnik pomagaja [/QUOTE] a jakiś przystojny ten ogrodnik??? bo jak tak to i ja chętnie będę miała... kryzys :errrr: Saththa :calus: nie smuć się bo sznupkom przynosisz szczęście!!! Quote
Recommended Posts