Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']W sobotę i niedzielę jest wystawa, zawsze możesz przyjść popatrzeć po raz drugi;-):lol:I porobić nam foty:lol: ...
Na sobotę, niedzielę i poniedziałek, to ja sobie głęboko w las z piesami pojadę... Zaszyjemy się "gdzieś" w Borach Tucholskich i będziemy zbierać grzybki, potaplamy się w jeziorku, zrobimy sobie mięsko z grilla, przenocujemy pod namiotem albo bez (w zależności od pogody) i będziemy się dobrze bawić ;) (przynajmniej takie mam plany, na długi weekend)

Saththa :calus: nie smuć się bo sznupkom przynosisz szczęście!!!

Dobrze gada, dać jej wódki ;)

Posted

[quote name='Erhan']Na sobotę, niedzielę i poniedziałek, to ja sobie głęboko w las z piesami pojadę... Zaszyjemy się "gdzieś" w Borach Tucholskich i będziemy zbierać grzybki, potaplamy się w jeziorku, zrobimy sobie mięsko z grilla, przenocujemy pod namiotem albo bez (w zależności od pogody) i będziemy się dobrze bawić ;) (przynajmniej takie mam plany, na długi weekend)[/QUOTE]

na te grzybki to trzeba było sie do Tekli wybrać ;)

Posted

[quote name='Tekla64']nie tyla sam czlek jko czlek ogrodnik ino zakupy u niego pogadanie o pieknych roslinkach itd itp hihihi
ale to na mnie dziala podnoszaco a nie na wsyztskich musi[/QUOTE]

wiem wiem - żarcik to był :D

[quote name='Tekla64']bez przesady , chyba ze twe auto pali jak czolg z odrzutowcem skrzyzowany hihihi[/QUOTE]

no chyba coś tędy u Erhana było :lol:

Posted

[quote name='Saththa']ewentualnie zakupy w sklepie zoologicznym :)[/QUOTE]
Och tak :) To jest chobroba umysłowa moja droga, bo normalna kobieta na chandrę kupuje biżuterię ;) Zawsze to mojemu niezadowolonemu powtarzam jak mnie pyta ile :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Och tak :) To jest chobroba umysłowa moja droga, bo normalna kobieta na chandrę kupuje biżuterię ;) Zawsze to mojemu niezadowolonemu powtarzam jak mnie pyta ile :lol:[/QUOTE]

niektóre lubują sie jeszcze w ubraniach i kosmetykach :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Och tak :) To jest chobroba umysłowa moja droga, bo normalna kobieta na chandrę kupuje biżuterię ;) Zawsze to mojemu niezadowolonemu powtarzam jak mnie pyta ile :lol:[/QUOTE]

[quote name='Fides79']niektóre lubują sie jeszcze w ubraniach i kosmetykach :lol:[/QUOTE]

nie nosze bizuteri. Mam jedna parę kolczykó, dwa łańcuszki od wielkiego dzwonu. A pierscionek w poniedziałek oddałam wiec... to nie było by dobre...

I nie nawidze zakupów :eek2:

Posted

dla mnie największą tragedią jest kupowanie butów i spodni.... no masakra
za to w zoologu mając do dyspozycji 100zł bon do wykorzystania to mogłam łazić godzinę i przebierać i wybierać hihiih co to by było jak bym miała bogatszy bon ? :D

Posted

[quote name='Fides79']niektóre lubują sie jeszcze w ubraniach i kosmetykach :lol:[/QUOTE]

ja ostatnio odłożyłam uwielbienie do kupowania obróżek (których wieśniaki i tak nie noszą :D ) dla kupowania rzeczy do domu bo już mam dość mieszkania jak na budowie :lol:

Posted

[quote name='Tekla64']bez przesady , chyba ze twe auto pali jak czolg z odrzutowcem skrzyzowany hihihi[/QUOTE]

noooo, jak dobrze kojarze auto Erhana, to niewiele sie pomyliłaś :megagrin:

o żesz!!!, ... znaczy, ja jestem nienormalna... :grins:

[quote name='Erhan']no cuś koło tego :D[/QUOTE]

a, czyli że dobrze skojarzyłam hihihi...

Posted

[quote name='Erhan']Dawaj, dawaj :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']to zrob!!!! i wstawiaj nie obijaj sie[/QUOTE]

[quote name='Erhan']-Dobrze gada ? - dać jej wódki ?
-Daaać !!!
:evil_lol:[/QUOTE]

Tekli wódki dać a ja czemu mam wstawać? dopiero do domu wróciłam ;/ biedny Tazz cały dzien sam :(